QUOTE(Ramsta @ 2010 12 20, 12:50)
etc, atsibodo man ieskot pagalbos-nes nieko gero is to neiseina, baigiu apsiprast su mintim, kad daugiau vaikuciu nebus ir kad turbut jau nebeprireis always...
masciau gal i Vilniu palekt, bet ir vel viska uzvest is naujo...
Na, eilinį kartą įsitikinau, kad mūsų organizmai vis dar neįminta mįslė. Kiek važiavau, kiek tyriausi ir Santariškėse ir Raudonajam Kryžiui - be rezultatų. Aš irgi susitaikiau mmm jau niekada nebebus, mečiau visus medikus ir nebesukau galvos. Ir va tai tau. Nei iš šio, nei iš to vieną dieną pratrūkau... Žiūrėk gal ir tau taip bus. Laiko klausimas.
QUOTE(Leti-lady @ 2010 12 27, 20:24)
Sveikutes
Mano dar truputi kitokia situacija, bet nusprendziau pasikonsultuoti
Kai sunui buvo menesiukas, man taip pat dare abrazija. Sulaukem beveik puses metuku - susirgau. Pasirgau 3 dieneles. Nors pastebejimas, kad maitinu pilnumoj pati iki siol. Laukiau ir dabar menesiniu, bet jau veluoja savaite, nebepasirodo. Kazi kame cia pas mane problema? Juk kiek girdejau, dauguma faktas budavo , kad jei maitini - NESERGI
Na nebūtinai, kad jei maitini - nesergi. Labai individualu. Kai kurios serga, kai kurios neserga. Be to, maitinant ciklas gali būti nereguliarus. Taip kad neverta, manau, jaudintis. Baigsi maitinti - susireguliuos. (Beje, kad ir maitini, saugotis nėštumo būtina, jei dar nenori vėl pastoti

)