Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

o mes pirkom va tokia
user posted image

kaina normali- 399 (su nuolaida i pigiau galiima)
kas suzavejo- kd platinasi ir siaurinasi shonai - o tai patogu tiek vasara- tiek ziema aki mazius prirengtas - nereikia kist per jega jei siauroka kedute.

aprasyma radau:
Grupė 0+/1 (0 – 18 kg)

Baby SXL – kėdutė, prisitaikanti prie vaikučio. Kur bekeliautumėte, mažylis jausis patogiai ir važiuos saugiai.

Savybės:
- Sustiprinta šoninė apsauga.
- XL sistema: padeda kėdutę pritaikyti pagal vaikučio dydį. Jums tereikia pasukti ratuką ir kėdutė praplatės arba susiaurės.
- Vidiniai saugos diržai. Papildoma paminkštinta galvytės atrama, kurios aukštis reguliuojamas.
- 5 atlošo pozicijos. Lengvai, nepažadindami užsnūdusio mažylio, galėsite reguliuoti kėdutės pasvirimo kampą.
- Inerciniai ratukai padeda optimaliai pritaikyti saugos diržus vaikučiui.
- Nuimamas skalbiamas apmušalas.
- Kėdutę galima tvirtinti veidu į sėdynę arba veidu į priekį, priklausomai nuo vaikučio amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(keas @ 2006 10 11, 19:58)
Kur pirkai? Labai faina  thumbup.gif

nepatikesi- chia yra bebe comfotort kedute- tik ar linija kita ar kaip- bet gamintojas tas pats.
Pirkom Tindi rindi - akropoly. buna pas juos menesiniai uzpirkimai- ju tinklapy daugiau info- ai gali ir palaukus su 15 proc nuolaida.
o kedute tikrai super - atsisedom nuo 4.5 men ir jau skalbiau karta..... tikrai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 11 spalio 2006 - 20:41
Mamytes, nesigundykit Deltim kedutemis neisvyde ju gyvai,
As apziurejus internetiniam puslapyje tiesiog susizavejau jomis, atrodo kokybiskos minkstos ir aprasymas super, kadangi vyras vaziavo i Lenkija i kaip tik ta puse kur pagrindinis gamintojas randasi, tai nusprendziau ir as vaziuoti na galvoju gal kaip pati tai dar ka nors pamatysiu grazaus ir naudingo, kedute maniau nusipirksiu tikrai ir pigiau nei pas mus, bet kai pamaciau keduciu kokybe doh.gif tai praejo visas noras, medziaga stora, sunkiai skalbiama, siules kreivos, na nekritikuosiu, tiesiog as siaubingai nusivyliau doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat pirmąjį vežiojausi su savimi į mokslus taijį visada sodindavausi į priekį šalia savęs, kadangi pati vairavau, o į mokslus tekdavo važiuoti kiekvieną savaitę tai taip ir užaugom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 03 07, 12:19)
Kedute su mazu kudikiu galima tvirtinti priekineje keleivio sedyneje nugara i priekini langa, o paaugusi (nezinau nuo kokio amziaus  g.gif ) sodinti keduteje gale, ne vairuotojo puseje veidu i prieki. Kazka ne taip supratai, nes kad vaika sodintu veidu i galini langa negirdejau ir nemanau, kad taip is viso imanoma sodinti  mirksiukas.gif

jeigu pagal visas taisykles, tai yra dar viena sąlyga, tvirtinant priekinėje automobilio sėdynėje - jeigu yra oro pagalvė, ji turi būti išjungta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 03 07, 12:19)
Kedute su mazu kudikiu galima tvirtinti priekineje keleivio sedyneje nugara i priekini langa, o paaugusi (nezinau nuo kokio amziaus  g.gif ) sodinti keduteje gale, ne vairuotojo puseje veidu i prieki. Kazka ne taip supratai, nes kad vaika sodintu veidu i galini langa negirdejau ir nemanau, kad taip is viso imanoma sodinti  mirksiukas.gif

