Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

turim chicco kedute 0-13kg su tuo ,,padeklu" kur masinoj tvirtint. kedute su dviguba rankena tokia smile.gif su idekliuku - paminkstinimu. labai dziaugiames ja, dar ir sportinuka pirkom, kad tvirtint kedute ant ratuku, tai super dalykas smile.gif tik va tas ,,padas" tai šu..nai dvirtinas masinoj..maziuka dedam veidu i kelia priekyje (del saugumo tik nepradekit, nes kas liecia oro pagalve, ji jo nepasieks), tai rist reik papildomai, nes tas padas nesitvirtina normaliai - isslysta dirzas is jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 31, 08:07)
turim chicco kedute 0-13kg su tuo ,,padeklu" kur masinoj tvirtint. kedute su dviguba rankena tokia smile.gif su idekliuku - paminkstinimu. labai dziaugiames ja, dar ir sportinuka pirkom, kad tvirtint kedute ant ratuku, tai super dalykas smile.gif tik va tas ,,padas" tai šu..nai dvirtinas masinoj..maziuka dedam veidu i kelia priekyje (del saugumo tik nepradekit, nes kas liecia oro pagalve, ji jo nepasieks), tai rist reik papildomai, nes tas padas nesitvirtina normaliai - isslysta dirzas is jo  g.gif

kazkaip keistai man tas jusu tvirtinimas atrodo, manau kiekviena daikta reikia naudoti pagal taisykles, o pas jus kazkokia saviveikla gaunasi,
turejom ta pacia kedute ir viskas puikiai tvirtinosi.
manau jums reiketu geriau isstudijuoti naudojimosi instrukcija.
Atsakyti
turim chicco kedute 0-13kg su tuo ,,padeklu" kur masinoj tvirtint. kedute su dviguba rankena tokia smile.gif su idekliuku - paminkstinimu. labai dziaugiames ja, dar ir sportinuka pirkom, kad tvirtint kedute ant ratuku, tai super dalykas smile.gif tik va tas ,,padas" tai šu..nai dvirtinas masinoj..maziuka dedam veidu i kelia priekyje (del saugumo tik nepradekit, nes kas liecia oro pagalve, ji jo nepasieks), tai rist reik papildomai, nes tas padas nesitvirtina normaliai - isslysta dirzas is jo  g.gif

Jeigu dedat veidu į priekį nenorėkit, kad viskas saugiai laikytųsi.Tos kėdutės pritaikytos vežti nugara į kelią
Atsakyti

nu cia dar sugalvot reik, toki maziuka ir priekiu tvirtint doh.gif tokios kedutes 0-13kg, priekiu nesitvirtina, nes vaiko kaklas labai silpnas ir jei staigiai tektu stabdyt, tai tikrai ne kas butu..
Atsakyti
labai jau gudrios kritikuot wink.gif
pas mane masinoj jei as vaika pasodinsiu veidu i nugara, tai jis su ta visa kedute stoves - taip pasikreipia kedute g.gif o jei veidu i kelia - vaikas gerai guli ir net jei stabdysiu, jis niekaip net nekilstels galvos, vat.
aisku, tada pasiulysit gal nevazinet su masina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 31, 22:07)
pas mane masinoj jei as vaika pasodinsiu veidu i nugara, tai jis su ta visa kedute stoves - taip pasikreipia kedute  g.gif  o jei veidu i kelia - vaikas gerai guli ir net jei stabdysiu, jis niekaip net nekilstels galvos, vat.

nu matosi sita mamyte jauna ir uzsispyrusi, ir jos tikrai niekas neitikins kitaip elgtis.
duok dieve kad visos jusu keliones butu sekmingos.
o ateiciai ir praktikai siulyciau paziureti cia, kas atsitinka su vaikuciu smugio metu.

http://www.autorevie...deti/deti4.htm
Atsakyti
QUOTE(godaiva @ 2007 01 31, 08:10)
kazkaip keistai man tas jusu tvirtinimas atrodo, manau kiekviena daikta reikia naudoti pagal taisykles, o pas jus kazkokia saviveikla gaunasi,
turejom ta pacia kedute ir viskas puikiai tvirtinosi.
manau jums reiketu geriau isstudijuoti naudojimosi instrukcija.

