Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

QUOTE(smėliukė @ 2006 11 10, 13:29)
O gal kas nors turit ar ka girdejot apie prancuziskas RENOLUX kedutes? Kaip ju medziagyte, ar jos saugios? Domina kedutes vyresniems vaikuciams... ax.gif

sveikute,
apie jas yra http://www.vezimeliai.com/ aprasyta. galite paskambinti ar parasyti maloniai jums ten atsakys. mes pirkome is ju deltim auto kedute ir esame labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
Graco Junior Plus
Deltim MICHELANGELO
Renolux TOPCONFORT
Kurią iš šių kėdučių rinktumėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yo-yo: 12 lapkričio 2006 - 16:24
Graco, jei neklystu, galima atlošti šiek tiek ir medžiagytė nusiima skalbimui. Jei klystu, būtinai pataisykit, nes tiksliai nežinau. O Deltim ar Renolux ar yra galimybė atlošti nugarėlę? Ar galima skalbti medžiagines dalis? Gal kas žino šių kėdučių kainas? Graco ~250 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 11 12, 17:22)
Graco, jei neklystu, galima atlošti šiek tiek ir medžiagytė nusiima skalbimui. Jei klystu, būtinai pataisykit, nes tiksliai nežinau. O Deltim ar Renolux ar yra galimybė atlošti nugarėlę? Ar galima skalbti medžiagines dalis? Gal kas žino šių kėdučių kainas? Graco ~250 Lt.

mes turime deltim maly podruznik, tai medziagele nusiima ir skalbti galima. paziurekite i www.vezimeliai.lt ten jums tiek deltim michelangelo tiek ir renolux kainas pasakys (mes taip darem, kai sau ieskojome).
Atsakyti
Kur galima nusipirkti naują Britax Romer autokėdutę 9-20 kg? Turim dėvėtą, tai labai patenkinti, tik va jau sagties plastmasinė dalis įskilo, tiesa, ji saugumui neturi įtakos, bet norėtųsi vaikui normalaus daikto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2006 11 13, 10:42)
Kur galima nusipirkti naują Britax Romer autokėdutę 9-20 kg? Turim dėvėtą, tai labai patenkinti, tik va jau sagties plastmasinė dalis įskilo, tiesa, ji saugumui neturi įtakos, bet norėtųsi vaikui normalaus daikto  ax.gif

Manau Vokietijoj:) Nes kai rinkomes, tai rinkomes tarp Romer ir Concord. Mes Vokietijoj pirkom Concord kedute, tai irgi ziauriai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Ar geros Concord kedutės? Dabar turim Bebe confort, bet reika man į mašiną, tai apie Concordą galvoju ir apie Deltim, kaži kuri geresnė, gal turit patirties?
Atsakyti
Dėl "Mažojo keliautojo" medžiagytės. Stora medžiagėlė (veliūras) kaip tik manau, kad tai yra privalumas, nes ji bus patvari, nenudils ir neplyš. Lengvai valosi, skalbimui taip pat nusiima smile.gif
Renolux kėdutės yra prancūzų firmos, saugios ir patikimos. Kiek brangesnės, bet jų daugiau modeliukų, greitai bus naujų spalvų ir medžiagų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2006 11 13, 11:09)
Ar geros Concord kedutės? Dabar turim Bebe confort, bet reika man į mašiną, tai apie Concordą galvoju ir apie Deltim, kaži kuri geresnė, gal turit patirties?

Mes tai ziauriai patenkinti thumbup.gif thumbup.gif Pries tai turejom leliukiska iki 9kg kedute, tai joje prakaitavo vaikas, o kai isigijom Concord, tai pasimate skirtumas- vaikas sausas, visada sedasi noriai, as esu isitikinusi, kad ji tikrai saugi, nes ju puslapyje yra saugumo testas nufilmuotas, medziaga lengvai nusiima, gerai skalbiasi, medvilnine, sonuose "ventilecines skyles" (nu toks tinklelis), dvi padetys ir pan. Mes turim 9-36kg, tai kai bus didesnis, tai persimontuos i sosteli, be atloso. Mano manymu, pinigai tikrai ne i bala drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas turite Bebe Confort Iseos SS ar Iseos TT? Skaičiau, kad dėl saugumo, tai nepakeičiamos. Patarkit?
Atsakyti
As renkuosi Bebe Conforta pagrinde butent del sios priezasties. Kas kas, bet saugumas pirmoje vietoje. Daug skaitinejau internete atsiliepimu ivairiuose musu ir uzsienio saituose, nes kazkaip norejau isitikinti, ar teisingai panaudosiu pinigelius ax.gif Tai dauguma nepriklausomu testu Bebe Confortas pirmauja. Ir kai rinkausi vezimuka, man vienas is kriteriju buvo, kad kedute, kuri dedasi masinoje ir ant vezimuko, butu saugi. thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo naudojom 0-13 kg. autokėdutę. Mums ji labai patiko. Ir aš dar kai buvau pas chirurgą paklausiau ar galima naujagimį tokioje kėdutėje nešioti-vežioti, tai jis atsakė, kad ir savo vaiką tokioje vežiodavo mirksiukas.gif Sakė, kasd tos kėdutės tikrai vaikiukams nekenkia.
O dėl tvirtinimo, tai jei nėra prekyje oro pagalvių, manau, kad galima tvirtinti kėdutę ten. Ypatingai jei vairuoji viena. Nes teisingai čia mama buvo parašius,jog priešingu atveju net vaiko savo nematysi blink.gif
Atsakyti