Jei Jus ne pries as noreciau siek tiek patikslinti... VISOS 0-13 kg kedutes gali buti tvirtinamos ant auto sedyniu kur yra 3-ju tasku dirzai (tai tokie kaip standartiniai vairuotojo ir keleiviu, dazniausiai isskirus gale per viduri) ir su salyga kad toje vietoje nera arba atjungtos oro pagalves. Atrodytu taip...
http://www.argos.co....E04UC94058M.jpg

Kedutes skirtos vaikams nuo 0-18 kg. ; Kol vaikas nesveria 9 kg sias kedutes reiktu irgi tvirtinti taip kad vaikas ziuretu atgal veliau segamos atvirksciai. Tai yra vienas is saugos reikalavimu, nes yra irodyta kad mazdaug iki tokio svorio vaiko stuburiukas yra ne visai suformoutas ir negali atlaikyti kruviu kurie jam gresia nelaimes metu, o kedute pritvirtinta nugara i prieki, smugio metu "sugeria" didziaja dali smugio... (Na cia liaudishkai pasakiau biggrin.gif )
taigi grupe 0-18 kr
iki 9 kg sedim taip:
http://www.thequeen....ics/carseat.gif

po 9 kg sedim taip
http://www.edmunds.c...ildseat.500.jpg

Sorry. geresniu pavizdziu neradau smile.gif
Tikiuos info naudinga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2006 10 05, 16:14)
Noreciau patarimo... Musu mazei dar tik 3,5 men , sveria 7 kg ir jau nelabai telpam i 0-13 kg autokedute..... taigi patarkite ar galime mazylei pirkti autokedute 9-36 kg ar geriau ziureti iki 18 kg kedeles??????????
Busiu labai dekinga uz patarimus!  4u.gif  4u.gif

nezinau, kokia turite kedute nu 0-13 kg, kad jau netelpat g.gif nu mano vaikis tai visa laika buvo didelis ir didesnis uz bendraamzius, bet bent jau i bebe confort tai tilpo ilgai.
o paskui siulau persest tik i 9-18 kg kedute, o ne 9-36 schmoll.gif vaikui daug patogiau, pati vezioju iseos ss kedutej, vaikui metai ir 3 menesiai. ir sveria jis 13 kg. ir labai liux. beje siaip zaizdama ir man dukterecia i ja atsiseda, o jai 6 metai bus greit taip kad nera ko bijot, kad ten per siaura kas nors ar dar kas.
siaip dabar turiu gavus keduciu 9-18 kg, tai jei kam reikia, galit i az smile.gif

zodziu, as pati kaip mama tikrai tik uz 9-18 kg, i iki 36 kg spes persest paskui ax.gif
Atsakyti
Mes savo panelę iki 6mėn. guldydavome į lopšį nuo vežimuko, o tik vėliau į kedutę (nors ją ir turėjome seniai).
Atsakyti
O ka daryti su dvynukais? Kur man tas dvi autokedutes masinoje sukisti? Viena uz kitos keleivio puseje ar abi ant galines sedynes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 01 21, 16:26)
Kristtute labai gerai paaiškino mirksiukas.gif

Dar viena alternatyva vežtis leliuką lopšyje, kuris tvirtinasi kaip autokėdutė su mašinos diržais. Pvz:
user posted image

Įsivaizduok kaip visa tai atrodys mašinai apvirtus verysad.gif Man baisu pagalvoti ir nesuprantu ką žmonės galvoja taip vaikus vežiodami verysad.gif
Amerikoje tokie dalykai uždrausti ir įtariu ne be reikalo.

QUOTE(naujasburbulas @ 2006 02 20, 13:06)
o ką daryti, jei vaikas prirengtas paprasčiausiai netelpa į tokią kėdutę, nors vaikas sveria 7 kg., o kėdutė iki 13 kg.?

Pirkti didesnę kėdutę, atitinkančią vaiko svorį, ūgį ir visus reikalavimus.
QUOTE(Veja @ 2006 02 21, 08:58)
Mano vaikui 2 mėn. tai as jau galiu ji det i ta kedute 0-13 kg? Nereikia jokiu specialiu ideklu i ja? Man kazkaip baisoka dar:)Kedute gana gili atrodo:)O vaikas praktiskai sedi joje. Bent man taip pasirodė.

