Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(natina @ 2008 01 13, 12:10)
reikia ir man nepamirst 'bele kokios foto':D kazkaip man pamirso pasakyti:) o gal cia sveikatos ziniu pazymejimui(nors lygtais ten ner). o pazymejima as turiu.
siaip labai laukiu ir bijau... vyras jau siulosi i pagalba...bet brrr

Sake, foto lyg instruktoriui bus reikalinga ar kazka tokio.... g.gif
Atsakyti
Gal kas girdejote atsiliepimu apie "Mealda"? Gerosios vilties gatveje yra smile.gif

Ir ar tiesa, kad reikia suskubti jau dabar laikyti teises, nes girdejau gandu, kad Regitroje bus didziules eiles, del to, kad nuo liepos 1d. isduos laikinus pazymejimus.. negi ten tikrai eiles gali buti g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 13 sausio 2008 - 12:04
Taip, eilės didelės... Tokiu metu turėjo norinčių mokytis ir vairuoti sumažėti 40 proc., situacija tokia, kad jų nesumažėjo. Apskritai, dabar trūkumas vairavimo mokyklų ir mokytojų. Aš baigiau VRC šeškinėje, na šiaip pagal teorijos mokymą, tikėjausi geriau, bet Regitroje išlaikiau teoriją, viskas tvarkoje. Šiaip, iš esmės, žinias įgavau savomis jėgomis, teorinės pamokos mokykloje ne ką padėjo. Kiti pasakoja, kad iš viso patys individualiai nesimoko, pakanka tų pamokų...
Kai mokiausi teoriją, buvau visko prisipirkusi biggrin.gif Jau ją išlaikiau ir taip nepanaudojau, gal kas norėtų prie kelių eismo taisyklių knygutės to priedo, kur pratybos su klausimais ir atsakymais? Pirkau savo mokykloje, bet net nepanaudojau. Kainuoja 29 Lt, bet parduočiau pigiau, nagi imkit, merginos, Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 13, 12:57)
Sake, foto lyg instruktoriui bus reikalinga ar kazka tokio....  g.gif

o, gal dar grozio konkurse sudalyvausim biggrin.gif? jie rinksis mus, o ne mes juos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 13, 11:57)
Sake, foto lyg instruktoriui bus reikalinga ar kazka tokio....  g.gif

doh.gif doh.gif Nuotrauka reikalinga į Jūsų "pažymių knygelę". Toks lapas, kur pasirašinėsite kiekviename važiavime, kad nuvažiavot tą ir tą, gavot tokį balą ir panašiai smile.gif Na foto reikalinga, kad instruktorius žinotų su kuo važiuoja smile.gif

Sėkmės mokantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2008 01 14, 03:24)
doh.gif  doh.gif Nuotrauka reikalinga į Jūsų "pažymių knygelę". Toks lapas, kur pasirašinėsite kiekviename važiavime, kad nuvažiavot tą ir tą, gavot tokį balą ir panašiai smile.gif Na foto reikalinga, kad instruktorius žinotų su kuo važiuoja smile.gif

Sėkmės mokantis smile.gif

o ka, dabar kiekviena karta raso pazymius smile.gif?
Atsakyti
Siandien ejau ieskot, kur tie kursai mums bus biggrin.gif Tai ieskant mane nekaip nuteike - tamsoj baisoka tokiu skersgatviu klaidziot doh.gif O vairavimo mokykla, tai ten ant kampo tam dideliam name, kur daug visokiu iskabu? I vidu nebuvau uzejus, o kaip tau natina ten ispudis?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 14, 18:06)
o ka, dabar kiekviena karta raso pazymius smile.gif?

taip, po 2 pazymius uz kiekviena vaziavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 01 14, 18:28)
taip, po 2 pazymius uz kiekviena vaziavima biggrin.gif

Taip, pažymius rašo, bet mano instruktorius parašė per pirmą vairavimą, paskui per kokį 5 vairavimą surašė už visus kitus ir tada tik per paskutinį vairavimą. Popieriuose jis nebuvo labai pareigingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 14, 19:21)
Siandien ejau ieskot, kur tie kursai mums bus biggrin.gif Tai ieskant mane nekaip nuteike - tamsoj baisoka tokiu skersgatviu klaidziot doh.gif O vairavimo mokykla, tai ten ant kampo tam dideliam name, kur daug visokiu iskabu? I vidu nebuvau uzejus, o kaip tau natina ten ispudis?

taip, tam nemazam name. gatvele tai man normali, tikrai nieko baisaus nepastebejau.
jau sakiau, kad pacios klases nemaciau, prieangis(pavadinkim ji taip) atrodo ne kaip. bet as vis delto vadovaujuos tuo, kad ten is pirmo karto islaiko beveik puse mokiniu. o pas kostygova(cia jis del to, kad salia:) - maziau nei trecdalis.
siaip ar taip, manau, kad jie turi (bent jau tikiuos) geresnius instruktorius.
o su teorija gal kaip nors, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 01 14, 21:56)
taip, tam nemazam name. gatvele tai man normali, tikrai nieko baisaus nepastebejau.
jau sakiau, kad pacios klases nemaciau, prieangis(pavadinkim ji taip) atrodo ne kaip. bet as vis delto vadovaujuos tuo, kad ten is pirmo karto islaiko beveik puse mokiniu. o pas kostygova(cia jis del to, kad salia:) - maziau nei trecdalis.
siaip ar taip, manau, kad jie turi (bent jau tikiuos) geresnius instruktorius.
o su teorija gal kaip nors, ar ne?

nu ziuresim... tik vienintelis pliusas tas reitingas. daugiau suzinosim rytoj smile.gif
man kazkodel minusas mokyklai nes neturi savo normalaus www, dar sakai, kad ir patalpos ne kaip atrodo doh.gif man jau baisu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 14, 22:33)
nu ziuresim...  tik vienintelis pliusas tas reitingas. daugiau suzinosim rytoj smile.gif
man kazkodel minusas mokyklai nes neturi savo normalaus www, dar sakai, kad ir patalpos ne kaip atrodo  doh.gif man jau baisu  cool.gif

Juk gali pasirinkti kita mokyklele, jei si nepatinka 4u.gif
patalpos tikrai nera modernios. nebijok, bijokim del egzu mirksiukas.gif o viskas kitkas priklausys nuo musu ir instruktoriu mirksiukas.gif
beje, pora kartu maciau ju 'M' golfukus, tai labai normaliai atrodo
Atsakyti