Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(Visgaile @ 2008 02 19, 14:26)
jau? tik vkr rasei, kad pirma pamoka buvo o jau leido vaziuot?? ar cia tu kalbejai tik apie praktika?

nea,dar neleido vaziuot ir nezinau kada leis.as jau is anksto nervuojuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 02 20, 14:50)
nea,dar neleido vaziuot ir nezinau kada leis.as jau is anksto nervuojuos smile.gif

thumbup.gif supratau biggrin.gif
Atsakyti
Uzsirasiau pirmam pravaziavimui treciadieni thumbup.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O gal kuri (arba jusu pazystami) is cia kartais uzsukanciu paskaitineti lanket kursus "vairuok auto" (zirmunuose ant kalno yra ta mokykla)? Butu idomu isgirsti nuomoniu apie ta vairuotoju kalve, kadangi kaip tik pati renkuosi, kur eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 02 23, 14:27)
Uzsirasiau pirmam pravaziavimui treciadieni thumbup.gif  doh.gif  blink.gif

Tai vakar gal jau susimokejai? biggrin.gif As pirmam kartui susitariau pirmadieni thumbup.gif Tik nepatogu truputi, nes darbo metu, ir kaip supratau, tai daznai taip gali tekti darbo metu pavazinet doh.gif Bet instruktorius toks linksmuolis, daug sneka, tai gal nesunku bus su juo mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 02 23, 19:31)
Tai vakar gal jau susimokejai? biggrin.gif As pirmam kartui susitariau pirmadieni  thumbup.gif Tik nepatogu truputi, nes darbo metu, ir kaip supratau, tai daznai taip gali tekti darbo metu pavazinet  doh.gif Bet instruktorius toks linksmuolis, daug sneka, tai gal nesunku bus su juo mokytis  ax.gif

Sumokejau, bet dar liko pora simtuku. Spes gaut mirksiukas.gif
ir as darbo metu uzsirasiau. Su kokia masina vaziuosi??? Man tai sake, kad bus audi 80??? g.gif doh.gif O sake, mokys vaziuot su golfais! Gal tik pirma karta g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 02 23, 20:04)
Sumokejau, bet dar liko pora simtuku. Spes  gaut mirksiukas.gif
ir as darbo metu uzsirasiau. Su kokia masina vaziuosi??? Man tai sake, kad bus audi 80??? g.gif  doh.gif O sake, mokys vaziuot su golfais! Gal tik pirma karta g.gif ?

Hm, man tai nesake kokia masina... g.gif Arba praklausiau biggrin.gif Bet gal cia tikrai tik pirmam kartui? Nes sake, kad daugiau jis pasakos nei mes vairuosim... Poryt suzinosiu viska biggrin.gif
Einu toliau bilietus skaityt. Neisivaizduoju kaip juos visus reikia idealiai ismokt?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 02 23, 21:47)
Hm, man tai nesake kokia masina... g.gif Arba praklausiau biggrin.gif Bet gal cia tikrai tik pirmam kartui? Nes sake, kad daugiau jis pasakos nei mes vairuosim... Poryt suzinosiu viska biggrin.gif
Einu toliau bilietus skaityt. Neisivaizduoju kaip juos visus reikia idealiai ismokt??  doh.gif

Kai as paskambinau, jis turejo mokini, tai ir su manim ir su mokiniu kalbejo biggrin.gif O kiek jau issprendei bilietu? As jau supratau, ka reiks pagludint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 02 23, 23:41)
Kai as paskambinau, jis turejo mokini, tai ir su manim ir su mokiniu kalbejo biggrin.gif O kiek jau issprendei bilietu? As jau supratau, ka reiks pagludint doh.gif

Jo jo, ir as kai skambinau kazka jis mokino biggrin.gif "Tai tinka pirmadieni? Vaziuok vaziuok, tiesiai dabar" biggrin.gif
O bilietu prasisprendziau daugiau kaip puse. Bet klaidu daug... verysad.gif Tai reikes kazkaip mokytis dar taisykles ir spresti is naujo... Aisku, yra temu kurios simple, bet ju nedaug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 02 24, 10:49)
Jo jo, ir as kai skambinau kazka jis mokino biggrin.gif "Tai tinka pirmadieni? Vaziuok vaziuok, tiesiai dabar" biggrin.gif
O bilietu prasisprendziau daugiau kaip puse. Bet klaidu daug...  verysad.gif Tai reikes kazkaip mokytis dar taisykles ir spresti is naujo... Aisku, yra temu kurios simple, bet ju nedaug  doh.gif

oo, tu jau pazengus. Man dar iki puses toli blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 02 24, 12:04)
oo, tu jau pazengus. Man dar iki puses toli blush2.gif  4u.gif

Bet gal tu leciau bet kokybiskai sprendi? smile.gif As tai labiau tikrinuos dabar kiek zinau, ir ka reikia labiau pasimokyt. Kazkodel imu galvoti, kad per velai pradejau mokytis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 02 24, 12:13)
Bet gal tu leciau bet kokybiskai sprendi? smile.gif As tai labiau tikrinuos dabar kiek zinau, ir ka reikia labiau pasimokyt. Kazkodel imu galvoti, kad per velai pradejau mokytis... g.gif

Su kokybe prastai blush2.gif net nebezinau, kaip cia man mokytis, kad isiminciau doh.gif
O kodel per velai? Dar ohoho kiek laiko praeis, kol vazinesi su instruktorium
Atsakyti