[/quote]
oi koks cia grozis

o kiek toks grazis kainuotu
 ????????????
 ????????????

????????????
 ????????????

:
: o ko nesirodei cia
 o ko nesirodei cia  idek ir dizaineres - pasmalsavimui :ax
 idek ir dizaineres - pasmalsavimui :ax reikia progama saudytis-baisiai grazios foto gaunasi
 reikia progama saudytis-baisiai grazios foto gaunasi  
  o be kulniuku - kaip slepkes man nepatinka, nes nera labai storos ir jauciu smukcios nuo koju. zodziu neturejau problemu-nusiveliau tapkes su broku
 o be kulniuku - kaip slepkes man nepatinka, nes nera labai storos ir jauciu smukcios nuo koju. zodziu neturejau problemu-nusiveliau tapkes su broku 
 . Įsispiri ir bėgi
 . Įsispiri ir bėgi  . Pabandyk pavaikščiot ir tau patiks
 . Pabandyk pavaikščiot ir tau patiks 

Jau tos "vienos moterytes" ne tas zodis
 Jau tos "vienos moterytes" ne tas zodis   Noreciau but as ta viena ..... moteryte .... sestadieni as ruosiuosi, nezinau, kaip kitos
 Noreciau but as ta viena ..... moteryte .... sestadieni as ruosiuosi, nezinau, kaip kitos 

Beje, gavo Laura Dailideniene pakvietima dalyvauti vel Mados infekcijoj net be atrankos
 Beje, gavo Laura Dailideniene pakvietima dalyvauti vel Mados infekcijoj net be atrankos  
 . Smagu tikriausiai dirbti su dizainere
 . Smagu tikriausiai dirbti su dizainere   . Ir maada pasidomi ir idėjom gali pasidalinti
 . Ir maada pasidomi ir idėjom gali pasidalinti   .
 . fantastika
 fantastika   ir rankines maciau
 ir rankines maciau   viena uz kita grazesnes, bet svarbiausia, kad jos tobulos tiek menine, tiek velimo prasme
  viena uz kita grazesnes, bet svarbiausia, kad jos tobulos tiek menine, tiek velimo prasme  pasikroviau ikvepimo, belieka eit velt...
  pasikroviau ikvepimo, belieka eit velt...

fantastika
 fantastika   ir rankines maciau
 ir rankines maciau   viena uz kita grazesnes, bet svarbiausia, kad jos tobulos tiek menine, tiek velimo prasme
  viena uz kita grazesnes, bet svarbiausia, kad jos tobulos tiek menine, tiek velimo prasme  pasikroviau ikvepimo, belieka eit velt...
  pasikroviau ikvepimo, belieka eit velt... iki Vilniaus nebevaziavo, pasisotino turbut tavo pagyromis
 iki Vilniaus nebevaziavo, pasisotino turbut tavo pagyromis   Manau, kad i Vilniu Doseth atvaziuos jau su leliuku ant ranku
 Manau, kad i Vilniu Doseth atvaziuos jau su leliuku ant ranku   

)))))))
))))))) 
 tada reiktu is anksto pradet ji planuoti, gal po Doseth gimdymo? Ka manot?
 tada reiktu is anksto pradet ji planuoti, gal po Doseth gimdymo? Ka manot?

)))))))
))))))) 
 viena pagrobe,kitoms ne nerode
   viena pagrobe,kitoms ne nerode  

jau kaip man tavo teksturos patinka
 jau kaip man tavo teksturos patinka   

ar bent jau taip suinterpretavau - kad turim susitikt ir girtis grand darbais
 ar bent jau taip suinterpretavau - kad turim susitikt ir girtis grand darbais   o tai kaip tada jaustis pradedantiems, bet norintiems susitikti ir pasiplepeti
 o tai kaip tada jaustis pradedantiems, bet norintiems susitikti ir pasiplepeti   taigi niekas neateis. man tai kazkaip smagiau gal pasiplepet, kas ka nori, tas ta parodyt, o ne tai, kad susitikima daryt del darbu
 taigi niekas neateis. man tai kazkaip smagiau gal pasiplepet, kas ka nori, tas ta parodyt, o ne tai, kad susitikima daryt del darbu   jei kazko nesupratau, tai sorry
 jei kazko nesupratau, tai sorry   

ar bent jau taip suinterpretavau - kad turim susitikt ir girtis grand darbais
 ar bent jau taip suinterpretavau - kad turim susitikt ir girtis grand darbais   o tai kaip tada jaustis pradedantiems, bet norintiems susitikti ir pasiplepeti
 o tai kaip tada jaustis pradedantiems, bet norintiems susitikti ir pasiplepeti   taigi niekas neateis. man tai kazkaip smagiau gal pasiplepet, kas ka nori, tas ta parodyt, o ne tai, kad susitikima daryt del darbu
 taigi niekas neateis. man tai kazkaip smagiau gal pasiplepet, kas ka nori, tas ta parodyt, o ne tai, kad susitikima daryt del darbu   jei kazko nesupratau, tai sorry
 jei kazko nesupratau, tai sorry