Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(eglincia @ 2008 03 08, 19:46)
ne,manau be patento,tuomet turi varyt i kokia jasucio mokykla,zukausko,dorkano...

tai va, matai, kad as ieskau ne mokyklos, o gero (rekomenduojamo) instruktoriaus ir tada jau eisiu i ta mokykla kurioje jis dirba biggrin.gif perskaiciau kad kazkas kazka rekomenduoja ir uzkibau biggrin.gif
Atsakyti
na jie daugiau mokina jau turincius teises,tik tbulina technika,baime isvaro ir matyt jei dudoa koki pazymejima,tai kokkip sportinio vairavimo arba extremalaus thumbup.gif kadangi man mokykloj tik 12 akademiniu valandu buvo skirta b1 kategorijai,tai man ju tikrai nebutu uzteke ismokt vairuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 08, 19:36)
pziurejau as tame puslapyje, bet apie vairavimo mokykla nieko neradau  g.gif 
tai dabar galvoju, cia jie gal su patentu dirba? ar ne? nes man reikia isvazineti 20val ir gauti popieriuka tai patvirtinanti, o patentininkai to popieriuko neduoda..  schmoll.gif  teorija esu issilaikius.

Tai nera vairavimo mokykla,ten sportinio vairavimo centras,taigi popieriuko kad baigti vairavimo kursai niekas neduos.
Atsakyti
o as va pasigirsiu:
vakar regitroj islaikiau teorija 100 proc. surinkusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 03 13, 13:48)
o as va pasigirsiu:

saunuole thumbup.gif is ko mokeisi teorija? ar labai skiriasi klausimai nuo to kokie mokyklos programelej?
Atsakyti
as sprendineju www.automokyklos.lt blush2.gif
Atsakyti
siaip nuo mokyklos nelabai skiriasi. gal tik pora klausimu buvo kuriu tikrai nebuvo mokykloj. kai kurie klausimai, ats variantai kiek kitaip suformuluoti. o mokiausi is mokyklos duotos KET knygeles ir is cia forume kur galima parsisiust ta knyga..tai ja visa persprendziau ir keleta kartu mokykloj pasprendziau iki tol kol jau visad surinkdavau 90 proc. siaip labai padejo ta knyga, nes turi keleta min laiko ir pasiimi, keleta pusl persprendi. ten praktiskai visi galimi imanomi klausimai. galiausiai galima skaityti KET knygele ir kartu sprest. viena skyriu perskaita, is to skyriaus persprendi. tada mokykloj tik keleta kartu tereikia pasipraktikuot ant kompo ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 03 13, 12:48)
o as va pasigirsiu:

as irgi 100 gavau .
bilietai praktiskai tokie patys kaip mokykloj , net piesinukai kai kurie tie patys buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2008 03 14, 13:20)
as irgi 100 gavau .
bilietai praktiskai tokie patys kaip mokykloj , net piesinukai kai kurie tie patys buvo thumbup.gif

Kokioj mokykloj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 03 14, 17:09)
Kokioj mokykloj? smile.gif

J.Rinkeviciaus , nebloga mokykla , fantastiski instruktoriai Arturas ir Robertas thumbup.gif
teorija ir vairavima regitroj islaikiau is pirmo karto mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu saunuole,man tai dar reiks imt papildomai,o tai su masinos pastatymu i tas kisenes per sunku g.gif
Atsakyti
Gal kas galit parašyti Serapino ar Aloyzo tel.nr į AŽ 4u.gif Beje, su kokiom auto jie moko?
Ir kaip suprantu jie iš Antakalnio Dorkano, tai norint su jais važiuoti reikės į Antakalnį važiuoti ar gali atvažiuoti ten kur man būtų patogiau? g.gif
Atsakyti