QUOTE(natina @ 2008 01 10, 20:14)

o man sake pirma inasa iki kursu sumoketi
Ir apie nuotrauka kol kas nieko neuzsimine. na, bet jos tikrai reiks. sveikatos ziniu pazymejima as turiu, galioja- nereiks, o sveikata galvoju tikrintis JTMC. Ka tu manai???
Na, ziurint is kurios puses atvaziuoji/ateini:
Nueiti i JTMC- Taurakalnio st. islipus(prie VRM poliklinikos) pereiti gatve per pereja ir eiti toliau tiesiai-ten jau ir yra Pakalnes g. O tas adresas- prie pat gelezinio vilko g. visai netoli ten
Geriausia per maps.lt paziuret
Man telefonu susake, kad atsinesti pradini inasa, asmens dokumenta ir nuotrauka. Ir pries pirma pamoka ateiti anksciau, tai antradieni apie puse 6h reikes nueiti. O sutarti jau pasirasei?
Maps.lt jau pora kartu nagrinejausi

Sunkiai man su ta gatvele, nors aplinkines visas zinau

Zinau ten prie pat yra Europa City viesbutis, kurioj ten vietoj aplink viesbuti?
QUOTE(Loriukasss @ 2008 01 10, 20:48)
as irgi sendien uzsirasiau i kursus. sausio 23 prasides jie. jai atvirai tai labai bijau. nes kazkaip man visada atrodo kad aytomobilis didelis ir platus o kelias siauras

o dar ta teorija viskas taip sudetinga atrodo. net nzn kaip bus ir kaip seksis. kai paklausau kokie dabar regitroi reikalavimai tai baisu pasidaro.
Kur lankysi?
Man truputi irgi baisoka, nes apie masinas nieko neismanau, tik kelio zenklus kai kuriuos pazistu

Bet kaip kiti ismoksta, taip ir as tikiuosi ismokt.