labai patiko balinamasis kremas, man jis isnaikino strazdanas:)
reiks nulekti sekmadieni i eurovaistine

Turiu Uriae "Isolift" - anti rides.
pora sykiu pasitepiau - netiko.
Galiu perleisti.
O lupu balzamas - tikras auksas
Galiu perleisti.

QUOTE(rasajuz @ 2007 01 04, 22:13)
Uriage produkcijos jau atsirado ir Eurovaistinėj. Bent jau aš Klaipėdos Akropoly maciau dideli stenda su pilna produkcijos gama
Tai ta proga nusipirkau autobronzantą purškiamą, kuris temoj apie savaiminio įdegio priemones labai išgirtas buvo. Tai ką galiu pasakyti - puikus
Išsipurškiau, tai kol kas nei lopais nesilupa, įdegis rusvas, o ne oranžinis kaip daugumos. Tai tiek 

kainytes noreciau, foto, kiek laikosi idegis?
Uriage autobronzantas
Kaina 49 Lt, kiekis - 125 ml. Idegis po dveiju kartu purskimo (vieno neusteko, norejau tamsesnio, nes pats purskaliukas toks svelnus laikosi normaliai trecia diena, niekas nesilupa, jokiu plemu - cia didziausias jo pliusas, isskiriantis is kitu.
Kaina 49 Lt, kiekis - 125 ml. Idegis po dveiju kartu purskimo (vieno neusteko, norejau tamsesnio, nes pats purskaliukas toks svelnus laikosi normaliai trecia diena, niekas nesilupa, jokiu plemu - cia didziausias jo pliusas, isskiriantis is kitu.
QUOTE(rasajuz @ 2007 01 04, 22:13)
Uriage produkcijos jau atsirado ir Eurovaistinėj. Bent jau aš Klaipėdos Akropoly maciau dideli stenda su pilna produkcijos gama
Tai ta proga nusipirkau autobronzantą purškiamą, kuris temoj apie savaiminio įdegio priemones labai išgirtas buvo. Tai ką galiu pasakyti - puikus
Išsipurškiau, tai kol kas nei lopais nesilupa, įdegis rusvas, o ne oranžinis kaip daugumos. Tai tiek 

Jau ir Vilniuj akropoly eurovaistinej atsirado

Aciu uz atsakymus, o gal esat turejusios koki prausikli, kuris giliai poras valytu?
QUOTE(Tučka @ 2007 01 06, 14:40)
Nusipirkau siandien cu zn emulsija veidui
Beje ir siandien ten nuolaida 15 proc. su maximos kortele

kaip faina - ir as leksiu

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 05, 20:18)
Turiu Uriae "Isolift" - anti rides.
Galiu perleisti.
Galiu perleisti.

Sveikos, mergaitės,
mamytės klausinėja vis apie tą klremuka- : tai atsakysiu čia:
jis yra anti-agin, tinka manau nuo min 25-30 metu. man netiko, nes graužė truputy, ir pas mane tų raukšlių mažai dar yra (ačiū genams), na mimikos tik, apie akis, ir ant kaktos kelios.
Manau per anksti man naudoti, beja, badar intensyviai gydausi spuogus, tai naudoju visai kitą kosmetiką. o šitas stovi...
kainą siūlykit pačios. aš neįsivaizduoju.
labai norėčiau perleisti tai mamytei, kuri yra naudojusi šį kremą, kad ji žinotų kas per daiktas ir po to negaučiau nusiskundimų.
Va taip va

apejau visa akropolio eurovaistine ir pasakykit man, kur tos uriage priemones su cinku ir variu

QUOTE(rasajuz @ 2007 01 04, 23:13)

Kodel Klaipedoj yra o Vilniuj nera

QUOTE(Tučka @ 2007 01 06, 14:40)
Nusipirkau siandien cu zn emulsija veidui
Beje ir siandien ten nuolaida 15 proc. su maximos kortele

Kur tu ten radai? As nemaciau vakar, buvau Akropoly... Tiesa pasakius, ne Uriage ieskojau, tai gal nepastebejau

Bet buvau penktadieni ne Akropolyje, o prie Zaros, vaiku pasaulyje buvusiam, tai sake, jie Uriage neprekiauja

Kaip ten is tiesu yra?

QUOTE(Frosted @ 2007 01 07, 13:29)
Kodel Klaipedoj yra o Vilniuj nera
Kur tu ten radai? As nemaciau vakar, buvau Akropoly... Tiesa pasakius, ne Uriage ieskojau, tai gal nepastebejau
Bet buvau penktadieni ne Akropolyje, o prie Zaros, vaiku pasaulyje buvusiam, tai sake, jie Uriage neprekiauja
Kaip ten is tiesu yra?

Kaip ten is tiesu yra?

akropolio eurovaistine neturi uriage su zn ir cu