Sveiki! As teoriją išsilaikiau Vilniuje (čia ir mokiausi), o vairavimą žadu laikyti Klaipėdoje, todėl reikia kelių vairavimo pamokų. Bėda ta, kad visų internete rastų mokyklų instruktoriai užsiėmę ir neimanoma iš jų gauti tų papildomų pamokų. Gal žinote kokia mažesnę mokyklėlę, kurios duomenų nėra internete ir todėl ten būtų imanoma patekti? ar gal šiaip žinote, ką būtų galima pasamdyti? Ačiū.
QUOTE(Domcė @ 2006 10 19, 11:39)
Medit,ar jau susiradai instruktorių?
Aš ten mokiausi pas tokį Linkevičių su nauju ''pežuku'',tai man tikrai patiko...
Išsilaikiau regitroj iš pirmo karto.
Aš ten mokiausi pas tokį Linkevičių su nauju ''pežuku'',tai man tikrai patiko...
Išsilaikiau regitroj iš pirmo karto.
Saunuole,kad islaikei is pirmo karto,bet tikrai nemanau,kad itakos turejo pasirinkta mokykla.Visu pirma,tai priklauso nuo pacio zmogaus,imliam uztenka ir 10 vaziavimu,kitam reikia 20 vaziavimu,tai viena,antra,ar islaikysi ar ne,nemaza dalim priklauso nuo egzaminatoriau,cia tai faktas.
QUOTE(Medit @ 2006 09 13, 10:15)
Gal galite padeti, labai skubiai skubiai reikia instruktoriaus kaune, egzai ant nosies o visi uzsieme, skambinau ir i zebra- Linui ir i mobilius zmones- Romui, Arturui, Editai, Reginai dar is kazkokios firmos kestucio kontaktus turejau, bukit geri padekit bedoje, kas su kuo vazinejot, ar vazinejat, atsiuskit kontaktus
nes bandziau laikyt is pirmo nepavyko, mokiausi auto abc, su senu lauzu, kuris sugesdavo vos tik isvaziuodavome i gatve 

Egzus galima atidėti, niekas už tai nebaudžia, jau geriau palaukti papildomų pas gerą instruktorių.
sveiki
ir as noreciau paklaust apie klaipedos vairavimo mokyklas kur butu galima papildomai paviruoti..ir kokios dabar kainos papildomo vairavimo?
noreciau skubiai suzinot nes egzas jau neuzkalnu
ir as noreciau paklaust apie klaipedos vairavimo mokyklas kur butu galima papildomai paviruoti..ir kokios dabar kainos papildomo vairavimo?
noreciau skubiai suzinot nes egzas jau neuzkalnu

O gal zinot, kiek laiko galioja isklausytu kursu lapelis ir medicinine ? t.y. jei nelaikei nei teorinio, nei praktinio egzamino, per kiek laiko turi juos issilaikyti nuo kursu baigimo?

QUOTE(3lena @ 2007 01 05, 10:20)
O gal zinot, kiek laiko galioja isklausytu kursu lapelis ir medicinine ? t.y. jei nelaikei nei teorinio, nei praktinio egzamino, per kiek laiko turi juos issilaikyti nuo kursu baigimo? 

Kol kas galioja neribotą laiką, bet eina šnekos, kad galios metus.

QUOTE(3lena @ 2007 01 05, 10:20)

mokyklos baigimo liudijimas -neterminuota(ji isduoda vairavimo mokykla kai isklausai visa kursa ir atvazineji visas praktinio vairavimo pamokas)
medicinos pazyma - 5metai
pirmoji pagalba -neterminuotai
Jei vairuoji su akiniais, tai medicininė pažyma 3 metus galioja.

aciu aciu, nuraminot...

QUOTE(Ada M @ 2007 01 05, 16:27)
Jei vairuoji su akiniais, tai pazyma galioja penkis metus, taip, kaip ir be akiniu.
QUOTE(Remia @ 2007 01 10, 22:51)
Jei vairuoji su akiniais, tai pazyma galioja penkis metus, taip, kaip ir be akiniu.
Deja, ne. Aš tą puikiai žinau, nes man taip yra.

QUOTE(hurricane @ 2005 02 05, 00:29)
as gal cia nelabai i tema atsakysiu, bet as teises laikiausi eksternu. nereikejo eiti i paskaitas, tik su instruktorium susitari kada vazinesit ir kiek nori kartu. kada nori vazineji ir kada nori savarankiskai mokaisi bilietus. pas mane yra dar uzsilikes kompiuterinis teorijos egzo variantas. isilaikiau ir teorija ir vairavima is pirmo karto
ir dar beveik per puse maziau viskas kainavo 

sveika hurricane, hmmm... o kokia mokykla tu lankei? apskritai cia Vilniuj?