Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

Nerez meluoja pardaveja kad iki 36 tik sedima buna ir su pusiau gulom kaip ir iki 18 kg smile.gifP.S o dirzus labai lengva persiuti ,jauciu jau teks dirzu bizniuka atidarinet laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 20 lapkričio 2004 - 16:24

Apie tai kokios kedutes saugios supratau, o dabar noreciau paklausti apie tas padetis. Mano pupa beveik 5 men.Tai su kokiom padetim turi buti kedute, kiek ju turi buti...as cia is viso nieko nesuprantu....Mat vasara zadu daugiau vazneti ,tai reiketu pusiau gulimos padeties... Dar noreciau paklausti del medziagu, is kuriu yra pagamintos geriausios t.y.saugiausios kedutes.Pvz.Riomer,Cosi priori ,Hipos ....Ar vasara neprakaituoja jose vaikai? Arba bent jau kuriose is ju maziau prakaituoja...ar buna tokie variantai kaip Per perego vezimeliu kvepuojanti medziaga...Ir paskutinis klausimas butu: kazi koks modelis man butu tinkamiausias ,kad tiktu pagal vaiko amziu , kad butu pusiau gulima padetis ,na ir kuo geresne medziaga .....
Papildyta @ [mergetime]1100989635[/mergetime]
Tiese,cia saugiausiu sarase buvo kai kurios bebe conforto kedutes, o as nezinau kuriame skyrelyje skaiciau,kad kazkurioje is ju vaikai labai prakaituoja....nezinau kaip cia yra ,ir apskritai ar imanona,kad is viso neprakaituotu ...
Atsakyti
vaikus keduteje reikia vezioti nuo pirmos keliones autmobiliu.kedute turi buti pritaikyta pagal vaiko amziu, ugi ir svori smile.gif
kudikio veziojimas lopsyje mano supratimu labai neatsakingas elgesys rolleyes.gif pamegink isivaizduoti vaika lopsyje ir avarija ... man net sirdis sustingsta apie tai pagalvojus blink.gif
dar atsiranda keistuoliu, kurie net keduteje vaiko dirzais neprisega arba prisega neteisinga blink.gif bausti tokius tevus reikia ir net labai grieztai mad.gif
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 11 20, 16:23)
Nerez meluoja pardaveja kad iki 36 tik sedima buna ir su pusiau gulom kaip ir iki 18 kg smile.gifP.S o dirzus labai lengva persiuti ,jauciu jau teks dirzu bizniuka atidarinet laugh.gif laugh.gif laugh.gif

pardavėja nemeluoja thumbup.gif
Nes yra kėdučių iki 36 kg, kurios turi tik vieną padėtį. Jų nugarėlė nusiima. jos be diržų. Ir labai pigiai kainuoja. thumbup.gif
Atsakyti
Pardaveja meluoja nes pasake kad kitokiu nebuna smile.gif Buna vienokios ir kitokios . Buna su gulima ir be gulimos padeties . Cia apie tai smile.gif
Atsakyti
tokias grako kėdutes kaip viršuj nuotraukos įdėtos yra šiaurės miestely antram aukšte virš Norfos tai kana 299 lt. bet mes apžiūrėjom, kad jos nelabai kokybiškos wink.gif Tindi rindi parduotuvėj žiūrėjom bebe confort tokio stiliaus, tai ten rėmas metalinis gaila tik kad kaina kandžiojasi 460 ohmy.gif Kaip manai Renax ar verta nepagailėti pinigėlių?
Atsakyti
QUOTE (alina @ 2004 11 24, 19:28)
tokias grako kėdutes kaip viršuj nuotraukos įdėtos yra šiaurės miestely antram aukšte virš Norfos tai kana 299 lt. bet mes apžiūrėjom, kad jos nelabai kokybiškos wink.gif Tindi rindi parduotuvėj žiūrėjom bebe confort tokio stiliaus, tai ten rėmas metalinis gaila tik kad kaina kandžiojasi 460 ohmy.gif Kaip manai Renax ar verta nepagailėti pinigėlių?

net keista, kad , jei originalios, ir nelabai kokybiškos... unsure.gif
kame ta NEKOKYBĖ atsispindi? juk šios kėdutės ne vieną medalį parodose laimėjusios thumbup.gif
Atsakyti
Aš aišku nelabai suprantu, bet mano akimis žiūrint apsaugos galvai iš šonų šiek tiek per mažos. Bebe confort atrodo daug geriau saugo galvytę, nes atlošai iš šonų ilgesni ir tvirtesni, o be to nelabai kuo skiriasi nuo gariūninių na aišku medžiaga kokybiškesnė ir spalvos gražesnės, o pats rėmas toks pat.
Laukiu ką renax pasakys jinai vis tiek geriau nusimano thumbup.gif
Atsakyti
Nu va. prirašiau negražiai apie Graco kėdutę, o pati nupirkau blink.gif Ai, kažkaip neįtikino manęs kad Bebe Confort geresnė g.gif O dar kai joljo parašė, kad prizines vietas gauna, tai nusprendžiau, kad už š... prizų neduoda biggrin.gif Dabar sūnus trejų metų gimtadieniui gaus clap.gif dovaną.

Joljo ačiū, kad privertei pagalvot, ko gero ta kita kėdutė man tik gražesnė buvo tongue.gif
Atsakyti
Tai va apziurejau bebe man patiko labiau tuom kad vaiko galvyte patogiau apsaugota ,dedinyte platesne ,remas konstruktyviai geresnis . Jei imant Graco Junior plius ji labai gerai atidirbta jei paprasta junior ,nepatiko kad porankiai grynas plastikas vaiko rankytes vasara dauzysis .Jei imant graco tai Junior plius nes kainos skirtumas nedidelis o visdelto paminkstinimai daug ka reiskia smile.gif
Atsakyti
O man labai patinka GRACO thumbup.gif Visa jų produkcija faina thumbup.gif ir kokybiška thumbup.gif P jei nenori su plastikoniais porankias, pirk brangesnę. Klausimėlis RENAX:
kur jau tos rankytės daužysis? biggrin.gif Nesąmonė biggrin.gif Juk ne naujagimis vaikas...?...
O svarbiausia, kaina prieinama...Ir ištikrųjų, už Š...... medalių neduoda.
Ši kėdė patikrinta, su ja buvo atlikinėjami bandymai....

[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red]Mūsų vaikų saugumas pirmoj eilėj priklauso tik nuo mūsų pačių. Kokią kėde nenusipirktum..... heart.gif
[COLOR=blue]Juk nesėdi vaikai kėdėse visą gyvenimą>>>>> clap.gif
Atsakyti
Joljo man Graco labai patinka , bet kodel maloniau sedet fotelyje o ne ant taburetes smile.gif . As apie tai kad jei ziuret Junior ir Junior plius tai plius uz ta juokinga damoka tikrai geresne smile.gif
Atsakyti