Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

o su jais gal galima susitart del papildomu pamokeliu?
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 03 15, 16:22)
o su jais gal galima susitart del papildomu pamokeliu?

As tai ir noreciau pabandyti ax.gif
Atsakyti
jeigu kas kazkokio instruktoriaus turit tel. kuris apsiimtu keleta paildomu pamokeliu padaryt, imeskit man i az. aciu 4u.gif
Atsakyti
užsirašiau vairavimui, nuo kitos savaitės turbut jau pradėsiu rolleyes.gif tikiuosi paspėsiu iki tos nelemtos liepos 1
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Man penktadienį gresia praktinis egzaminas regitroj, o aš jau dabar iš nervų naktim nemiegu schmoll.gif Užtat turiu įtarimą, kad nepavyks man išlaikyt, prisidirbsiu ką nors besinervuodama... Iš anksto norėčiau susirast instruktorių, su kuriuo galėčiau kokį kartelį pavažinėt prieš antrą bandymą įveikt Regitrą, vis tiek greičiausiai šį penktadienį neišlaikysiu.
Gal kuri vilnietė galėtų parekomenduoti gerą instruktorių (pageidautina važinėjantį su Golfu/Polo/Astra), kurį būtų šansas pasigauti per sekančią savaitę? 4u.gif Didelis dėkui smile.gif

Parašykit kontaktą į A.Ž. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 18 kovo 2008 - 12:44
iki liepos 1 tikrai turetum spet issilaikyt, vairavimo pamokas praeisi mazdaug per 1-1.5men. o toliau tai tik kaip seksis laikyt egzamina smile.gif
nereikia taip nusiteikinet, neislaikysiu ir pan. reikia eit su ideja kad o gal pasiseks bent jau tongue.gif
nors as ir jau drebu, as turiu eit laikyt kita sav...
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 03 18, 13:24)
nereikia taip nusiteikinet, neislaikysiu ir pan. reikia eit su ideja kad o gal pasiseks bent jau tongue.gif
nors as ir jau drebu, as turiu eit laikyt kita sav...

Žiauriai nenorėčiau užtempt iki liepos mėn... Net ne tiek dėl laikinų teisių, kiek dėl nervų savo biggrin.gif Nes tas egzo laukimas mane baigia iš sveiko proto išvaryt biggrin.gif O tarpai tarp egzų gali būt ir savaitės ilgumo, tai per tiek laiko galutinai pražilt galima biggrin.gif Užtat ir noriu iš anksto apsidraust, kad jei neišlaikysiu, kad per tuos tarpus bent truputį dar pavažinėt, ypač dėl aikštelės, ir kad truputį geriau maršrutus Regitros pažint, nes ta Vilniaus pusė man - glūdus miškas...

Taigi, jei turit gerų instruktorių nr. - labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 18 kovo 2008 - 13:39
Vakar pirma kart darem manevrus aiksteleje.. Oj prakaito buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2008 02 17, 15:04)
man labai J.Jasucio mokykla faina.

Kuriam rajone mokaisi? ax.gif

QUOTE(lempute- @ 2008 02 19, 15:26)
thumbup.gif  man siandien ten buvo pirmoji pamoka  ax.gif

Pas ka vairuoji? ax.gif
QUOTE(Moira @ 2008 02 28, 22:14)
Sveikutes 4u.gif
a galima pas jus i bureli blush2.gif ? jeigu galima, tai registruojuos 4u.gif  Lankau kursus Jasucio mokykloj, viskas super, sian jau mokyklini teorijos islaikiau, ir ne vienos klaidos nepadraiau is 30 klausimu blush2.gif  nu, va, pasigyriau... o natradieni jau i regitra teorijos laikyt keliauju... ax.gif
Noreaju paklaust, kaip pas jus su vairavumu aikstelej? g.gif  nes mane i aikstele leido tik per 7ta vaziavima, pavazinejom ten kokia valanda, max pusantros ir viskas g.gif
jau 8tas vaziavimas bus poryt, o as dar regitros marsrutu nemacius blush2.gif  a kaip jum? 4u.gif

Tai taip ir turi but.Jei negali mieste vaziuot, tai kam ta aikstele? As taip manau 4u.gif Pas ka vairuoji? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2008 01 30, 13:15)
Kaip jums vakar kursai JTMC? biggrin.gif
Tikiuosi, ne visuomet tokiam stiliuje bus vedamos pamokos doh.gif

O koks adresas JTMC mokyklos? Ar tikrai nekaip ten? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš nuo rytojaus einu į Jasučio mokyklą (Jeruzalėj). Gal kas žinot atsiliepimų?
Atsakyti
Kad jeruzalej atsidarius tik vasario ar sausio men. tad nelabai ir bus tu atsiliepimu..
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 03 18, 14:24)
iki liepos 1 tikrai turetum spet issilaikyt, vairavimo pamokas praeisi mazdaug per 1-1.5men. o toliau tai tik kaip seksis laikyt egzamina smile.gif

bet kai apsidairau aplink, ir kai matau kad žmonės eina ir eina perlaikinėt, tai pradedi abejot, jei reiks ir pačiai eit ir eit, tai kaži ar suspėsiu taip ir aš bevaikščiodama per mėnesį susitvarkyt doh.gif
bet nebūtų viltis durnių motina, vis dar pozityviai nusiteikus esu lotuliukas.gif
Atsakyti