Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(Frosted @ 2007 03 18, 15:43)
O ta kremuką Cu-Zn galima kasdien tepti? Ar čia nakčiai tepamas? Gal kas gali plačiau apie naudojimą ir poveikį papasakot?  blush2.gif

aha mane irgi domina bigsmile.gif
Atsakyti
Aš naudoju jau savaitę Cu- Zn kremuką tik vakare, nes jis labai riebus yra, bet ryte tikrai nesijaučia jokio riebalo, o veidas tikrai gražesnis būna, ir spuogelius apgydo, man labiau patinka nei Avene Ac
Man ir pačiai būtų įdomu išgirst kitų atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
tai ar jau atsirado Uriage'o Hyseac musu vaistinese? gal kas jau naudojo?
Atsakyti
nusipirkau šiandien lūpų pieštuką, kažkas išgyrė, bet man tai š pasirodė, net pasitepus lūpos šiurkščios blink.gif , 20 lt kaip į balą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 03 22, 23:37)
nusipirkau šiandien lūpų pieštuką, kažkas išgyrė, bet man tai š pasirodė, net pasitepus lūpos šiurkščios  blink.gif , 20 lt kaip į balą  blink.gif

Keista . Man tai tiko thumbup.gif Nepalyginamai geresnis nei pigieji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 03 25, 08:01)
Keista . Man tai tiko thumbup.gif Nepalyginamai geresnis nei pigieji smile.gif

jau geriau tas lietuviškas už litą biggrin.gif
Atsakyti
nu taip už litą, kuris ištyžta ir po kokio antro karto nulūžta doh.gif . Aišku lūpos, lūpoms nelygu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 03 22, 23:32)
tai ar jau atsirado Uriage'o Hyseac musu vaistinese? gal kas jau naudojo?

As pries keleta dienu buvau vokieciu vaistineje prie rotuses (Vilniuje), tai Hyseac nebuvo..
Atsakyti
Jei LR pas platintoją yra, tai geresnėse vaistinėse paprašius užsako 4u.gif . Aš senokai naudoju Hyseac lotion, atsivežiau iš komandiruotės. Dar nebaigiau, tai nesidomėjau ar vaistinėse yra..
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 05 03, 16:10)
Jei LR pas platintoją yra, tai geresnėse vaistinėse paprašius užsako 4u.gif . Aš senokai naudoju Hyseac lotion, atsivežiau iš komandiruotės. Dar nebaigiau, tai nesidomėjau ar vaistinėse yra..

O kas tos geresnes vaistines? blush2.gif As ir Akropolyje, ir Vokieciu vaistineje klausiau, ar turi, tai sake, kad ne, neturi ir nezino, kada tures. O apie uzsakyma nieko neuzsimine g.gif
O kaip zinot, ar platintojas turi ar neturi?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 05 07, 11:36)
O kas tos geresnes vaistines?  blush2.gif As ir Akropolyje, ir Vokieciu vaistineje klausiau, ar turi, tai sake, kad ne, neturi ir nezino, kada tures. O apie uzsakyma nieko neuzsimine  g.gif
O kaip zinot, ar platintojas turi ar neturi?

Matyt nėra LT'e, nes paprastai, ta pati Vokiečių vaistinė užsako(turi duomenų bazę) arba pasako , kada turės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 05 08, 12:02)
Matyt nėra LT'e, nes paprastai, ta pati Vokiečių vaistinė užsako(turi duomenų bazę) arba pasako , kada turės smile.gif

verysad.gif Reikes pasidairyt, kai i komandiruote varysiu kur nors tongue.gif
Atsakyti