Man baisiau pagalvoti kaip mano vaikas skristų per langą avarijos metu neprisegtas verysad.gif Tau ne ?

QUOTE(Tekle @ 2006 03 07, 04:10)
Mielos, mamos!

Būkit geros, patarkit ir man. Aš niekaip nesusigaudau kurioje mašinos vietoje geriausia tvirtinti kėdutę. Ar yra kokie reikalavimai?
Girdėjau, kad reiktų tvirtinti ant galinės sėdynės toje pusėje, kur ne už vairuotojo, ir dar, kad ta kėdutė  turi būti nusukta į galą (t.y. vaikas žiūri į galinį mašinos langą). Man kažkaip nesąmoningai taip atrodo g.gif Juk jeigu pati vairuoji ir nieko daugiau mašinoje nėra, tai tokiu atveju net nematai to vaiko  doh.gif
Žinau dar tike, kad negalima ten tvirtinti, kur yra oro pagalvės. O jeigu mano mašina dviejų durų ir priekyje oro pagalvių nėra. Ar aš galiu tvirtinti tą kėdutę priekyje, šalia vairuotojo ?? Tada man atrodo ir atbulai galiu tą kėdutę dėti, nes vaikį matysiu, bešt ar taip galimsa. GAl kelių eismo ar kokios kitokios taisyklės neleidžia??
SOS kas galit atsakykit, nes niekaip nesusiruošiu su sūneliu viena mašinoje važiuoti  doh.gif

Saugiausia vieta vaikui yra gale, įki metukų atsuktam nugara į priekį. Vaiko kakliukas persilpnas atlaikyti staigų stabdymą ar smugį jei sėdi veidu į priekį. Visi šie reikalavimai nesugalvoti iš lempos, o nustatyti atlikus bandymus, remiantis skaudžiom patirtim ir tt.
Jei linkime savo vakučiams gero, turime laikytis šių reikalavimų smile.gif
QUOTE(hereja @ 2006 11 03, 16:20)
O ka daryti su dvynukais? Kur man tas dvi autokedutes masinoje sukisti? Viena uz kitos keleivio puseje ar abi ant galines sedynes unsure.gif

Abi kėdes saugiai įtaisyti automibilio gale smile.gif 2 ramiai telpa mirksiukas.gif

Aš jau dairausi kėdutės savo būsimam leliukui.

Vairuokite saugiai mergaitės 4u.gif
Papildyta:
Štai video ČIA .Tėvai pasakoja, kaip žuvo jų 3 metukų sūnelis. Jis buvo prisegtas paprastu keleivio diržu sėdintis ant specialaus paaukštinimo. Avarijos metu diržas atsisegė ( nežinia dėl ko, gal vaikas ką primaigė) , berniukas išlėkė lauk ir žuvo. Šalia sėdėjusi taip pat prisegta vyresnė sesuo liko gyva. Tėvai gailisi, kad taip anksti perkėlė vaiką iš specialios vaikiškos kėdės ant to paaukštinimo ir segė tik keleivio diržu. Pamačius šį video verkiau krokodilo ašarom verysad.gif Tikrai neperkelinėsiu savo dukros į tą paaukštinimą. Važinės specialioje kėdėje su specialiais diržais iki tol kol išaugs ( maždaug 45 kg)
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Niekur nerandu atsiliepimu apie Hauck firmos kedutes maziukams 0-13kg. Mes turim tokia Hauck Jeep kedute, bet as niekaip nesiryztu i ja sodinti savo 1.5men maziaus - kazkaip nepatogiai sudribes jis man joje atrodo. Gal kas naudojate tokia ir galite pasidalinti patyrimu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors turit ar ka girdejot apie prancuziskas RENOLUX kedutes? Kaip ju medziagyte, ar jos saugios? Domina kedutes vyresniems vaikuciams... ax.gif
Atsakyti