Lyg sake, kita savaite, bet vakar nieko apie tai neminejo...
gal kas lanko kursus kedainiuose?
QUOTE(laimike @ 2008 02 13, 10:29)
labutis kas laikosi Radviliski patarciau eiti pas ,,Dunausko imone ,, ir dar geriau jei papulsit pas instruktoriu LIEPA labai geras mokytojas
Man Radviliškis būtu labai arti,bet aš užsirašiau Šiauliuose,nes šeip ar taip pravaževimus reikia važineti i Šiaulius,todel iškart pasirinkau Šiaulius.
QUOTE(*elle* @ 2008 02 13, 13:36)
Man Radviliškis būtu labai arti,bet aš užsirašiau Šiauliuose,nes šeip ar taip pravaževimus reikia važineti i Šiaulius,todel iškart pasirinkau Šiaulius.
juk vistiek visi pravaziavimai vyksta siauliuose ,
QUOTE(slyva @ 2008 02 13, 12:31)
Lyg sake, kita savaite, bet vakar nieko apie tai neminejo...
Tai be medicinines negalima, o jas tik po savaites duos. O prie ju graziai po instruktoriaus numeri prisegs
QUOTE(agneklimjan @ 2008 02 12, 23:25)
pasikartoju
Reikia tureti 2 foto.
Ta sveikatos ziniu pazymejima gavau darbe, gali buti, kad as ne viena tokia
QUOTE(laimike @ 2008 02 13, 13:41)
juk vistiek visi pravaziavimai vyksta siauliuose ,
taiva todel as ir uzsirasiau,tiek teorija,tiek ir pravazevimus Siauliuose.As uzsirasiau I.Jagmino mokykloj.
QUOTE(slyva @ 2008 02 12, 12:45)
Jei taip pirmakart miesto vidury paleidzia, tai jau baisu... Galvoju, gal savaitgali reikes pasitreniruoti, kad tokiu atveju drasiau jausciausi
nepergyvenk labai pamatysi baisu tik pirma karta bet jai instruktorius geras tai jokiu problemu nekils. mano instruktorius papuole superinis
QUOTE(*elle* @ 2008 02 13, 18:49)
taiva todel as ir uzsirasiau,tiek teorija,tiek ir pravazevimus Siauliuose.As uzsirasiau I.Jagmino mokykloj.
Aš taip lankiau Jagmino mokykloje Šiauliuose, nu super labai patiko,išlaikiau iš pirmo karto. Sekmės
man labai J.Jasucio mokykla faina.
Kokią mokyklą patartumėte rinktis Vilniuje, kad šeštadieninės grupės būtų?