man po gimdymo tapo taip pat labai gausios.mano dienos trunka penkias dienas.anksciau pirmasias tris dienas kraujavau daugiau,o likusias tik tepliojo,o va siandien penkta diena sergu ir nespeju paketu keist
bet vienas privalumas,po gimdymo man nebeskauda kai buna menesines,nes pries gimdyma tai klykdavau is skausmo,vemdavau,dar kai buvau moksleive tai net i mokykla negalejau eiti,o dabar net nejauciu
Maitinau apie 3 sav. Tai kraujavau 5 sav. po gimdymo. 2 sav. ramu buvo ir paskui prasidėjo
Tai gaunasi, kad po 4sav. nustojus maitint prasidėjo.
kadangi maitinau ilgai, tai pirmos mm prasidejo kai dukrytei buvo 11 men, tai tikraja to zodzio prasme-plaukiau, ir jau 3 mm, bet vis dar gausios, bet neskausmingos, o pries tai sirkdavau tik kelias dienas, ir laaaabai nestipriai, o dabar
man po šiai dienai labai gausios, sėdžiu sau ir bijau pajudėt, tik kliurkt
nusičiaudėju - kliurkt..... kaip anksčiau, prieš nėštumą, buvo negausios, bet skausmingos mm, taip dabar neskausmingos, o gausios begalo.... apie naktį tai net nekalbu, keliuosi keturis kartus, į WC, o apie miegojimą ant pilvo
ar kokia patogesne poza tik svajot, guliu ir bijau pakrutėt..... kliurkt
maitinu bet tos nelemtosios vistiek pasirode po 4men
QUOTE(Asstule @ 2009 11 05, 18:18)
Pasidziaugiau neilgai
Maitinau menesi, o paskui po menesio prasidejo menesines t.y. 2 men po gimdymo.
bandziau maitinti 3 savaites, vaikiukui jau 4,5, bet menesiniudar nera... kazkaip ir neramu jau...
Gerai, kad yra kur pasiskaityti, kad galetum nusiraminti, kad visko gali buti... Po pirmo vaikelio mm prasidejo po 6 men., po antro vaikelio po 1m.2men., tai po trecio tikejaus,
kadangi irgi maitinu kad istemsiu irgi metelius, o si karta kazkodel prasidejo po 7 men. ir tikrai skausmingos.
kadangi irgi maitinu kad istemsiu irgi metelius, o si karta kazkodel prasidejo po 7 men. ir tikrai skausmingos.
Man irgi pirmos menesines buvo labai gausios, visas penkias dienas kaip anksciau tik pirmom dienom budavo. Bet va dabar jau trecia karta prasidejo ir po truputi mazeja tas kraujavimas, aciu dievui, nors is namu galima iseiti nebijant kad paskesi