Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

Manau, lopšy labai nesaug- juk staiga stabdant risis jūsų 2.gif ir net neįvykus avarijai, gali labai susižeist ohmy.gif , nebent yra specialūs diržai (pvz bebeconfort lopšiai turi). Aš tai vežiojuos kėdutėj-nešioklėj- ir saugu, ir nesudėtinga- namuos prisegu ir nešuosi, vis tiek, kol aprengi išsibudina, bet kol nueini iki mašinos, jau užlinguoji wink.gif
Atsakyti
Jeigu leidzia pinigeliai, tai galima pirkti Bebe Conford nesiojama kedute (Elios, rodos). Ji pagal saugumo reikalavimus- superine ir vaikui labai patogi thumbup.gif . Arba vyresniam vaikui yra tos pacios firmos yra Iseos.

Kaip tik maciau, kad renkasi mamytes pirkti Bebe confort kedutes. Tai ir nuolaida dar gausi smile.gif
Atsakyti
As pries pora savaiciu buvau "Karolis" pard. Laisves pr. prie Naujos Norfos (Pasilaiciuose). Ten maciau kedutes "IHW for Kids" ar pan... Pirma karta girdziu tokias - sake berods prancuziskos. Ber kad medziaga kurie modeliai tuo metu buvo - tokia grubi, siaubas, vasara vaika su sortukais i ja idet tai ir nutryntu iki kraujo atrodo... kainuoja apie 200 Lt, sake tures dar medvilniniu, tos pigesnes. Gal 3 padetys kedutes, nepamenu berods 9-18 kategorija...
Gal kas zino kas per kedutes???
Atsakyti
QUOTE (saulute01 @ 2004 11 04, 09:37)
As pries pora savaiciu buvau "Karolis" pard. Laisves pr. prie Naujos Norfos (Pasilaiciuose). Ten maciau kedutes "IHW for Kids" ar pan... Pirma karta girdziu tokias - sake berods prancuziskos. Ber kad medziaga kurie modeliai tuo metu buvo - tokia grubi, siaubas, vasara vaika su sortukais i ja idet tai ir nutryntu iki kraujo atrodo... kainuoja apie 200 Lt, sake tures dar medvilniniu, tos pigesnes. Gal 3 padetys kedutes, nepamenu berods 9-18 kategorija...

mes tokia kėdutę turim, medžiaga medvilnine, yra 3 padėtys, saugos diržai, mokėjom 114 Lt. ir esam patenkinti (brangios neišgalėjom nusipirkti, o šita mums kaip tik pagal kišenę buvo).
Atsakyti
Na tada reiks pasiziuret tas medvilnines... Tik labai keista, kad internete niekur neradau apie tas kedutes... Ir niekur daugiau ju nera.
Atsakyti
QUOTE (saulute01 @ 2004 11 04, 09:37)

www.kindersitze-szop.de thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1099904422[/mergetime]
Kedutė ne IHW, o IWH[COLOR=blue][SIZE=14]
Atsakyti
http://www.kindersitze-shop.de/inhalt/ Pataisysiu ,tikrai geros kedes romeris ir britax gaila kad jos labai brangios ,bet uztat saugios . Faina kedute user posted image
Papildyta @ [mergetime]1099925167[/mergetime]
user posted imageNors tos IWH irgi simpatiskos ,nors as zaviuosi isofix sistema aisku kainele atitinkama http://www.kindersit...p/cPath/165_129
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 11 08, 14:43)
http://www.kindersitze-shop.de/inhalt/ Pataisysiu ,tikrai geros kedes romeris ir britax gaila kad jos labai brangios ,bet uztat saugios . Faina kedute user posted image
Papildyta @ [mergetime]1099925167[[b]*saulute01 rgetime] [/b]
user posted imageNors tos IWH irgi simpatiskos ,nors as zaviuosi isofix sistema aisku kainele atitinkama http://www.kindersit...p/cPath/165_129

Renax, o kas per biesas ta isofix sistema??? Ir kokios kedutes ja turi???
Atsakyti
O geras biesas . Pabandysiu smulkiai paiskinti ,dabar visose gerose naujuose masinose jau yra irengta Isofix sistema (duok per googles paieska pamatysi ) ,ji uztikrina vaiko sauguma smugio atveju . Bandymai
O kaip kedeles atrodo
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE (renax @ 2004 04 29, 12:31)
Geriausia nuo 9-18 ,yra tikrai neblogu ,juose ir miegoti galima ir keliaut labai patogu .Jos iki 4-5 metu

Mes dabar turim nuo 9 iki 18 kg, jūsmanot, kad užteks iki 4 - 5 metų? Dabar sūniukui 2.10 men ir kai yra 3 diržų padėtys mūsų viršutinėj ir tai jam spaudžia. Ar čia diržai beryšio ar kas. Bet aš tikrai netikiu , kad jos mums ilgai užteks. Aš jau galvoju naują pirkti iki 36kg.
Atsakyti
Ti nuo keliu men i kedute jau sodinat?
Atsakyti
LAbux smile.gif

Na siandien tai supratau, kad apie kedutes dar nieko nezinau unsure.gif PArduotuveje apziureineju kedute 9-36kg ir klausiu pardavejos - o tai kiek cia padeciu? Ji man atsako, kad tokioms kedutems tik sedima, o iki 18kg dar buna ir gulima, ir pusiau sedima... Zodziu, jei is tikro taip, tai manau teks mums pirkti iki 18kg, nes dar maza man ta musu pupa atrodo, gaila migdyt ja sedincia huh.gif
Atsakyti