Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

Nepykit, bet nesuprantu tų, kurie/kurios iš pirmo karto neišlaiko egzaminų...
Na nepykit, bet jei dedant pastangas "šitaip nepavyksta", tai gal keliuose saugiau butu ir be jūsų, nes kai galų gale REGITRA duos jums išmaldą... Manyčiau, kad reiktų pasiimti Pekine taikomą vairuotojų egzaminavimo ir mokymo metodiką ir tada Lietuvoje važinėtų tik vairuotojai profesionalai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Alternatyva - maršrutinis transportas - tik netingėkit! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MacGyver @ 2008 01 03, 18:14)
Na nepykit, bet jei dedant pastangas "šitaip nepavyksta", tai gal keliuose saugiau butu ir be jūsų, nes kai galų gale REGITRA duos jums išmaldą... Manyčiau, kad reiktų pasiimti Pekine taikomą vairuotojų egzaminavimo ir mokymo metodiką ir tada Lietuvoje važinėtų tik vairuotojai profesionalai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Alternatyva - maršrutinis transportas - tik netingėkit!  clap.gif

Nejaugi? Ojūs bandėte kiekvieną tašką pasiekti siūloma alternatyva? lotuliukas.gif Pabandykite lotuliukas.gif Taip pat, kiek laiko važinėjote, kad sugebėjote išlaikyti iš pirmo karto? Jei tik 20a.k. val, tai sveikinu, bet tai dar nesuteikia teisės sakyti,kad regitra duoda išmaldą. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
šiaip mokymo metodika pas mus ne visur yra normali. Instruktoriams svarbiau tas pirvalomas pravažinėti bet kaip, o paskutinę dieną ("egzaminą") pasakyt, kad reikia papildomų, nes tik tada sužinosi kaip gerai važinėti reikia lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MacGyver @ 2008 01 03, 20:14)
Na nepykit, bet jei dedant pastangas "šitaip nepavyksta", tai gal keliuose saugiau butu ir be jūsų, nes kai galų gale REGITRA duos jums išmaldą... Manyčiau, kad reiktų pasiimti Pekine taikomą vairuotojų egzaminavimo ir mokymo metodiką ir tada Lietuvoje važinėtų tik vairuotojai profesionalai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Alternatyva - maršrutinis transportas - tik netingėkit!  clap.gif

O kodel nesuprantat? Visiškai normalu, jei pirmą kartą kažkas nepavyksta.
Žmonės labai skirtingi ir skirtingai įsisavina žinias.
Nuomonė, kad neišlaikiusių pirmą kartą iš viso nereikia prie vairo leisti, skamba ,kaip čia pasakius, labai komunistiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2008 01 02, 12:22)
o gal dra kokiu atsiliepimu apie jasucio vairavimo mokykla bus? 4u.gif  prie pat namu ji man, bet abejoju dar ar verta i ja uzsiarsyti g.gif

http://www.regitra.l...mok_reiting.pdf
as kaip tik dabar ieskau, kuria mokykla pasirinkti. Manau, kad reiktu i reitingavima atsizvelgti, ar ne? juk jei daugiausiai is pirmo karto islaiko, tai mokykla geresne? 4u.gif ax.gif
o pagal reitingavima jasucio visai normali mirksiukas.gif
gal kas gali kazka labai gero rekomenduoti:)? arba centre, arba seskinej.aciu!
Papildyta:
QUOTE(gisita @ 2007 09 29, 16:49)
Sveikos  mirksiukas.gif  pagal patogų susisiekimą išsirinkau dvi vairavimo mokyklas: Žukausko VRC ir Mackonio. Abi jos Šeškinėje. Reikėtų, kas ten mokėtės, ar pažįstami - atsiliepimų  bigsmile.gif

