Kursai kainuoja 750-890 lt + sveikatos patikrinimas 45 lt + pirmosios pagalbos pamoka 25 lt. O kiek Regitroj nežinau

jaigu neislaikai teorijos,tai 28lt reikia vel inesti i kasa ir laikai isnaujo.
Papildyta:
as kaip ejau i kursus tai inesiau 850lt,pirma pagalba 35lt,sveikatos pazyma 45lt.
Papildyta:
as kaip ejau i kursus tai inesiau 850lt,pirma pagalba 35lt,sveikatos pazyma 45lt.
siandiena islaikiau teorija regitroi

QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 08, 19:40)
Šaunuolė! Kada vairavimas?
Man vairavimas bus baisiausia dalis

O man atvirksciai teorija buvo daug baisesne dalis ;-) vat taip ir gavosi, kad teorija islaikiau is antro karto, o vairavima is pirmo
Labai jau ten kvailu dalyku teorijos kalusimuose buvo, mano poziuriu

labas,man vairavimas 27diena,anksciau vietu nera,o kada tau ''lelytia'',laikyti?teorija tu jau islaikiai?
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 09, 15:31)
labas,man vairavimas 27diena,anksciau vietu nera,o kada tau ''lelytia'',laikyti?teorija tu jau islaikiai?
Aš dar net nežinau kur koks pedalas

"lelytia'',o i kokia mokykla usirasei?as kaip pirma karta atsisedau uz vairo,tai viska dare instruktorius,pedalus spaude,begius kartu su mano ranka perjunginejo,o jau kazkur 6pamokoi jau maziau spaudejo,tai kaip reikejo vienai tai uzgezdavo,o paskiau nieko,man tai sunkiau parkuotis,dar pries egza paimsiu papildomai 2 pamokas,ir pasimokisiu.
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 09, 20:48)
"lelytia'',o i kokia mokykla usirasei?as kaip pirma karta atsisedau uz vairo,tai viska dare instruktorius,pedalus spaude,begius kartu su mano ranka perjunginejo,o jau kazkur 6pamokoi jau maziau spaudejo,tai kaip reikejo vienai tai uzgezdavo,o paskiau nieko,man tai sunkiau parkuotis,dar pries egza paimsiu papildomai 2 pamokas,ir pasimokisiu.
Į "Vairosetą" Kalvarijų gatvėj. Sakė malonūs instruktoriai... Aš matyt prašysiu kad pažįstami duotų pasipraktikuoti važiuoti, nes antraip manau, kad blogai gali būt... Na bet mano bėda ta, kad nepasitikiu savimi, gal būtų kitaip

sveiki,''lelytia'' zinai ir man taip buvo,toks nepasitikejimas savimi,kad gal man neiseis
,bet kaip zinai teorija islaikiau
,liko vairavimas,nu gal cia ir sunkiau bus,bet vistiek vienai iskarto bus baisu sestis uz vairo :
,nes kiek cia mokiausiu 2 men,to neuztenka vistiek

QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 10, 17:30)
sveiki,''lelytia'' zinai ir man taip buvo,toks nepasitikejimas savimi,kad gal man neiseis
,bet kaip zinai teorija islaikiau
,liko vairavimas,nu gal cia ir sunkiau bus,bet vistiek vienai iskarto bus baisu sestis uz vairo :
,nes kiek cia mokiausiu 2 men,to neuztenka vistiek 

Kažkaip pasitikėjimo savimi tavo žodžiai nepridėjo

[quote=Zhucka,2006 06 07, 20:14]
o kiek dabar vidutiniskai kursai vairavimo kainuoja? nes as pries kelerius metus laikiau, dabar ir draugas sugalvojo, kad reiketu galu gale teises issilaikyt, bet kazkaip vis neprisiruosiam net apytiksliai kainu pasidometi. Gal pigiau nusipirkti dabar gaunasi ;-D
O regitra keik dabar lupa uz teorija/praktika?
As uz kursus mokejau 750Lt, dar kaip studentei padare 50Lt nuolaida
dar reikia atskirai moketi uz sveikatos patikrinima ir pirma pagalba (apie 60Lt is viso).
Regitroj teorija kainuoja 28Lt, o praktinis vaziavimas 83Lt.
o kiek dabar vidutiniskai kursai vairavimo kainuoja? nes as pries kelerius metus laikiau, dabar ir draugas sugalvojo, kad reiketu galu gale teises issilaikyt, bet kazkaip vis neprisiruosiam net apytiksliai kainu pasidometi. Gal pigiau nusipirkti dabar gaunasi ;-D
O regitra keik dabar lupa uz teorija/praktika?
As uz kursus mokejau 750Lt, dar kaip studentei padare 50Lt nuolaida

Regitroj teorija kainuoja 28Lt, o praktinis vaziavimas 83Lt.