Kur Kaune laikot? Kokios kainos?
Girdejau, kas su aukstuoju gali be paskaitu issilaikyt teorija, ar tada kaina mazesne? Ir kiek? Aciu.
QUOTE(Lona @ 2005 03 02, 15:21)
Kur Kaune laikot? Kokios kainos?
Girdejau, kas su aukstuoju gali be paskaitu issilaikyt teorija, ar tada kaina mazesne? Ir kiek? Aciu.
teorija gali laikytis ir baigus tik mokykla, reikia tik tureti ta liudijanti diploma. nebutinai reikia lankyti kursus, as taip issilaikiau. kainuoja 28lt.

QUOTE(pavasariso @ 2005 11 21, 12:54)
uj brangoka kaune...aš klaipėdoj mokėjau 700 (na su 50lt nuolaida), bet ir pigiau galima rasti buvo....
Tikrai brangoka...Man atsiejo 650 lt...Ir grupė buvo maža, iš pradžiu 2, poto pora dar atėjo žmonių, labai patiko.
Kadangi viską esu išlaikiusi anksčiau, o likęs tik vairavimo egzas, reikia prisiminti vairavimą, tad reiktų instruktoriaus, kad nereiktų jokių sutarčių sudarinėti, tiesiog kelių, o gal ir 10 kokių pamokėlių, ir aišku, kad pigiau ir Vilniuje, gal kuri patars?

QUOTE(pavasariso @ 2005 11 21, 12:54)
Rugpjuti laikiau , mokejau 750 litu ., nejaugi taip greitai pabrango

QUOTE(Lauriukas @ 2005 12 06, 17:18)
Rugpjuti laikiau , mokejau 750 litu ., nejaugi taip greitai pabrango
O kokioj cia mokykloj 

QUOTE(bulius @ 2005 12 13, 00:08)
Sveiki. Labai gera mokykla yra Vikartas ir ypac vairavimo instruktorius Juozas. Malonumas buvo eiti, nes nesaukia, nesibara, nesitycioja ir labai kantriai isaiskina. Megsta savo mokinius ir darba, o tai manau didelis privalumas. Vairuoja Opel Astra.