Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

4u.gif O ar yra šios firmos gaminių riebiai odai? g.gif blink.gif
Atsakyti
Kažko labai šiai firmai jaučiu simpatiją, nors nieko nesu turėjusi. Labiausiai mane domina paakių kremas, ar galit kas nors pasakyt apie jį?
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukas @ 2005 02 15, 00:49)
Is URIAGE naudojau purskiama savaiminio idegimo purskikli. Tikrai galiu pasakyt, kad  thumbup.gif  Labai labai graziai irunda oda, ilgai laikosi, palyginus su kitais tokio pobudzio kremais ir purskikliais, ir siaip labai labai malonus odai  mirksiukas.gif

kokia jo kaina ir talpa?
Atsakyti
As kaip tik mastau ar isbandyt sita kosmetika.
Atsakyti
Išbandyk, išbandyk ir būtinai papasakok vėliau. Pas mane šiuo metu finansinė krizė, tai teks persimesti prie kuklesnės kosmetikos. Bet ji irgi lyg prie gydomosios priskiriama?
Atsakyti
galiu pasakyti tiek: mano oda misri,linkusi suoguotis,riebaluotis ir inkstiruotis....nusipirkau URIAGE CU_ZN geli prausimosi,skirta atopinei ,ypatingai jautriai odai,ir ka jus galvojat.....praktiskai nei vieno spuogelio nebeliko,na aisku,prisidejo mityba,ir visa kita.Bet.....pirma karta pirkau kosmetika - butent uriage,atsizvelgdama i senus,pazystamo plastikos chirurgo patarimus....neprasoviau.Jums linkiu to paties.
Atsakyti
O be prausiklio ar dar pirkai ką, pvz. kremą veidui? O ką dar apie šią kosmetiką tau sakė gydytojas? Parašyk, jei nesunku.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedrUla: 24 vasario 2005 - 16:12
As girdejau nemazai geru atsiliepimu apie Uriage ir kadangi noriu siek tiek pataupyti, tai nuo brangesnes galvoju pereiti ant sitos. Ta su cinku linija, kur giedrUla naudojo mane kazkaip ir traukia, nes oda linkusi i riebuma. Pastebejau, kad ant kosmetikos uzrasyta non comedonic (kas riebiai odai yra gerai), taip pat jinai skaitoma kaip gydomoji - man labai svarbu. Bet va isgasdino del hormonu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 24 vasario 2005 - 16:12
pasiskaitykit www.tugrazi.lt ten visos uriage priemones aprasomos....ir sudetys,deja as ne chemike nesuprantu...bet tikrai nemanau ,kad ten yra hormonu....kazkoks nesusipratimas...
Atsakyti
Aš tai netikiu, kad ten yra hormonų. Dar būna kažkokie fitohormonai, jeigu teisingai suprantu, tai augaliniai hormonai. Bet vistiek manau, kad jokių hormonų nėra. Juk galima pasikonsultuoti su kosmetologe kokioj Sarmoj (bet ne su eilinėm pardavėjom).
Atsakyti
Dėkui, reiks paskaityt.
Atsakyti