ir kuria pasirinkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 05, 15:06)
http://www.regitra.l...mok_reiting.pdf
as kaip tik dabar ieskau, kuria mokykla pasirinkti. Manau, kad reiktu i reitingavima atsizvelgti, ar ne? juk jei daugiausiai is pirmo karto islaiko, tai mokykla geresne? 4u.gif  ax.gif
o pagal reitingavima jasucio visai normali mirksiukas.gif
gal kas gali kazka labai gero rekomenduoti:)? arba centre, arba seskinej.aciu!
Papildyta:
ir kuria pasirinkai? ax.gif

as tai lankiau Koraluose Kazlausko.tai kaip instruktoriu tik ji ir galiu rekomenduot
Atsakyti
hmmmm
Atsakyti
QUOTE(MacGyver @ 2008 01 03, 19:14)
Na nepykit, bet jei dedant pastangas "šitaip nepavyksta", tai gal keliuose saugiau butu ir be jūsų, nes kai galų gale REGITRA duos jums išmaldą...

blink.gif Zinai,mano vairavimo instruktorius puikus vairuotojas ir buves lektuvo pilotas.Kai atvazinejau 10 pamoku,paklausiau kiek papildomu vaziavimu man reikes,jo atsakymas buvo:"Regitra yra monopolis,negali visi islaikyti is pirmo karto.Jeigu islaikymas priklausytu tik nuo taves,pasakyciau kiek tau dar pamoku reikia..."Islaikiau is antro karto ir tikrai tai nebuvo ismalda,nesijauciu blogesne vairuotoja uz tas,kurios islaike is pirmo karto.Visada palaikau zmones,kurie po pirmos nesekmes nenuleidzia ranku ir bando antra,trecia karta.
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt ka nors apie Savanoriu Dorkana? Ar geri ten instruktoriai ir teorijos destytojas? Ir kur dirba tas jusu visu isgirtas Serapinas? biggrin.gif
Paskambinau pasiklausineti info, tai atsiliepe moteriske gerokai pavargus ir nesiteikianti daug aiskinti.. Fe, labai nemaloniai pasirode.
Atsakyti
Beje, dar nusiziurejau Kystogovo vairavimo mokykla, gal kas nors cia mokesi? Gal kokiu atsiliepimu galit pateikti?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 07, 19:46)
Beje, dar nusiziurejau Kystogovo vairavimo mokykla, gal kas nors cia mokesi? Gal kokiu atsiliepimu galit pateikti?

kaip tik siandien buvau nuejusi i Kostygovo mokyklle(turbut apie ja kalbi:).
Galiu oasakyti, kad klases normalios. Bet kaip supratau, kalbejau su paciu savininku, tai jis sake, kad pas juos prasti instruktoriai, tai tik 27 proc is pirmo karto islaiko, paskui pradejo glaistyti, kad viena instruktoriu ismete, tai jau pageres kokybe... bet man kaip tik svarbu atrodo praktika... teorija galiu ir pati ismokti.
Kaip supratau, tu irgi ieskai ten kur as:))
dar buvau nuejus i JTMC, tai ten su kazkokia mergaite pakalbejau. viduje baiiiisiai salta pasirode, klasej nebuvau. Bet ju is pirmo karto islaiko daug mokiniu- arti 40 proc.
ir dar Daugvoj buvau. (30 proc). bet kazkaip nerimtai man ten viskas pasirode...
Galvoju, kad gal reiks rinktis JTMC...
ka manote apie ja?(pakalnes 13)
Atsakyti
pažiūrėau reitingus, tai kaip lūžau iš pavadinimo 'turbo vėžlys' lotuliukas.gif pačiai teko mokytis penktoj nuo priekio ir septintoj nuo galo. pirmosios instruktorius - fantastika thumbup.gif o 'gineidoj' bent man tik su totaliais dundukais ir isterikais teko susidurt. direktorė - irgi nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
as mokiausi koralu dorkane, ten mane nusiunte pas serapina, bet as ji pakeiciau i aloyza, sitas tai bent nerekdavo, o zmoniskai paaiskindavo. as jautriai reaguoju kai svetimi zmones kelia balsa be priezasties, juk as buvau tik mokine
Atsakyti