Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

sveikos,
o kuri nors is jusu moketes vairuoti be jokiu pagrindu? ta prasme, kad niekada nesedejot uz vairo, o visko ismokot lankydamos kursus? ar imanoma taip ismokt ir islaikyt valstybini regitroj is pirmo karto?
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2006 02 12, 21:07)
sveikos,
o kuri nors is jusu moketes vairuoti be jokiu pagrindu? ta prasme, kad niekada nesedejot uz vairo, o visko ismokot lankydamos kursus? ar imanoma taip ismokt ir islaikyt valstybini regitroj is pirmo karto?

Įmanoma wink.gif ir sėkmės !
Atsakyti
Islaikyti ir ismokti vairuoti tikrai tikrai imanoma smile.gif

Man labai labai patiko Dorkane yahoo.gif gaila, bet vardo neprisimenu instruktoriaus... Bet jis ten su Polo geltonu moko hihihi.gif ir kainos nezinau, bet ir ismoke mane puikiai vien per kelias pamokas (papildomai emiau) ir malonus buvo labai smile.gif
Pries tai teko lankyti kitoje vietoje, prie ex Karolinos klubo kazkur, tai ten manes vairuot visiskai neismoke, kiek iki tol mokejau tik liko, teorija gal tik neblogai ikale.
Atsakyti
4u.gif
http://www.supermama...pic=3147&st=324

blush2.gif ziuriu kaliose vietose praktiskai apie ta pati kalbame ax.gif
Atsakyti
As mokinausi auto ABC, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Instruktorius Eugenijus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaune rekomenduoju ARV-Auto! thumbup.gif
Idomios paskaitos, geri instruktoriai.. Nors mokinausi pries 2 metus.. Bet neturejo labai jau kas pasikeisti biggrin.gif

Islaikiau is pirmo karto smile.gif
Atsakyti
as laikiau teorija eksternu - tikrai nieko kitaip nei lankant kursus;) sumasciau, kad metas issilaikyt, per sawaite pasiruosiau kaswakar spresdama testus, ir iskart islaikiau:)
Atsakyti
Sveiki,
Tik norejau pasidalyti savo įspūdžiais. Kaune yra tokia didelė vairavimo mokykla AutoABC. Tai iš po jos man įspūdžiai ne kokie. Kaip vėliau sužinojau ir iš instruktoriaus regitroje, ten gal sovietmečiu ir buvo gera firma, o dabar... Dabar ten daug gofuku senų, dar senesnių instruktorių, kurie iš firmos benzina kombinuoja, tai ir važinėti toli gali netekti. Komunizmu biški ten kvepia:) Neapsigaukit. Privalumas tik tas, kas jie turi nuosava aikštelę ir pigiai ten pas juos. O šiaip neblogai Arv-Auto išmoko, girdėjau.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif As kaip tik siuo metu lankau vairavimo kursus ikonikovo firmoje. Vaikstau tik sestadieniais nuo 9 iki 14h. Truks 5 sestadienius. Taip gal sunkiau ismokti, nes pagrinde turi viska pati mokytis, bet kitaip laiko neturiu, tik savaitgaliais... (dirbu+mokaus vakariniam) ax.gif Kaina 850lt. Bet cia neieina mokestis uz medicinine. Pliusas, kad bus gydytoju komisija ir nereikes valkiotis po piliklinika... rolleyes.gif Kol kas esu patenkinta. Ziuresiu kaip eisis toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Tik niekas nesugalvokite eiti mokytis i Autoakademija Vilniuje, visiskas pravalas tiek su teorijos destytoju, tiek su instruktoriais.
Atsakyti
Esu issilaikius vairavimo egzamina pries kokius 5 metelius, turiu vairuotojo pazymejima, bet taip ir neteko pavazineti. Dabar ketinu pirkti automobili ir noreciau prisiminti vairavimo igudzius. Norejau pasiteirauti, kiek mazdaug kainuoja instruktoriaus darbo valanda Vilniuje? Ar galima tiesiog pasisamdyti instruktoriu?
Atsakyti
as lankau ABC kaune. tikrai super teorija ismoko thumbup.gif tris kart per savaite kursai (po dvi valandas). veliau ir instruktoriu paskiria. juk esme teorija ir susikaupimas drinks_cheers.gif studentams nuolaida taikoma 50 lt. tai man kainuoja 750 lt. o medicinine pazyma, pirmoji pagalba ir egzai mokami atskirai blush2.gif
Atsakyti