as vairuoti mokiausi Jasucio mokykloje. Viskas man ten labai patiko, destytojas, instruktorius, administratore, visi labai malonus ir geranoriski, na bent jau ten kur as ejau- Savanoriu pr.
Instruktorius irgi visai nieko, biski megdavo paflirtuoti:), bet man tai netrukde, siaip visai susidraugavom...
aš ne apie flirtavimą rašiau
o apie priekabiavimą tikrąją prasme
man ir rankas kaišiodavo "netyčia", o kai išlipau iš mašinos ir pabėgau - tai buvom sustoję prie švieoforo, o jis lindo bučiuotis
šiaip ir pavardę atsiminiau to instruktoriaus, jei kam bus įdomu - rašykit į az
Flirtavime nematau aš nieko blogo, gal net ir atsipalaiduot padeda, bet taip kaip man buvo tai

Flirtavime nematau aš nieko blogo, gal net ir atsipalaiduot padeda, bet taip kaip man buvo tai

labas visoms,nu va jau rytoi einu teorijos laikyti i regitra
,tai tokia ytampa visa diena,jau siandien negaliu apsiraminti
,o kaip rytui bus regitroi neisivaizduoju

QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 06, 16:32)
labas visoms,nu va jau rytoi einu teorijos laikyti i regitra
,tai tokia ytampa visa diena,jau siandien negaliu apsiraminti
,o kaip rytui bus regitroi neisivaizduoju 

nesijaudink ir viskas bus

Papildyta:
QUOTE(Patieška @ 2006 06 05, 21:55)

QUOTE(Vetrune @ 2005 12 27, 21:07)
Sveiki, aš tik ka išsilaikiau teises,mokiausi Vilniuje Vairosetoje, Kalvarijų g.
prie Kuro aparatūros,labai gerai paruošia, teorijos dėstytojos,labai fainas,
gerai viską išaiškina,vairuoti irgi mokina geri instruktoriai,žodžiu visiems
draugams rekomenduočiau. kainavo 800, dar 25 pirmoji pagalba ir 45 medicininė
pažyma, gydytojai atėjo i mokykla, nereikėjo eiti i polikliniką ir laukt eilėse.
prie Kuro aparatūros,labai gerai paruošia, teorijos dėstytojos,labai fainas,
gerai viską išaiškina,vairuoti irgi mokina geri instruktoriai,žodžiu visiems
draugams rekomenduočiau. kainavo 800, dar 25 pirmoji pagalba ir 45 medicininė
pažyma, gydytojai atėjo i mokykla, nereikėjo eiti i polikliniką ir laukt eilėse.

labas, siandien neislaikiau teorijos..

QUOTE(mucka @ 2006 06 02, 16:16)
Aš Kaune rekomenduočiau "Mobilūs žmonės", daug pažystamų ten mokėsi ir laikė - visi patenkinti
Ir mokymosi intensyvumą galima pasirinkt, ir instruktorių
o aš mokiausi "Rigvedoje" - baisiau būt negali, teorija kaip teorija - ją ir pats gali išmokt, bet instruktoriai
visi važiavimai geriausiu atveju po 18 val. besimokant priekabiaut pradėjo, pastoviai pagiringas, smirdintis
- išlipau iš mašinos ir pabėgau, po to vargau, kad pakeistų istruktorių
Instruktoriaus nepakeitė
Pradėjo aiškint, kad nedaug pamokų liko, kad vistiek neišlaikysiu iš pirmo karto ir t.t. Galvojau toliau nesimokyt, bet pagailėjau įdėtų pinigų
Į likusius važiavimus lydėjo draugai ir visur paskui važinėjo
Vienu žodžiu dingo noras vairuoti ir jo nėra iki šiol, nors teises išlaikiau iš pirmo karto
Pavardės to instruktoriaus nepamenu, tuo laiku važinėjo su balta Volvo, šiek tiek spalvotai "tiuninguota"

As dabar irgi mokausi. Ir padariau didziausia klaida, kad nuejau i Rigveda. Kas cia per mokykla nesuprantu

zodziu noriu pasakyti kad nepadarytumet tokios klaidos ir neitumet mokytis i Rigveda, nes taip tik nervus sau gadinsit, sumokesit pinigelius, o normaliu teorijos paskaitu net nebus (juk ta knygute visi puikiai galim paskaityt ir patys), o jei noresit bilietukus pasprest tai bus dar blogiau

QUOTE(zajka @ 2006 06 07, 13:20)

O aš šiandien užsirašiau į kursus Vairosetoje, net neskaičiusi jūsų komentarų

Tikiuosi nenusivilsiu

o kiek dabar vidutiniskai kursai vairavimo kainuoja? nes as pries kelerius metus laikiau, dabar ir draugas sugalvojo, kad reiketu galu gale teises issilaikyt, bet kazkaip vis neprisiruosiam net apytiksliai kainu pasidometi. Gal pigiau nusipirkti dabar gaunasi ;-D
O regitra keik dabar lupa uz teorija/praktika?
aciu ;-)
O regitra keik dabar lupa uz teorija/praktika?
aciu ;-)