Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(Loriukasss @ 2008 01 10, 19:48)
jai atvirai tai labai bijau. nes kazkaip man visada atrodo kad aytomobilis didelis ir platus o kelias siauras smile.gif o dar ta teorija viskas taip sudetinga atrodo. net nzn kaip bus ir kaip seksis. kai paklausau kokie dabar regitroi reikalavimai tai baisu pasidaro.  doh.gif

Tikrai nėra ko bijoti, vairuoti labai faina, prisijaukinsi mašiniuką ir viskas bus ok. Be to kelyje daug visokių linksmybių būna, o jei dar instruktorius puikus, tai iš vis jėga thumbup.gif Teoriją sukiši kaip nors galvon, nėra taip jau baisu, o ir regitroj baisiai nesikandžioja. Jei ne iš pirmo, tai iš kažkelinto karto išlaikysi, nėra ko pergyventi, na tik pinigėlius kainuoja. Svarbiausia gerai nusiteik kursams ir nemanyk, kad bus sunku, galvok, kad bus labai šaunu. Taip ir bus pamatysi. Sėkmės ir puikių įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 10, 20:14)
g.gif o man sake pirma inasa iki kursu sumoketi g.gif
Ir apie nuotrauka kol kas nieko neuzsimine. na, bet jos tikrai reiks. sveikatos ziniu pazymejima as turiu, galioja- nereiks, o sveikata galvoju tikrintis JTMC. Ka tu manai???
Na, ziurint is kurios puses atvaziuoji/ateini:

Nueiti i JTMC- Taurakalnio st. islipus(prie VRM poliklinikos) pereiti gatve per pereja ir eiti toliau tiesiai-ten jau ir yra Pakalnes g. O tas adresas- prie pat gelezinio vilko g. visai netoli ten mirksiukas.gif
Geriausia per maps.lt paziuret mirksiukas.gif

Man telefonu susake, kad atsinesti pradini inasa, asmens dokumenta ir nuotrauka. Ir pries pirma pamoka ateiti anksciau, tai antradieni apie puse 6h reikes nueiti. O sutarti jau pasirasei?
Maps.lt jau pora kartu nagrinejausi biggrin.gif Sunkiai man su ta gatvele, nors aplinkines visas zinau biggrin.gif Zinau ten prie pat yra Europa City viesbutis, kurioj ten vietoj aplink viesbuti? blush2.gif

QUOTE(Loriukasss @ 2008 01 10, 20:48)
as irgi sendien uzsirasiau i kursus. sausio 23 prasides jie. jai atvirai tai labai bijau. nes kazkaip man visada atrodo kad aytomobilis didelis ir platus o kelias siauras smile.gif o dar ta teorija viskas taip sudetinga atrodo. net nzn kaip bus ir kaip seksis. kai paklausau kokie dabar regitroi reikalavimai tai baisu pasidaro.  doh.gif

Kur lankysi?
Man truputi irgi baisoka, nes apie masinas nieko neismanau, tik kelio zenklus kai kuriuos pazistu biggrin.gif Bet kaip kiti ismoksta, taip ir as tikiuosi ismokt.
Atsakyti
QUOTE(Vilmito @ 2008 01 09, 22:42)
Girdėjau, kad ji dabar nusirito, nesuprantu kas atsitiko... viena mano draugė mokėsi (pylimo filiale), tai liko nepatenkinta. Toje mokykloje labai netolygūs instruktoriai - vieni labai prasti, kiti - super. Yra toks Laurynas, pas kurį visi veržiasi vairuoti ir kone 100 % lieka labai patenkinti. Aš pas jį nesimokiau, tai nežinau, bet ir maniškis buvo puikus, man jis labai tiko  bigsmile.gif

vasarą mokiaus Fabijoniškių filiale, tiek teorijos , tiek praktikos instruktoriais likau tikrai patenkinta thumbup.gif Teoriją išdėstydavo aiškiai tiksliai, galėdavom individualiai pasiaiškinti prieš ar po pamokos. dar patiko tas tai,kad jei praleisdavai kokią pamoką, pgl savo galimybes galėdavai nueit į Pylimo ar Konstitucijos pr. filialus ir tą pamoką išklausyt. Mūsų grupėj kelias pamokas lankė merginos, neišlaikiusios teorijos ir atėjusios pasikartot . Žodžiu tokia lanksti sistema. Ir kompiuterinė bilietų programa gera. Vnž Gineida man paliko gerą įspūdį.
Atsakyti
As tai ir dabar susirinkau is interneto info ir bandysiu eit i kokia nors mokykla. svarsciau apie Gineidos Fabu filiala, ir paziurejau cia kelios buvo ir liko patenkintos, dar labai patiko, bet jau issami info pateikla autoklasej. gal kas ten moketes?
Atsakyti
[quote=slyva,2008 01 10, 21:44]
Man telefonu susake, kad atsinesti pradini inasa, asmens dokumenta ir nuotrauka. Ir pries pirma pamoka ateiti anksciau, tai antradieni apie puse 6h reikes nueiti. O sutarti jau pasirasei?
Maps.lt jau pora kartu nagrinejausi biggrin.gif Sunkiai man su ta gatvele, nors aplinkines visas zinau biggrin.gif Zinau ten prie pat yra Europa City viesbutis, kurioj ten vietoj aplink viesbuti? blush2.gif

Na, tai gal viskas gerai. Man irgi panasiai sake. Kad paskaitos turetu prasideti 17.30, bet dar sake paskambins.
O tu zinai, kur Kostygovo m-kla? Jos visai salia.
O tau is kurios puses ateiti mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 11, 17:44)
Na, tai gal viskas gerai. Man irgi panasiai sake. Kad paskaitos turetu prasideti 17.30, bet dar sake paskambins.
O tu zinai, kur Kostygovo m-kla? Jos visai salia.
O tau is kurios puses ateiti mirksiukas.gif ?

