Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

Pirma karta mm susirgau lygiai 7-ias savaites po gimdymo nors maitinau pati, maitinti nustojau treju menesiu kai vaikiukas buvo, o mm daugiau ir nebepasirode, nesuprantu kodel g.gif Rytoj bus 17-a savaiciu praeje po gimdymo, tad jau desimt savaiciu mm nebesulaukiu
Atsakyti
maitinu jau 8menesius beveik dar nesusirgau.Nuo vakar dienos mazinu piena nes noriu nutraukt maitinima,tai lauksiu SVECIU blink.gif
Atsakyti
na o as jau sienom lipu ir testa bijau pirkti.mano maziui bus 20d trys menesiukai ir vis dar nesirodo menesines o maitinau iki menesiuko ji 4u.gif bet cia pasiskaiciau tai biski ramiau paliko doh.gif
Atsakyti
man taip pat po gimdymo praejus porai menesiu parsivilko menesines.ir dabar kaip laikrodukas kiekviena menesi.nors maitinu dar pati smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man taip pat kaip ir lauruciukas22. Po gimdymo praejus porai menesių, bet iki to dar valėsi gimda. Polsio nebuvo doh.gif O maitinu pati,reguliariai.
Lauruciukas22 matau musų mažyliai tik 6d skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o man gal po savaites, kai nustojo gimda valytis.. blush2.gif
Atsakyti
maitinu maziuke pilnai MP.pries 2savaites ivedziau darzoviene.i ja pilu savo pienuko,o ir po valgio ji dar atsigeria.menesines grizo pries 2d/t.y. atsirado kai maziukei buvo 5men.21d
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2011 08 19, 17:04)
na o as jau sienom lipu ir testa bijau pirkti.mano maziui bus 20d trys menesiukai ir vis dar nesirodo menesines o maitinau iki menesiuko ji  4u.gif  bet cia pasiskaiciau tai biski ramiau paliko  doh.gif

As maitinau iki 3sav mazyle o menesines prasidejo tik po 3menesiu blink.gif Dar kooookios gausios,sakes doh.gif
Atsakyti
Mėnesinės atsirado kai dukriukui buvo 10mėn.
Atsakyti
Pirma karta susirgau po 2men. Nors ir maitinau. Taciau kai baigiau maitinti vel prasidejo skausmai,o pakol maitinau ne nejausdavau jog sergu. Buvau apsidziaugus,kad po gimdymo dingo skausmai,bet per anksti dziugaut pradejau verysad.gif
Atsakyti
Maitinu suneli jau 1metai ir greit 4 men. menesiniu kaip nebuvo taip ir nera Nors jau pradejau atpratinimo procedura ir maitinu su nemazu tarpu, bet nakti vis dar pavalgo 3 kartus bet jau diena tik 1 karta. Ziuresim ar suveiks ir atsiras tos dienos, nes planuojam 2 vaika ir niekaip nesigauna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2011 09 19, 13:43)
Maitinu suneli jau 1metai ir greit 4 men. menesiniu kaip nebuvo taip ir nera Nors jau pradejau atpratinimo procedura ir maitinu su nemazu tarpu, bet nakti vis dar pavalgo 3 kartus bet jau diena tik 1 karta. Ziuresim ar suveiks ir atsiras tos dienos, nes planuojam 2 vaika ir niekaip nesigauna sad.gif

Tai gal dar neisivaziavo atpratinimo procedura smile.gif Nors mano 2,5men vaikutis nakti nebesikelia valgyt,ismiega 7 val,o diena valgo 5-6 kartus,bet menesines buvo jau,matysiu kaip si men,gal sakau nebebus,gal ten tik siaip,dar gimda valesi..labai tikiuosi tongue.gif
Atsakyti