Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

Kursai kainuoja 750-890 lt + sveikatos patikrinimas 45 lt + pirmosios pagalbos pamoka 25 lt. O kiek Regitroj nežinau ax.gif
Atsakyti
jaigu neislaikai teorijos,tai 28lt reikia vel inesti i kasa ir laikai isnaujo.
Papildyta:
as kaip ejau i kursus tai inesiau 850lt,pirma pagalba 35lt,sveikatos pazyma 45lt.
Atsakyti
siandiena islaikiau teorija regitroi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 08, 19:40)
siandiena islaikiau teorija regitroi thumbup.gif

Šaunuolė! Kada vairavimas?
Man vairavimas bus baisiausia dalis blink.gif
Atsakyti
O man atvirksciai teorija buvo daug baisesne dalis ;-) vat taip ir gavosi, kad teorija islaikiau is antro karto, o vairavima is pirmo drinks_cheers.gif Labai jau ten kvailu dalyku teorijos kalusimuose buvo, mano poziuriu blink.gif
Atsakyti
labas,man vairavimas 27diena,anksciau vietu nera,o kada tau ''lelytia'',laikyti?teorija tu jau islaikiai?

Atsakyti
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 09, 15:31)
labas,man vairavimas 27diena,anksciau vietu nera,o kada tau ''lelytia'',laikyti?teorija tu jau islaikiai?

Aš dar net nežinau kur koks pedalas biggrin.gif Kita savaitę pradėsiu kursus lankyti ax.gif Bet sėsti už vairo jau dabar bijau unsure.gif
Atsakyti
"lelytia'',o i kokia mokykla usirasei?as kaip pirma karta atsisedau uz vairo,tai viska dare instruktorius,pedalus spaude,begius kartu su mano ranka perjunginejo,o jau kazkur 6pamokoi jau maziau spaudejo,tai kaip reikejo vienai tai uzgezdavo,o paskiau nieko,man tai sunkiau parkuotis,dar pries egza paimsiu papildomai 2 pamokas,ir pasimokisiu.
Atsakyti
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 09, 20:48)
"lelytia'',o i kokia mokykla usirasei?as kaip pirma karta atsisedau uz vairo,tai viska dare instruktorius,pedalus spaude,begius kartu su mano ranka perjunginejo,o jau kazkur 6pamokoi jau maziau spaudejo,tai kaip reikejo vienai tai uzgezdavo,o paskiau nieko,man tai sunkiau parkuotis,dar pries egza paimsiu papildomai 2 pamokas,ir pasimokisiu.

Į "Vairosetą" Kalvarijų gatvėj. Sakė malonūs instruktoriai... Aš matyt prašysiu kad pažįstami duotų pasipraktikuoti važiuoti, nes antraip manau, kad blogai gali būt... Na bet mano bėda ta, kad nepasitikiu savimi, gal būtų kitaip ax.gif
Atsakyti
sveiki,''lelytia'' zinai ir man taip buvo,toks nepasitikejimas savimi,kad gal man neiseis g.gif ,bet kaip zinai teorija islaikiau ax.gif ,liko vairavimas,nu gal cia ir sunkiau bus,bet vistiek vienai iskarto bus baisu sestis uz vairo : biggrin.gif ,nes kiek cia mokiausiu 2 men,to neuztenka vistiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 10, 17:30)
sveiki,''lelytia'' zinai ir man taip buvo,toks nepasitikejimas savimi,kad gal man neiseis g.gif ,bet kaip zinai teorija islaikiau ax.gif ,liko vairavimas,nu gal cia ir sunkiau bus,bet vistiek vienai iskarto bus baisu sestis uz vairo : biggrin.gif ,nes kiek cia mokiausiu 2 men,to neuztenka vistiek bigsmile.gif

Kažkaip pasitikėjimo savimi tavo žodžiai nepridėjo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Zhucka,2006 06 07, 20:14]
o kiek dabar vidutiniskai kursai vairavimo kainuoja? nes as pries kelerius metus laikiau, dabar ir draugas sugalvojo, kad reiketu galu gale teises issilaikyt, bet kazkaip vis neprisiruosiam net apytiksliai kainu pasidometi. Gal pigiau nusipirkti dabar gaunasi ;-D
O regitra keik dabar lupa uz teorija/praktika?

As uz kursus mokejau 750Lt, dar kaip studentei padare 50Lt nuolaida smile.gif dar reikia atskirai moketi uz sveikatos patikrinima ir pirma pagalba (apie 60Lt is viso).
Regitroj teorija kainuoja 28Lt, o praktinis vaziavimas 83Lt.
Atsakyti