Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

pas mumis irgi gana staciai kedute doh.gif bet vistiek atbula veziojam
Papildyta:
zadam didesne pirkt, tai tikrai masinoj primatuosiu g.gif
Atsakyti
man tai labai baisu stacia veziot sad.gif
jei sakau - kaltu i gala man...baisu pagalvot net sad.gif
o prieky oro pagalve, tai atbulo negaliu vezti...nors ir taip dabar mes dar mazai vazinejam - jei su vyru kartu varom, tai vaikas gale veidu i kelia, bet dazniau as kartu gale sedziu su juo, tai sonu vezu ir laikau kedute smile.gif
Atsakyti
mes pirkom Chicco 0-13 kg..tai mus labai tinka ir patinka tongue.gif ir parduotuvėj, ir poliklinikoj labai patogu, nereikia nešioti vaikiuko ant rankų biggrin.gif ..tik tiek kad gana greitai ją išaugom..gal dar kokiam mėnesiukui bus gera ax.gif
Atsakyti
dukrytei už dviejų savaičių 7men ir dar telpam į chicco 0-13kg, esu labai patenkinta nes užsideda ant ratų ir taip keliaujam visur, bet tuoj, kai pradėsim tvirtai sėdėt pirksim kitą jau ''Roemmer'' Stifftungwaren test nugalėtoją
Atsakyti
na mes pirkome labai patikimos firmos automobiline kedute nuo 6men iki 3 metu sumokejome tikrai labai daug 730 bet as esu labai labai labai patenkinta thumbup.gif Zinoma manau kad ir pigesnes geros yra bet as labiau linkusi pirkti gera daikta ir moketi, nes sakoma skupas moka dvigubai.Pirkau paprasta kedute nuo 0-13 tai labai gailejausi kam nepirkau geros firmos kedutes geriau buciau daugiau sumokejus bet vaikiui butu buve patogiau.va del to ir pirkau gera ir tikrai nesigailiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes turguje nusipirkom kedute nuo 0-18kg thumbup.gif , net pavadinimo nezinau, svarbiausia tai kad ji dabar sedi prisekta ir saugi, o antra man nebereikia jos laikyti ant ranku, nes tokia meskute laikyti, jei vaziuojam kur toliau tai tikras siaubas doh.gif
Atsakyti
Mes pirkom Chicco ortopedinę kėdutę 0-13kg dydžiui. Kol kas dar nebandėm, turbūt ryt išbandysim.
Atsakyti
Turim GRACO kedutę skirtą kūdikiui iki pusės metų. ir esam labai patenkinti.
O šiaip manau pati matai skiriasi iš tikrųjų tos kėdutės (brangesnė ir pigesnė) ar ne. Jeigu pigsenėje yra visi reikalingi diržai, ji atrodo ptogi kūdikiui, thumbup.gif nemanau, kad reikia tos brangesnės. Galbūt vien dėl pavadinimo ir ryškesnių pavaikslėlių ax.gif
Atsakyti
brangios nepirkau, kam pirkti jei apsauga vienoda , o del medziagos kokybes ir spalvos manau neverta permoketi.
Atsakyti
Labukas mamytes, turiu dideli prasyma jei galite padekite, patarkite ka mums daryti,mano suneliui 3men.ir mes kol buvom maziukai, laikydavau ant ranku kai maziukas o veliau i ta prie vezimeliu esanti dekliuka,bet jis ramus kai vaziuojam tad noretume nusipirkti kedute, ar sodina tokius maziukus i jas ir kokias geriau pirkt nes bijau prasaut pro sali o gal kas turi parduot nes zinau kaip greit vaikas viska isauga ir apynauji lieka daiktai.siaip domintu ryskesnes spalvos.Aciu mamytem kurios pades wub.gif
siaip esu zalia ir nelabai gaudaus sitame forume o cia informacijos daug tad nepykit ir jei turit kokiu foto gal butu galima bendraut ar atsiust nuotr.i pasta
renatajovaisiene@gmail.com blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukas @ 2007 03 12, 12:58)
Labukas mamytes, turiu dideli prasyma jei galite padekite, patarkite ka mums daryti,mano suneliui 3men.ir mes kol buvom maziukai, laikydavau ant ranku kai maziukas o veliau i ta prie vezimeliu esanti dekliuka,bet jis ramus kai vaziuojam tad noretume nusipirkti kedute, ar sodina tokius maziukus i jas ir kokias geriau pirkt nes bijau prasaut pro sali o gal kas turi parduot nes zinau kaip greit vaikas viska isauga ir apynauji lieka daiktai.siaip domintu ryskesnes spalvos.Aciu mamytem kurios pades  wub.gif
siaip esu zalia ir nelabai gaudaus sitame forume o cia informacijos daug tad nepykit ir jei turit kokiu foto gal butu galima bendraut ar atsiust nuotr.i pasta
renatajovaisiene@gmail.com blush2.gif  ax.gif

Renatukai, būna autokėdučių skirtų važinėti nuo pat gimimo ir tikrai nesaugu vaikiuką vežioti rankose ar nešynėje nuo vežimėlio unsure.gif . Pirmosios autokėdutės dažniausiai būna skirtos 0-10 kg arba 0-13 kg. Jose kūdikėlis pasodinamas pusiau gulomis, bet dėl nugarytės nereikia bijoti, nes vaikiukas vis tiek labiau guli nei sėdi mirksiukas.gif Tokių kėdučių pasirinkimo galimybė be galo didelė ir kadangi jos reikia neilgam (na, daugiausia iki vaikui sueis metukai), tai galima pirkti dėvėtą, nes jos tikrai nesusidėvi mirksiukas.gif

Na, atrodo maždaug taip:
user posted image

Vežasi ir visai naujagimius mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 12 kovo 2007 - 14:15
Mes tai savo kėdutę greitai išaugom, o pagal amžių dar per jauni buvom, kad važiuoti veidu į priekį. Teko nają pirkti. Tokiu atveju tinka tik vienintelis modelis - Chicco kažkokstai doh.gif
Atsakyti