Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

as vairuoti mokiausi Jasucio mokykloje. Viskas man ten labai patiko, destytojas, instruktorius, administratore, visi labai malonus ir geranoriski, na bent jau ten kur as ejau- Savanoriu pr.
Instruktorius irgi visai nieko, biski megdavo paflirtuoti:), bet man tai netrukde, siaip visai susidraugavom...
Atsakyti
aš ne apie flirtavimą rašiau ax.gif o apie priekabiavimą tikrąją prasme blush2.gif man ir rankas kaišiodavo "netyčia", o kai išlipau iš mašinos ir pabėgau - tai buvom sustoję prie švieoforo, o jis lindo bučiuotis doh.gif šiaip ir pavardę atsiminiau to instruktoriaus, jei kam bus įdomu - rašykit į az ax.gif
Flirtavime nematau aš nieko blogo, gal net ir atsipalaiduot padeda, bet taip kaip man buvo tai doh.gif
Atsakyti
O jei jis tave nuoširdžiai myli? laugh.gif
Atsakyti
labas visoms,nu va jau rytoi einu teorijos laikyti i regitra bigsmile.gif ,tai tokia ytampa visa diena,jau siandien negaliu apsiraminti schmoll.gif ,o kaip rytui bus regitroi neisivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 06, 16:32)
labas visoms,nu va jau rytoi einu teorijos laikyti i regitra bigsmile.gif ,tai tokia ytampa visa diena,jau siandien negaliu apsiraminti schmoll.gif ,o kaip rytui bus  regitroi neisivaizduoju rolleyes.gif

nesijaudink ir viskas bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Patieška @ 2006 06 05, 21:55)
O jei jis tave nuoširdžiai myli? laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei aš jo visiškai nemyliu g.gif
Atsakyti
sekmes laikant as siadien islaikiau tiesa 2 katr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2005 12 27, 21:07)
Sveiki, aš tik ka išsilaikiau teises,mokiausi Vilniuje Vairosetoje, Kalvarijų g.
prie Kuro aparatūros,labai gerai paruošia, teorijos dėstytojos,labai fainas,
gerai viską išaiškina,vairuoti irgi mokina geri instruktoriai,žodžiu visiems
draugams rekomenduočiau. kainavo 800, dar 25 pirmoji pagalba ir 45 medicininė
pažyma, gydytojai atėjo i mokykla, nereikėjo eiti i polikliniką ir laukt eilėse.

drinks_cheers.gif Pritariu, aš irgi prieš du metus laikiau Vairosetroje - nu labai visi ten faini - ir direktorė, ir teorijos vedėjas ir instruktoriai! Išsilaikiau teorija, nepadariau nei vienos klaidos bigsmile.gif , ir vairavimą irgi iš pirmo karto išsilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
labas, siandien neislaikiau teorijos.. verysad.gif
Atsakyti
Labutis visiems! As cia pirma karta. Gal kas zinot kur galima rasti testus "Ismokime vairuoti" rusu kalba?
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2006 06 02, 16:16)
Aš Kaune rekomenduočiau "Mobilūs žmonės", daug pažystamų ten mokėsi ir laikė - visi patenkinti  ax.gif Ir mokymosi intensyvumą galima pasirinkt, ir instruktorių  ax.gif  o aš mokiausi "Rigvedoje" - baisiau būt negali, teorija kaip teorija - ją ir pats gali išmokt, bet instruktoriai  doh.gif visi važiavimai geriausiu atveju po 18 val. besimokant priekabiaut pradėjo, pastoviai pagiringas, smirdintis  doh.gif  - išlipau iš mašinos ir pabėgau, po to vargau, kad pakeistų istruktorių  doh.gif    ax.gif  Instruktoriaus nepakeitė  doh.gif  Pradėjo aiškint, kad nedaug pamokų liko, kad vistiek neišlaikysiu iš pirmo karto ir t.t. Galvojau toliau nesimokyt, bet pagailėjau įdėtų pinigų  ax.gif  Į likusius važiavimus lydėjo draugai ir visur paskui važinėjo  doh.gif  Vienu žodžiu dingo noras vairuoti ir jo nėra iki šiol, nors teises išlaikiau iš pirmo karto  4u.gif  Pavardės to instruktoriaus nepamenu, tuo laiku važinėjo su balta Volvo, šiek tiek spalvotai "tiuninguota"

