o su jais gal galima susitart del papildomu pamokeliu?
QUOTE(Dowe @ 2008 03 15, 16:22)
o su jais gal galima susitart del papildomu pamokeliu?
As tai ir noreciau pabandyti

jeigu kas kazkokio instruktoriaus turit tel. kuris apsiimtu keleta paildomu pamokeliu padaryt, imeskit man i az. aciu

užsirašiau vairavimui, nuo kitos savaitės turbut jau pradėsiu
tikiuosi paspėsiu iki tos nelemtos liepos 1

Sveikos! 
Man penktadienį gresia praktinis egzaminas regitroj, o aš jau dabar iš nervų naktim nemiegu
Užtat turiu įtarimą, kad nepavyks man išlaikyt, prisidirbsiu ką nors besinervuodama... Iš anksto norėčiau susirast instruktorių, su kuriuo galėčiau kokį kartelį pavažinėt prieš antrą bandymą įveikt Regitrą, vis tiek greičiausiai šį penktadienį neišlaikysiu.
Gal kuri vilnietė galėtų parekomenduoti gerą instruktorių (pageidautina važinėjantį su Golfu/Polo/Astra), kurį būtų šansas pasigauti per sekančią savaitę?
Didelis dėkui
Parašykit kontaktą į A.Ž.

Man penktadienį gresia praktinis egzaminas regitroj, o aš jau dabar iš nervų naktim nemiegu

Gal kuri vilnietė galėtų parekomenduoti gerą instruktorių (pageidautina važinėjantį su Golfu/Polo/Astra), kurį būtų šansas pasigauti per sekančią savaitę?

Parašykit kontaktą į A.Ž.

iki liepos 1 tikrai turetum spet issilaikyt, vairavimo pamokas praeisi mazdaug per 1-1.5men. o toliau tai tik kaip seksis laikyt egzamina
nereikia taip nusiteikinet, neislaikysiu ir pan. reikia eit su ideja kad o gal pasiseks bent jau
nors as ir jau drebu, as turiu eit laikyt kita sav...

nereikia taip nusiteikinet, neislaikysiu ir pan. reikia eit su ideja kad o gal pasiseks bent jau

QUOTE(Dowe @ 2008 03 18, 13:24)

Žiauriai nenorėčiau užtempt iki liepos mėn... Net ne tiek dėl laikinų teisių, kiek dėl nervų savo

Taigi, jei turit gerų instruktorių nr. - labai lauksiu

Vakar pirma kart darem manevrus aiksteleje.. Oj prakaito buvo

QUOTE(VILGRA @ 2008 02 17, 15:04)
man labai J.Jasucio mokykla faina.
Kuriam rajone mokaisi?

QUOTE(lempute- @ 2008 02 19, 15:26)
Pas ka vairuoji?

QUOTE(Moira @ 2008 02 28, 22:14)
Sveikutes
a galima pas jus i bureli
? jeigu galima, tai registruojuos
Lankau kursus Jasucio mokykloj, viskas super, sian jau mokyklini teorijos islaikiau, ir ne vienos klaidos nepadraiau is 30 klausimu
nu, va, pasigyriau... o natradieni jau i regitra teorijos laikyt keliauju...
Noreaju paklaust, kaip pas jus su vairavumu aikstelej?
nes mane i aikstele leido tik per 7ta vaziavima, pavazinejom ten kokia valanda, max pusantros ir viskas 
jau 8tas vaziavimas bus poryt, o as dar regitros marsrutu nemacius
a kaip jum? 

a galima pas jus i bureli

Noreaju paklaust, kaip pas jus su vairavumu aikstelej?

jau 8tas vaziavimas bus poryt, o as dar regitros marsrutu nemacius

Tai taip ir turi but.Jei negali mieste vaziuot, tai kam ta aikstele? As taip manau

Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2008 01 30, 13:15)
Kaip jums vakar kursai JTMC? 
Tikiuosi, ne visuomet tokiam stiliuje bus vedamos pamokos

Tikiuosi, ne visuomet tokiam stiliuje bus vedamos pamokos

O koks adresas JTMC mokyklos? Ar tikrai nekaip ten?

Kad jeruzalej atsidarius tik vasario ar sausio men. tad nelabai ir bus tu atsiliepimu..
QUOTE(Dowe @ 2008 03 18, 14:24)
iki liepos 1 tikrai turetum spet issilaikyt, vairavimo pamokas praeisi mazdaug per 1-1.5men. o toliau tai tik kaip seksis laikyt egzamina

bet kai apsidairau aplink, ir kai matau kad žmonės eina ir eina perlaikinėt, tai pradedi abejot, jei reiks ir pačiai eit ir eit, tai kaži ar suspėsiu taip ir aš bevaikščiodama per mėnesį susitvarkyt

bet nebūtų viltis durnių motina, vis dar pozityviai nusiteikus esu