Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienis: vaikų ar tėvų šventė?

thumbup.gif pritariu
Atsakyti
Tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 04 14, 10:39)
Siaip tai pritariu, kad vaiko gimtadienis yra vaikui, o ne suaugusiuju isgertuves

As irgi taip manau.... thumbup.gif
Atsakyti
Gimtadieni visada darom...VAIKAMS......sunus jau paauges,tai renkasi tik jo draugai,o jau musu galvos skausmas lotuliukas.gif suorganizuoti viska...kad butu berniukams idomu.....kazkur vaziuojam,kazka veikiam...boulingas ,pasiplaukiojimas laivu,filmo premjera ir t.t.....dukra maza tai ir jos mazieji sveciai renkasi su teveliais,bet visada darome zaidimu kambaryje,kur yra pramogos vaikams....niekada nesam gere alhoholio per vaiku svente...atvirksciai ateina draugai ir ju teveliai nusiteike vaikiskai padukti,su gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
Mano nuomone, vaikų gimtadienis - tai vaikų šventė, taigi daugiausia dėmesio turi būti skiriama vaikams. Alkoholis tokioje šventėje visai nepriimtinas.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 06 08, 13:02)
Gimtadieni visada darom...VAIKAMS......sunus jau paauges,tai renkasi tik jo draugai,o jau musu galvos skausmas lotuliukas.gif suorganizuoti viska...kad butu berniukams idomu.....kazkur vaziuojam,kazka veikiam...boulingas ,pasiplaukiojimas laivu,filmo premjera ir t.t.....dukra maza  tai ir jos mazieji sveciai renkasi su teveliais,bet visada darome zaidimu kambaryje,kur yra pramogos vaikams....niekada nesam gere alhoholio per vaiku svente...atvirksciai ateina draugai ir ju teveliai nusiteike vaikiskai padukti,su gera nuotaika thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
niekada nebus alkoholio vaiko gimtadienyje biggrin.gif
Atsakyti
Mes va ką tik po pirmojo vaiko gimtadienio thumbup.gif
Šventėm su dauguma suaugusiųjų, bet nuotaika buvo sukurta vaikiška žaidimai- mįslės, apdovanojimai saldūs, užkandžiai- linksmi, vaikiški..... manau, čia kaip kas susikuria šventę ir kokią įsivaizduoja.........o šventė juk ne tik vaikučiams, bet ir jų tėveliams...aišku, kai paaugs mažylė, rengsim gimtadienį tik vaikučiams, be palydos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 21 sausio 2010 - 10:54
per pirmajį vaiko gimtadienšį buvo ir jo krikštynos, tai šventėm su suaugusiais na gerai kai mano giminė negerenti daug tai užteko 3 butelių šampano kazkur 12 žmonių. antrą gimtadienį taipat panašiai atšventėm, o šiemet noriu kažko įpatingo, nojukui jau 3 metai bus tai bandysiu kcviesti kelis panašaus amzaus vaikus su tėveliais manau atvazuos ir jo krikštatievei o db kyla klausimas kaip viska suorganizuoti.
Atsakyti
Abu mano vaiku gimtadieniai vasara, tai visada svenciam gamtoje, saslykai, zaidimai ir t.t. ir tevams, ir vaikams svente thumbup.gif
Atsakyti
Kaip bepaziuresi pirmieji bent jau 2 gimtadieniai buna teveliams, juk vaikas dar mazas ir kad ir ateina tokiu pat pypliu, nelabai ka jie dar supranta. I pirmuosius gimtadienius juk susirenka kumai, seneliai, manau kai jau paauga ir supranta kas yra gimtadienis ir kad ateina draugai butent pat ta vaika tada jau yra gimtadienis tik vaikui,
Atsakyti
Manau, kad vaiku gimtadieniai ir turi buti skirti vaikams.
Suaugusieji gali rasti daug ivairiu progu save palinksminti.
Man negrazu visai, kada kviecia i vaiku ale gimtadienius, o ten teveliai vaikus pastume i sona sau stipriuosius gerimus pilstosi. doh.gif
Atsakyti
kadangi pas mus jau nebe uz kalnu ir vel gimtadienis, tai vis dazniau mastom apie ji, tad noreciau, jei leisit, ir as cia pasireiksti 4u.gif . Kadangi mano sunus su tetuku svencia gimtadienius tik keliu dienu skirtumu, tai dazniausiai jie buna sujungti i viena. ir del to biskuti nukencia tetukas, nes, bent jau mano,didesnis demesys tada buna maziukui blush2.gif . jau antri metai bus, kai gimtadienis vyksta ne tik su vaisem, tortu ir zvakute, bet ir su zaidimais, atrakcijom ir pan. nes jau nebe toks mazas, gali ir pats pazaisti, ir kitiems vaikams linksmiau, be to, visada itraukiam ir vyresnius svecius. na be alkoholio, deja, neissiverciam, nes kaip minejau, tetis irgi svencia... bet vaikai visada turi savo stala, kitame kambaryje, o jiems ir nelabai rupi, kai taip uzimti, ka tie diedai veikia schmoll.gif mirksiukas.gif . Zinoma, tikrasias dienas visada seimoje paminim atskirai, tada, suprantama, ir jokio alkoholio nebuna... mirksiukas.gif
Atsakyti