As dabar irgi mokausi. Ir padariau didziausia klaida, kad nuejau i Rigveda. Kas cia per mokykla nesuprantu blink.gif Jei nori teorija sprest, tai butinai reikia uzsirasyt is anksto, o daznai buna taip kad uzsirasyt galima pvz 5-7 dienom i prieki tik, o jei as pvz nezinau ar galesiu tada ir isvis ka veiksiu tuo metu po savaites doh.gif nuejau kazkuria diena jau tiesiog "naglai" nes atsibodo jau tokia nesamone, atsisedau sprest, atejo moteriske tokia ir isprase po 15min, nes ten turejo vykti pirma pagalba. O ten ir paskaitos ir pirma pagalba ir sveikatos tikrinimas, ir bilietu sprendimas vyksta tam paciam kambariuke, tai neimanoma prisitaikyt, nebent is ryto, o man kaip tik geriau po pietu, zodziu geriau neikit, nes ten tikrai nesamone, tik nervus gadins jum ir daugiau nieko schmoll.gif kiti pazistami kur kartu pradejom mokytis (tik kitose mokyklose) jau issilaike teises arba dabar laiko, nes teorija galejo sprest kiek nori ir kada nori, o ir praktika vazinet bet kada, o man irgi kaip beje ir kitiems ta problema su vairavimo laiku irgi buvo, skambindavau instruktoriui susitart, o laisvas laikas budavo arba vakare arba po keliu dienu g.gif be to ten teorines paskaitos nevertos nieko, jas skaito du destytojai, vienas atsivertes eismo taisykliu knygute viska is eiles skaito, o kitas tai isvis teorijos beveik nieko nepasakoja, nes pasakoja visokias savo istorijas, pvz. apie tai kaip vairuotojai teises laiko Vokietijoj, kaip buvo sovietiniais laikais pries 20metu ar pan., bet mums tai is to jokios naudos doh.gif
zodziu noriu pasakyti kad nepadarytumet tokios klaidos ir neitumet mokytis i Rigveda, nes taip tik nervus sau gadinsit, sumokesit pinigelius, o normaliu teorijos paskaitu net nebus (juk ta knygute visi puikiai galim paskaityt ir patys), o jei noresit bilietukus pasprest tai bus dar blogiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flax: 07 birželio 2006 - 19:08
QUOTE(zajka @ 2006 06 07, 13:20)
drinks_cheers.gif  Pritariu, aš irgi prieš du metus laikiau Vairosetroje - nu labai visi ten faini - ir direktorė, ir teorijos vedėjas ir instruktoriai! Išsilaikiau teorija, nepadariau nei vienos klaidos bigsmile.gif , ir vairavimą irgi iš pirmo karto išsilaikiau thumbup.gif

O aš šiandien užsirašiau į kursus Vairosetoje, net neskaičiusi jūsų komentarų blush2.gif Telefonu pasikalbėjau su labai malonia moterimi, kuri net griežtai paliepė man labiau pasitikėti savimi ir tikino, kad tada jokių papildomo vairavimo pamokų nereikės (aš klausiau kiek kainuos, nes labai bijau vairuoti... verysad.gif ). O Regitros statistika teigia, kad iš Vairosetos net 88 procentai vairuotojų išlaiko vairavimo egzaminą - tai, galbūt, daugiausia iš visų thumbup.gif
Tikiuosi nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
o kiek dabar vidutiniskai kursai vairavimo kainuoja? nes as pries kelerius metus laikiau, dabar ir draugas sugalvojo, kad reiketu galu gale teises issilaikyt, bet kazkaip vis neprisiruosiam net apytiksliai kainu pasidometi. Gal pigiau nusipirkti dabar gaunasi ;-D
O regitra keik dabar lupa uz teorija/praktika?

aciu ;-)
Atsakyti