Pirk autolopsi , tos firmos kur planuoji vezimeli pirkt , gulimas kedeles as tik vienas maciau deja lietuvoje ju nera .
QUOTE(Serilina @ 2005 03 06, 10:07)
Sveikos mamos,
Turiu labai rimta klausima. Tokia situacija: man reikia su naujagimiu vaiku keliauti apie 2000km, kokia kedute man nusipirkti??? Kaip supratau is jusu pasisakymu, ta kedute nuo 0-13kg tolimom kelionem netinka, nes vaikas gali pavargti. Ar yra Kaune pirkti kokia kedute gulimoj padety? Ir kiek mazdaug ji kainuoja? Ir dar butu idomu apie tuos dirzus kur prisega lopsi. Man reikia, kad vaikas butu saugus ir kad nepervargtu. Dekoju uz informacija.
Turiu labai rimta klausima. Tokia situacija: man reikia su naujagimiu vaiku keliauti apie 2000km, kokia kedute man nusipirkti??? Kaip supratau is jusu pasisakymu, ta kedute nuo 0-13kg tolimom kelionem netinka, nes vaikas gali pavargti. Ar yra Kaune pirkti kokia kedute gulimoj padety? Ir kiek mazdaug ji kainuoja? Ir dar butu idomu apie tuos dirzus kur prisega lopsi. Man reikia, kad vaikas butu saugus ir kad nepervargtu. Dekoju uz informacija.

idealus variantas kelionėms

beje, sioje kėduteje vaikas guli, tik pakeltom kojytėm į viršų, užtai daugelis mamų susidaro klaidingą nuomonę, kad tipo vaikas pavargsta nes "sėdi"

Jei kaip sakai, ieškai saugumo, tai kiek žinau vienintelis saugus būdas vaikiukui keliauti

O kaip ten yra su apsauga galvytei nuo 0 iki 3 men, ar ji yra jau prie kedutes pritvirtinta, ar ja reikia atskirai nusipirkti. Vienos kedutes turi tokius kaip ir krastus pastorintus (tai gal ir yra apsauga), kitos visiskai lygios.
Maciau skelbima, kad hauko firmos kedute parduoda, ar tas toks iskilimas ar tai pastorinimas, nezinau kaip pavadinti, ir yra apsauga galvytei?
Maciau skelbima, kad hauko firmos kedute parduoda, ar tas toks iskilimas ar tai pastorinimas, nezinau kaip pavadinti, ir yra apsauga galvytei?
QUOTE(Serilina @ 2005 03 06, 17:07)
Sveikos mamos,
Mes vaziavom tokia ilga kelione ne tik pirmyn, bet ir atgal. Tiesa, maniske buvo puses metu, bet puikiai issedejo tokioje keduteje. Apskritai, visiskai gulimos padeties ji niekada nemego

Man atrodo tu turesi pliusa, kad tavo leliukas, kaip naujagimiui dera, visa kelia miegos

Laukdamasi buvau leliuku saugumo paskaitoje ir sake, kad atskirai parduodami idekliukai galvytei prilaikyti avarijos metu gali buti pavojingi

QUOTE(TauRe @ 2005 03 04, 17:17)
labai lengva
bet ji dedant daznai tenka po juo deti standziai suvyniota ranksluosti, kad pakoreguoti padeti. bet cia labai nuo masinos sedyniu priklauso. man patiko sitas padas, jis kaip ir paaukstinimas, vaikas daugiau mato 

