Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2007 01 13, 18:21)
negaliu apsispresti kuri pirkti - ar uriage cu ir zn ar avene cleanance  doh.gif
nors avene kremukas ac man labai patinka ir net nenusausina odeles, o yra for acne treatment

O poru neuzkemsa?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 13, 23:51)
O poru neuzkemsa?

nekemsa
Atsakyti
4u.gif Turiu URIAGE Gommage Integral ,jautrios veido ir kuno odos sveitikli,svelnus,neerzina odeles,gaivus kvapas thumbup.gif Dalelytes tokios smulkios,nebraizo,netraumuoja jautrios odeles wub.gif Man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 14, 15:58)
4u.gif Turiu URIAGE Gommage Integral ,jautrios veido ir kuno odos sveitikli,svelnus,neerzina odeles,gaivus kvapas thumbup.gif Dalelytes tokios smulkios,nebraizo,netraumuoja jautrios odeles wub.gif Man labai patinka biggrin.gif

gal ir nieko sis sveitiklis, kart nuo karto panaudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš kremuką Cu Zn , bet man atrodo, kad jis dabar nebetoks kaip buvo ankščiau lotuliukas.gif Kažkoks labai jau riebus g.gif gal man tik taip pasirodė unsure.gif
Atsakyti
vakar dvejose eurovaistinese buvau, bet uriage neradau. Kur ieskoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 01 15, 18:55)
vakar dvejose eurovaistinese buvau, bet uriage neradau. Kur ieskoti?  g.gif

eurovaistineje akropoly
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 15, 19:40)
eurovaistineje akropoly

Kaži, kodėl į kitas Eurovaistines neužveža? g.gif Yra tik atskiri produktai unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif

Iš kokio puslapio geriau URIAGE siųstis? g.gif Nes HYSEAC neaišku kada užveš, buvau užvakar Akropolio Eurovaistinėje, dar nebuvo, ir sakė nežino, kada bus verysad.gif
Atsakyti
Uriage pilna Vilniaus gatvėje vaistinėje, nepamneu kaip vadinais , dar mačiau camelia Laisvės al. Kaune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marina @ 2007 01 15, 18:44)
Nusipirkau aš kremuką Cu Zn , bet man atrodo, kad jis dabar nebetoks kaip buvo ankščiau lotuliukas.gif  Kažkoks labai jau riebus g.gif  gal man tik taip pasirodė unsure.gif

Gal tik taip pasirodė g.gif
Tiesiog dievinu šį kremuką, jį man parodė viena sarmos pardavėja, kai užsiminiau, kad vaiką nuolat kamuoja atopinis dermatitas.pati nustebau, kai išgydė taip , kaip išgydo hormoniniai preparatai (kurie+ plonina odą ir visaip kitaip turi šalutinį povekį)
Atsakyti
Pastebejau kad Uriage atsirado Farmose smile.gif jegele ! Mole vaistinej pirkau serveteles veidui valyt - geras dalykas ...
Atsakyti