Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(Marina @ 2007 01 08, 16:57)
Taip, tas kremukas (Cu + Zn) metalinej tubelej ir tinka probleminei odai. Jis siek tiek sausina, bet jei oda riebi arba misri, tai nieko smile.gif Idomu labai, kurioj Eurovaistinej jis yra? Nes as niekur nerandu g.gif

Mano oda sausa, ir jis man nei trupucio nesausina odos schmoll.gif Gaila tik kad jo pastoviai negalima naudot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 08 sausio 2007 - 21:33
QUOTE(Tučka @ 2007 01 08, 21:33)
Mano oda sausa, ir jis man nei trupucio nesausina odos  schmoll.gif  Gaila tik kad jo pastoviai negalima naudot  doh.gif

O kodėl negalima jo pastoviai naudot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 01 08, 21:39)
O kodėl negalima jo pastoviai naudot?  blush2.gif

Man taip vaistinej sake, nes butent tas kremas (cu+zn) priskiriamas prie gydomuju kazkaip ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 01 09, 07:49)
Man taip vaistinej sake, nes butent tas kremas (cu+zn) priskiriamas prie gydomuju kazkaip ten  ax.gif

Viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 09 sausio 2007 - 10:16
Sakė nebevež Uriage, kaži kodėl? man visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 01 09, 18:37)
Sakė nebevež Uriage, kaži kodėl? man visai patiko  smile.gif

Man sake, kad bankrutavo importuotojas, dabar atsirado kazkoks naujas, tai vel Uriage atsirado mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar man kas gali paaiškinti, kokiai būtent "probleminei" odai skirtas Cu - ZN kremukas? blush2.gif Nes nelabai randu internete platesnio aprašymo ar paaiškinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 09, 23:06)
Ar man kas gali paaiškinti, kokiai būtent "probleminei" odai skirtas Cu - ZN kremukas?  blush2.gif Nes nelabai randu internete platesnio aprašymo ar paaiškinimo  doh.gif

ir as ieskojau, bet neradau - butu tikrai idomu suzinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 09, 23:30)
ir as ieskojau, bet neradau - butu tikrai idomu suzinoti  4u.gif

Dabar galvoju, kokį kremą pirktis, nes mano baiginėjasi jau, tai man laaabai aktualu 4u.gif
Naudojančios ar naudojusios, ATSILIEPKITE!!! 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 09, 22:06)
Ar man kas gali paaiškinti, kokiai būtent "probleminei" odai skirtas Cu - ZN kremukas?  blush2.gif Nes nelabai randu internete platesnio aprašymo ar paaiškinimo  doh.gif

Pasakysiu kuo man padejo. Mano visas veidas buvo ismetytas raudonom demem serpetojanciom, tai jau po antro pasitepimo tuo kremu viskas isnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 01 10, 10:57)
Pasakysiu kuo man padejo. Mano visas veidas buvo ismetytas raudonom demem serpetojanciom, tai jau po antro pasitepimo tuo kremu viskas isnyko  thumbup.gif

O tavo oda kokio tipo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 10, 12:19)
O tavo oda kokio tipo?  blush2.gif

Sausa, labai jautri ir su issipletusiais kapiliarais nedaug doh.gif
Atsakyti