veidu i prieki ar i gala tvirtinot? nes bent mum pardoj sake kad galima ir taip ir taip.
Papildyta:
QUOTE(godaiva @ 2007 01 31, 21:11)
nu matosi sita mamyte jauna ir uzsispyrusi, ir jos tikrai niekas neitikins kitaip elgtis.
duok dieve kad visos jusu keliones butu sekmingos.
o ateiciai ir praktikai siulyciau paziureti cia, kas atsitinka su vaikuciu smugio metu.

http://www.autorevie...deti/deti4.htm

tai tu man siulai vaika stacia vezt?.. as rimtai klausiu. pas mane sportine masina, kurios gale isvis vietos nera kedutei, o prieky jei vaikas nugara i prieki, tai stacias stovi - ne tiesi sedyne
Atsakyti
jauciu ats nesulauksiu...
taigi, pries apkalbant, pamastykit, kad gal vistik zmogus kazkaip elgias verciamas aplinkybiu...jei as vaika pasodysiu veigu i auto gala, tai jei man kas ivaziuos, vaikui galva nulus. o toj nuorodoj visai kitos kedutes - visiskai sedimos, o pas mane vaikas guli...taip kad lygint mano kedute ir tas kur ten yra tam saite - tas pats kas lygint bb su pirstu wink.gif
gero vakarelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 31 sausio 2007 - 21:48
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 31, 22:07)
pas mane masinoj jei as vaika pasodinsiu veidu i nugara, tai jis su ta visa kedute stoves - taip pasikreipia kedute  g.gif  o jei veidu i kelia - vaikas gerai guli ir net jei stabdysiu, jis niekaip net nekilstels galvos, vat.

Šitą dalyką žinau, nes turėjom mašiną irgi jeigu dedi veidu į galą, tai vaikas tikrai ne guli, o sėdi doh.gif Nes taip gaunas, kad ir pats kais ėdi, tai įkrenti giliai.
mes tai taip išsprendėm šitą problemą: Padėjau tokią pagalvėlę, kad tas galas kur įkrenta pasikeltų ir būtų lygus su priekiu, tada kėdutė gaunasi teisingoj padėtį ir vaikutis guli.O tuo labiau jeigu kėdutė su padu (pas mus taip buvo) tai padas kuo puikiausia įsiremia į pabuškėlę prisipaudžia diržais, ir niekur neslidinėja.Nežinau jei kėdutė be pado, tada gal toks variantas nelabai tinka.
Atsakyti
Mes turejom is pradziu kedute su padu nuo 0-13 "Evenflo" firmos, labai buvom patenkinti.Padas stovejo pritvirtintas masinoj, nereikejo kiekviena karta vargti su tais dirzais. be to labai patogu buvo ir namuose maitynti, kol vaikutis dar nesedejo. dabar jau didesne nusipirkom
Atsakyti
kedute su padu, galine sedyne siaurute, nes masina kaip ir praktiskai dviviete. ir ta sedyne nu nepritaikyta vaika prikabint, vat. ir net ne sededavo o tiesiog stovedavo toj kedutej - pirma kart kai vezem, tai kazkaip apsalus buvau - susirangiau i gala prie vaiko ir niekaip nesupratau kaip cia taip...
Atsakyti
Mes savo pirmaja kedute labai greitai pirkom, nes ant skubiuju jau reikejo, todel ilgai neteko ieskoti. nusipirkome Ramatti 0-13 kg ir buvau laaaabai ja patenkinta, o kai prireike didesnes, ziurinejau ir sukau galbva, isvazinejau begale parduotuviu ir matavau, net mazaja visose kedutese ir nutariau kad kokybes ir kainos vidurkiu man tinka ta pati Ramatti 9-18 kg, labai lengvai pasidaro beveik gulima padetis (ko kitose kedute kartais nebuvo) ir medziagyte faina ir kaina nesikandziojo. thumbup.gif
Ir esu labai patenkinta blush2.gif
Atsakyti