Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

man prasidejo po metu ir 10 men. Maitinau vis dar. Menesines visada buvo nereguliarios o po gimdymo - kas pusantro menesio biggrin.gif tiesa tik dvejos tebuvo, treciuju nebesulaukiau biggrin.gif
Atsakyti
maitinu tai dar neprasidejo blush2.gif
Atsakyti
Atsirado mėnesinės blink.gif . Savaime blink.gif . Praėjus 3,5 metų po gimdymo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkute @ 2010 12 20, 11:17)
Atsirado mėnesinės  blink.gif . Savaime  blink.gif . Praėjus 3,5 metų po gimdymo  blink.gif

sveikinu sveikinu tave labai labai 4u.gif
o as taip nieko gero ir neturiu-menesi suvartojau estrofema su dufastonu-vietiek vos patepliojo ir vsio...
etc, atsibodo man ieskot pagalbos-nes nieko gero is to neiseina, baigiu apsiprast su mintim, kad daugiau vaikuciu nebus ir kad turbut jau nebeprireis always...
masciau gal i Vilniu palekt, bet ir vel viska uzvest is naujo...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mano dar truputi kitokia situacija, bet nusprendziau pasikonsultuoti ax.gif
Kai sunui buvo menesiukas, man taip pat dare abrazija. Sulaukem beveik puses metuku - susirgau. Pasirgau 3 dieneles. Nors pastebejimas, kad maitinu pilnumoj pati iki siol. Laukiau ir dabar menesiniu, bet jau veluoja savaite, nebepasirodo. Kazi kame cia pas mane problema? Juk kiek girdejau, dauguma faktas budavo , kad jei maitini - NESERGI blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nusprendziau pasikonsultuoti ir as su jumis ax.gif
Kai sunui buvo menesiukas, man taip pat dare abrazija. Sulaukem beveik puses metuku - susirgau. Pasirgau 3 dieneles. Nors pastebejimas, kad maitinu pilnumoj pati iki siol. Laukiau ir dabar menesiniu, bet jau veluoja savaite, nebepasirodo. Kazi kame cia pas mane problema? Juk kiek girdejau, dauguma faktas budavo , kad jei maitini - NESERGI blush2.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo man mmm prasidejo po keturiu menesiu, susirgau ir iskart dingo pienukas man, o dabar maitinu savo mazyle 3 menesiuka ir kolkas dar nesusirgau. Manau cia kiekvienai viskas skirtingai ir daug kas manau priklauso nuo organizmo smile.gif
Atsakyti
Vat kad idomiausia, susirgau ana men, o dabar vel nesirodo.. g.gif g.gif
Atsakyti
Man mm prasidejo praejus 7 savaitem po gymdymo doh.gif ir labai gausios, tokios iki nestumo tikrai nebudavo doh.gif
Atsakyti
man vakar prasidejo mmm o siandien jau nebera blink.gif taip ir likau nesupratusi kodel taip trumpai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leti-lady @ 2010 12 28, 21:34)
Vat kad idomiausia, susirgau ana men, o dabar vel nesirodo..  g.gif  g.gif

Man ir taip pat. pries men truputi sirguliavau, buvo apmazeja pienuko ir iskart prasidejo mmm.o dabar vel nieko. bet ar gali taip buti, kad jos atsiranda, o paskui ir vel dingsta g.gif po pirmo vaiko, tai11men nesirgau.
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2010 12 20, 12:50)
etc, atsibodo man ieskot pagalbos-nes nieko gero is to neiseina, baigiu apsiprast su mintim, kad daugiau vaikuciu nebus ir kad turbut jau nebeprireis always...
masciau gal i Vilniu palekt, bet ir vel viska uzvest is naujo...

Na, eilinį kartą įsitikinau, kad mūsų organizmai vis dar neįminta mįslė. Kiek važiavau, kiek tyriausi ir Santariškėse ir Raudonajam Kryžiui - be rezultatų. Aš irgi susitaikiau mmm jau niekada nebebus, mečiau visus medikus ir nebesukau galvos. Ir va tai tau. Nei iš šio, nei iš to vieną dieną pratrūkau... Žiūrėk gal ir tau taip bus. Laiko klausimas.

QUOTE(Leti-lady @ 2010 12 27, 20:24)
Sveikutes  4u.gif
Mano dar truputi kitokia situacija, bet nusprendziau pasikonsultuoti  ax.gif
Kai sunui buvo menesiukas, man taip  pat dare abrazija. Sulaukem beveik puses metuku -  susirgau. Pasirgau 3 dieneles. Nors pastebejimas, kad maitinu pilnumoj pati iki siol. Laukiau ir dabar menesiniu, bet jau veluoja savaite, nebepasirodo. Kazi kame cia pas mane problema? Juk kiek girdejau, dauguma faktas budavo , kad jei maitini - NESERGI blush2.gif

Na nebūtinai, kad jei maitini - nesergi. Labai individualu. Kai kurios serga, kai kurios neserga. Be to, maitinant ciklas gali būti nereguliarus. Taip kad neverta, manau, jaudintis. Baigsi maitinti - susireguliuos. (Beje, kad ir maitini, saugotis nėštumo būtina, jei dar nenori vėl pastoti smile.gif )
Atsakyti