Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

man po gimdymo tapo taip pat labai gausios.mano dienos trunka penkias dienas.anksciau pirmasias tris dienas kraujavau daugiau,o likusias tik tepliojo,o va siandien penkta diena sergu ir nespeju paketu keist doh.gif bet vienas privalumas,po gimdymo man nebeskauda kai buna menesines,nes pries gimdyma tai klykdavau is skausmo,vemdavau,dar kai buvau moksleive tai net i mokykla negalejau eiti,o dabar net nejauciu thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau apie 3 sav. Tai kraujavau 5 sav. po gimdymo. 2 sav. ramu buvo ir paskui prasidėjo doh.gif Tai gaunasi, kad po 4sav. nustojus maitint prasidėjo.
Atsakyti
kadangi maitinau ilgai, tai pirmos mm prasidejo kai dukrytei buvo 11 men, tai tikraja to zodzio prasme-plaukiau, ir jau 3 mm, bet vis dar gausios, bet neskausmingos, o pries tai sirkdavau tik kelias dienas, ir laaaabai nestipriai, o dabar doh.gif
Atsakyti
man po šiai dienai labai gausios, sėdžiu sau ir bijau pajudėt, tik kliurkt blush2.gif nusičiaudėju - kliurkt..... kaip anksčiau, prieš nėštumą, buvo negausios, bet skausmingos mm, taip dabar neskausmingos, o gausios begalo.... apie naktį tai net nekalbu, keliuosi keturis kartus, į WC, o apie miegojimą ant pilvo wub.gif ar kokia patogesne poza tik svajot, guliu ir bijau pakrutėt..... kliurkt 4u.gif biggrin.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maitinu bet tos nelemtosios vistiek pasirode po 4men g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2009 11 05, 18:18)
As irgi dar maitinu ir menesiniu dar nera  thumbup.gif

Pasidziaugiau neilgai verysad.gif Jau buvo doh.gif
Atsakyti
Maitinau menesi, o paskui po menesio prasidejo menesines t.y. 2 men po gimdymo.
Atsakyti
bandziau maitinti 3 savaites, vaikiukui jau 4,5, bet menesiniudar nera... kazkaip ir neramu jau...
Atsakyti
kai baigiau maitinti, mazylei buvo 1,5 men verysad.gif Lygiai po menesio nuo paskutinio maitinimo MP prasidejo menstruacijos.
Atsakyti
Maitinau MP pilnai ir menesines pasirode po 3 menesiu. Daktare sake, kad taip teoriskai neimanoma, bet pasirodo visko buna:)
Atsakyti
Gerai, kad yra kur pasiskaityti, kad galetum nusiraminti, kad visko gali buti... Po pirmo vaikelio mm prasidejo po 6 men., po antro vaikelio po 1m.2men., tai po trecio tikejaus,
kadangi irgi maitinu kad istemsiu irgi metelius, o si karta kazkodel prasidejo po 7 men. ir tikrai skausmingos. sad.gif
Atsakyti
Man irgi pirmos menesines buvo labai gausios, visas penkias dienas kaip anksciau tik pirmom dienom budavo. Bet va dabar jau trecia karta prasidejo ir po truputi mazeja tas kraujavimas, aciu dievui, nors is namu galima iseiti nebijant kad paskesi smile.gif
Atsakyti