Kur Kostygovo zinau. Kur nuo jos reikia eiti iki JTMC? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 11, 18:32)
Kur Kostygovo zinau. Kur nuo jos reikia eiti iki JTMC?  ax.gif

Na, tada tikrai paprasta thumbup.gif
Ta pacia kelio puse reikia eiti zemyn gatve (ten sioks toks nusileidimas gaunas:) link Gelezinio vilko gatves. Praejus pora namu desinej, toliau yra kazkokios statybos, kairej- kazkokie garaziukai, o pries akis desinej pusej ir yra tas pastatas- ten dar kelios firmos yra, bet labai aiskiai matosi iskaba, kad vairavimo mokykla.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 11, 18:45)
Na, tada tikrai paprasta thumbup.gif
Ta pacia kelio puse reikia eiti zemyn gatve (ten sioks toks nusileidimas gaunas:) link Gelezinio vilko gatves. Praejus pora namu desinej, toliau yra kazkokios statybos, kairej- kazkokie garaziukai, o pries akis  desinej pusej ir yra tas pastatas- ten dar kelios firmos yra, bet labai aiskiai matosi iskaba, kad vairavimo mokykla.

Tada rasiu biggrin.gif
Siandien pasidariau foto, sake tiks belekokia. Pasidariau formatu, kuris tinka naujam pasui, vairuotojo pazymejimui. Tai galvoju, ar jos man tiks pazymejimui, ar atskirai reikes vis tiek daryt?
Atsakyti
Viskas siandiena ir as nusprendziau galu gale issilaikyti ta popieriuka.Gaila kad siuo metu esu UK tai teks pradet nuo kovo menesio,nes dar noretusi suspeti iki liepos1d.kol isigalios ta nesamone del teisiu doh.gif
Bijau ziauriai tu laikymu,bet juk visos issilaiko tai issilaikysim ir MES thumbup.gif
Sekmes pradedancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 10, 21:44)
Maps.lt jau pora kartu nagrinejausi biggrin.gif Sunkiai man su ta gatvele, nors aplinkines visas zinau biggrin.gif Zinau ten prie pat yra Europa City viesbutis, kurioj ten vietoj aplink viesbuti?  blush2.gif
Kur lankysi?
Man truputi irgi baisoka, nes apie masinas nieko neismanau, tik kelio zenklus kai kuriuos pazistu  biggrin.gif Bet kaip kiti ismoksta, taip ir as tikiuosi ismokt.

juos lankysiu klaipedoi alksnynes vairavimo mokykloi. ir as lygiai taip pat nieko nenusimanau apie automobilius, ir dar tos visos taisykles. zinau kelis kelio zenklus bet tai dar ne viskas smile.gif na bet istikruju jai ne is pirmo karto tai is kazkelinto tikrai islaikysiu biggrin.gif visi islaiko. svarbiausia nesulaukti liepos 1. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmito @ 2008 01 10, 21:12)
Tikrai nėra ko bijoti, vairuoti labai faina, prisijaukinsi mašiniuką ir viskas bus ok. Be to kelyje daug visokių linksmybių būna, o jei dar instruktorius puikus, tai iš vis jėga  thumbup.gif Teoriją sukiši kaip nors galvon, nėra taip jau baisu, o ir regitroj baisiai nesikandžioja. Jei ne iš pirmo, tai iš kažkelinto karto išlaikysi, nėra ko pergyventi, na tik pinigėlius kainuoja. Svarbiausia gerai nusiteik kursams ir nemanyk, kad bus sunku, galvok, kad bus labai šaunu. Taip ir bus pamatysi. Sėkmės ir puikių įspūdžių  4u.gif

labai aciu 4u.gif ir tikrai tikiuosi viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Siūlyčiau neiti mokytis vairuoti į vairavimo mokyklą esančią Antakalnio 90 g.
Ypač C kategorijs. Iš sutartyje nuodytų 15 ak.val. Žmogus gauna tik 4 valandas. Toliau reikia mandauti, kad gautum daugiau. Pasireikalavus yra duodami dar trys kartai po valandą. Galutiniam rezultate tik 7 valandos. Gerai tiems vyrams kuriems teisės formalumas, bet žmogui niekada nevairavusiam krovininio automobilio tų 7 valandų mažoka.

Moterys neleiskit vyrų į tą mokyklą. Sumokėsit 1300 Lt ir gausit .. gausit, baigimo pažymėjimą, bet ne vairavimo aptirtį.

Nors kiekvienam rinktis.

Beje, toje pačioje mokykloje nusukamos ir teorijos pamokos. teorija vyksta tol kol praeinama žaibo greičiu knygelė taisyklių. Čia galioja visoms kategorijoms.

Apie B kat. instruktorių Kazį aš išvis patylėsiu.

Dėstytojas vedantis teorijos pamokas labai familiarus ir kartais neateina į pamokas, nes prisigeria. Nors jo teorijos užsiėmimai pakankamai aiškūs.

Tokie mano pastebėjimai.
Atsakyti
reikia ir man nepamirst 'bele kokios foto':D kazkaip man pamirso pasakyti:) o gal cia sveikatos ziniu pazymejimui(nors lygtais ten ner). o pazymejima as turiu.
siaip labai laukiu ir bijau... vyras jau siulosi i pagalba...bet brrr
Atsakyti