Musu antra kedute su padu ir nieko nereikia, gal tikrai nuo masinos priklauso

Sveikos mano leliui du su puse menesio planuoju pirkt kedute bet yra tokia problema kad jis pas mane druckis sveria 7 kg o kai dar kombinezonas tai nelabai jau telpa i kedute kuri yra nuo 0-13 kg(matavomes) todel planuoju pirkt ta kur iki 18 kg bet kaip suprantu ji pilnai sedima?tai ar as galesiu det i ja savo bernuzeli?
labas visiems,
gana:) skubiai reikalinga kedute automobiliui. gal kas turi padeveta ir nori atsikratyti (parduoti), pirkciau bebeconfort. velniskai brangu parduotuveje. esu klaipediete jei ka. mano Mortai jau greit 7 men ,bet dar nesedi, tai nezinau kaip su tomis kedutemis. visi tik ir kalba apie bebeconfort. gal kokia kita rekomenduotumet , ne tokia brangia. be to, kaip suprantu ta bc super vien del savo padeciu, o jei vaikelis jau greit tvirtai sedes, tai gal jau ir neapsimoka tokios kedutes. lauksiu patarimu. aciu:)
gana:) skubiai reikalinga kedute automobiliui. gal kas turi padeveta ir nori atsikratyti (parduoti), pirkciau bebeconfort. velniskai brangu parduotuveje. esu klaipediete jei ka. mano Mortai jau greit 7 men ,bet dar nesedi, tai nezinau kaip su tomis kedutemis. visi tik ir kalba apie bebeconfort. gal kokia kita rekomenduotumet , ne tokia brangia. be to, kaip suprantu ta bc super vien del savo padeciu, o jei vaikelis jau greit tvirtai sedes, tai gal jau ir neapsimoka tokios kedutes. lauksiu patarimu. aciu:)
Nu manajam keleiviui jau tuoj metai ir mėnuo, bet tos padėtys automobilinėj kėdutėj, tai super dalykas. Aišku, jei trumpos kelionės - tai gulimos padėties paprastai neprireikia, bet jei kelias ilgesnis, tai
Kai sėdėdamas užmiega, galvutė tai į vieną pusė, tai į kitą svyra, o atlenkus - pučia į akį, kad gražu žiūrėt.

Kai sėdėdamas užmiega, galvutė tai į vieną pusė, tai į kitą svyra, o atlenkus - pučia į akį, kad gražu žiūrėt.
Aš nusižiūrėjau hauck automobilinę kėdutę nešynę, bet paskutinį kartą parduotuvėję apžiūrinėdama pastebėjau kad hauck'o kėdutės truputi mažesnės už kitų firmų... Gal kuri naudojote būten haucko kėdutę, kiek jos užteko, gal tada geriau pirkti kitos firmos padėvėtą, nes naujos kitų firmų brangokos.
mes nuo pat gimimo naudojom MAXI COSI firmos nesiojama kedute. nors ji nebuvo nauja, bet atitarnavo puikiai, iki 8-9men savo mieganti grazuoleli galejom nunest namuciu. Veliau, kai jau teveliam pasidare sunku nesiot
, tai gavom dovanu nauja IWH firmos kedute (9-36kg), su dviem padetim, ir po to, kai mazius dar labiau paaugs, galima bus naudot tik kedutes sedima dali-paaukstinima. instrukcijoj radau, kad jos uzteks iki 12 metu. Atrodo aiskiai parasiau
REVIV mano nuomone geriau kedute nesiokle pirkt naudota, nes ja naudosi maximum metus, galesi parduot uz ta pacia kaina(tik buk atidi, apziurek neitrukusi ji , ar sveiki dirzai). geriau pataupyt tai didesniai geresniai kedutej, nes ji tures tarnaut iki treju metuku, ar net ilgiau.

REVIV mano nuomone geriau kedute nesiokle pirkt naudota, nes ja naudosi maximum metus, galesi parduot uz ta pacia kaina(tik buk atidi, apziurek neitrukusi ji , ar sveiki dirzai). geriau pataupyt tai didesniai geresniai kedutej, nes ji tures tarnaut iki treju metuku, ar net ilgiau.
Ar tikrai reikalavimai vaikiškai kėdutei - kad kėdutė būtų lengvesnė, kad rankena patogesnė, kad su pagrindu būtų (nors pačioj pradžioj ir pati pagal tokius reikalavimus rinkausi
- svarbiausi? Užtenka vien pagalvoti, KODĖL tokios kėdutės iš viso gaminamos. Dėl vaikelio SAUGUMO!
Aš tiesiog susiradau internete saugumo testų, atliktų su vaikiškomis autokėdutėmis, rezultatus ir apsispręsti buvo nesunku

Aš tiesiog susiradau internete saugumo testų, atliktų su vaikiškomis autokėdutėmis, rezultatus ir apsispręsti buvo nesunku