Is URIAGE naudojau purskiama savaiminio idegimo purskikli. Tikrai galiu pasakyt, kad Labai labai graziai irunda oda, ilgai laikosi, palyginus su kitais tokio pobudzio kremais ir purskikliais, ir siaip labai labai malonus odai
Išbandyk, išbandyk ir būtinai papasakok vėliau. Pas mane šiuo metu finansinė krizė, tai teks persimesti prie kuklesnės kosmetikos. Bet ji irgi lyg prie gydomosios priskiriama?
galiu pasakyti tiek: mano oda misri,linkusi suoguotis,riebaluotis ir inkstiruotis....nusipirkau URIAGE CU_ZN geli prausimosi,skirta atopinei ,ypatingai jautriai odai,ir ka jus galvojat.....praktiskai nei vieno spuogelio nebeliko,na aisku,prisidejo mityba,ir visa kita.Bet.....pirma karta pirkau kosmetika - butent uriage,atsizvelgdama i senus,pazystamo plastikos chirurgo patarimus....neprasoviau.Jums linkiu to paties.
As girdejau nemazai geru atsiliepimu apie Uriage ir kadangi noriu siek tiek pataupyti, tai nuo brangesnes galvoju pereiti ant sitos. Ta su cinku linija, kur giedrUla naudojo mane kazkaip ir traukia, nes oda linkusi i riebuma. Pastebejau, kad ant kosmetikos uzrasyta non comedonic (kas riebiai odai yra gerai), taip pat jinai skaitoma kaip gydomoji - man labai svarbu. Bet va isgasdino del hormonu???
pasiskaitykit www.tugrazi.lt ten visos uriage priemones aprasomos....ir sudetys,deja as ne chemike nesuprantu...bet tikrai nemanau ,kad ten yra hormonu....kazkoks nesusipratimas...
Aš tai netikiu, kad ten yra hormonų. Dar būna kažkokie fitohormonai, jeigu teisingai suprantu, tai augaliniai hormonai. Bet vistiek manau, kad jokių hormonų nėra. Juk galima pasikonsultuoti su kosmetologe kokioj Sarmoj (bet ne su eilinėm pardavėjom).