Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

QUOTE(DAISY @ 2005 05 13, 07:02)
Na nesijuokit is manes, bet man jau pora menesiu kriba galvoje klausimas:
as turiu Graco automobiline kedute 0-13 kg
su padu, pade yra 3 lygiu fiksacija, kuri pakreipia ir ifiksuoja kedute i norima padeti nuo visiskai gulscios iki "sedimos"
ar as galiu tik gimusi leliuka parsivezt is ligonines kedutej ?
na man jie tokie trapus ir netinkami dar det i kedutes atrodo doh.gif

Nors mano ir ziema gime, bet as parsiveziau kedutej... mirksiukas.gif
Nera jie tokie trapus: vien pagalvojus, kokias pozas israito gimdoj budami biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglet: 13 gegužės 2005 - 12:41
QUOTE(ievalota @ 2005 05 11, 08:41)
Mamytes, reiktu jusu konsultacijos. Planuojam pirkti dvi autokedutes - kudikiui ir 2 m. vaikui. Kol kas lyg ir apsistojom ties Bebe Confort.. Bet toliau ir sustojom: kudikiui kokia geriau - Elios Safe Side, Iseos Safe Side ar Creatis? Vaikui kokia geriau - Iseos Safe Side, Trianos Safe Side?
Gal yra zinanciu ir modeliu kainas?

O gal rinktis kokios kitos firmos?

Bucia dekinga  4u.gif

Kūdikiui geriau pirk dėvėtą, nes sutaupysi pinigėlių. Paprastai tos, kur iki 13 kg, visiškai nesusidėvi, nes naudojamos labai trumpą laiką, o paskui dar ir parduosi. O 2 metų vaikui pirk Trianos, nes ji ilgam – iki 10 metų
Atsakyti
Norejau paklausti ka manot apie kedutes nuo 4 iki 11 m.Ar reiklinga tokia?Gal kas veziuja tokio amziaus vaikus ir galetu man patart ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneta @ 2005 05 17, 14:38)
Norejau paklausti ka manot apie kedutes nuo 4 iki 11 m.Ar reiklinga tokia?Gal kas veziuja tokio amziaus vaikus ir galetu man patart ? wub.gif

prisidedu prie klausimo, ar reikalinga kedute ar uztenka pasostes? ar pasoste uztikrina vaiko sauguma?
Atsakyti
Tirėjom mes tą pasostę. Ji gerai, vaikas sėdi patogiai, saugiai prisegtas. Bet... Mums iškilo miegojimo problema - kadangi esam mėgėjai daug kur važiuot, dičkis dažnai mašinoj užmiega. Ir nusvyra kaip berželis, persikreipęs visas. Tai dabar įsitaisėm CHICCO Max 3., kuri skirta iki 36 kg, reguliuojasi nugaros aukštis. nebeliko jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 17, 19:26)
Tai dabar įsitaisėm CHICCO Max 3., kuri skirta iki 36 kg, reguliuojasi nugaros aukštis. nebeliko jokių problemų thumbup.gif

Mes irgi tokią turim ir labai džiaugiames thumbup.gif
Atsakyti
Mano nuomone, automobilines kėdutes pirmiausiai reiktų rinktis pagal jų užtikrinamą vaikelio saugumą...

Kas skaito vokiškai, galite pasižiūrėti www.adac.de įv. kėdučių testus (yra ir Creatis ir Maxi-Cosi Cabrio nešioklės ir įv. kėdutės su pagrindais). Yra įvardinti privalumai ir trūkumai (kaip pvz. kad užvalkalą teks skalbti rankomis smile.gif

Na aš pvz. išsirinkau Maxi-Cosi Cabrio ir esu labai patenkinta, nors įtariu, kad greitai reiks ieškoti didesnės smile.gif
Ypač man patinka didelės šoninės apsaugos galvytei.
Atsakyti
Siai vasarai dar turetu uztekti turimos Maxi-cosi priori, bet veliau mastau ka pirktis, nes pas vyra masinoj tai yra imontuota masinos gamintojo atlenkiama pasoste vaikui, tai kol kas neteko toli vaziuoti kad joje uzmigtu, o gal tiesiog ji nepatogi, arba vaikas nusprende nemiegoti vaziuodamas smile.gif o mano masinoj tolimu kelioniu lyg ir nenusimato g.gif
bet va man idomu kaip del saugumo... gaila vokiskai nelabai kertu, kad ten paskaityti, kur nuoroda davet ax.gif
Atsakyti
Mane irgi labai domina tos kėdutės, kurios yra automobilių gamintojų įmontuotos atlenkiamose sėdynėse. Gal kas naudojat? Ar 2m. vaikui jos pakankamai patogios ir saugios? Atrodo tai jos nieko, bet mes nebandėm?
Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(traliabum @ 2005 05 18, 11:19)
pas vyra masinoj tai yra imontuota masinos gamintojo atlenkiama pasoste vaikui,

Ar čia turit omeny tą atlenkiamą daiktą galinės sėdynės vidury? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 18, 16:05)
Ar čia turit omeny tą atlenkiamą daiktą galinės sėdynės vidury? g.gif

aha ax.gif
Atsakyti
Mes nesenai nusipirkom IWH kėdutę Man patiko kad plati ir buvo šviesios spalvos, norėjau Chicco ir būtume prikę, bet subiesino, kad Kotrynoje viskas juoda arba tamsiai mėlyna mad.gif
Atsakyti