Įkraunama...
Įkraunama...

„Baltai“ Kaune, Šilainiuose

sveika 4u.gif
Niu buvom siandien pas jurate.Nu tai pasitvirtino viskas ka esu girdejusi apie ja.Nors siaip nepasakyciau kad super nusikaliau,taciau manau si menesi pas ja nebeisiu blush2.gif
Siaip gal pas ja patiko tai,kad ji atkreipia demesi i kiekviena (nors musu buvo tik 6 smile.gif )ir pasako kas ne taip.Na bet ir Daiva pakoreguoja kas negerai.
Nu zodziu nepriklausomai nuo treneres man asmeniskai aerobika -jega thumbup.gif
Atsakyti
Is visu aerobikos treneriu Baltuose man labiausiai patinka Jurate. Jos vedamos treniruotes buna idomios, ji visa laika prigalvoja visokiu nauju zingsneliu deriniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shiloh @ 2007 08 15, 22:59)
Is visu aerobikos treneriu Baltuose man labiausiai patinka Jurate. Jos vedamos treniruotes buna idomios, ji visa laika prigalvoja visokiu nauju zingsneliu deriniu  thumbup.gif

Gal ir man patiktu jurate,taciau man dar pas ja siek tiek per sunku blush2.gif
Atsakyti
o aš nespėju žiūrėt naujų derinių ir kokybiškai juos atlikti...
buvau prie jūros, atostogavau - jokio sporto savaitę...na dviračiais pasidavėm. reiks susiimti ax.gif
Atsakyti
Man Baltai irgi prie pat namų, tai galvoju gal apsilankysiu nuo kokio spalio, nes dabar dar neatsigavus po gimdymo blush2.gif Kaip ir daugeliui moteryčių norisi patvirtint pilvuką , užpakaliuką, kojytes. Kaip manot geriau eiti į treniruoklius, ar į treniruotę apatinei kūno daliai + kūno dizainą (kas ten vyksta?)?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 08 25, 01:23)
Man Baltai irgi prie pat namų, tai galvoju gal apsilankysiu nuo kokio spalio, nes dabar dar neatsigavus po gimdymo blush2.gif Kaip ir daugeliui moteryčių norisi patvirtint pilvuką , užpakaliuką, kojytes. Kaip manot geriau eiti į treniruoklius, ar į treniruotę apatinei kūno daliai + kūno dizainą (kas ten vyksta?)?

apatine kuno dalis tai pratimai daugiau koncentruoti slaunims, sėdmenims, bei pilvukui.O kuno dizainas tai ieina viskas nuo strakaliojimo ant stepo,po to pratimai su stanga bei svareliais rankoms,bei taip pat pilvui slaunims ir sedmenims,zodziu viskam thumbup.gif
Atsakyti
vaje, mano kuponas išpirktas, o aš atostogauju...man tik dabar pradėjau atostogauti tikrąja to žodžio prasme...
o rugsėjo 1 d. į darbą doh.gif
Atsakyti
Labai įdomu pasidarė 4u.gif Kkiek kartų per savaitę sportuojat sporto klube?
Atsakyti
as 2 kartus mirksiukas.gif
bet jau noreciau 3,uzsikabliavau blink.gif
Atsakyti
eidavau ir 4, kai laiko buvo, dabar, manau, pasiliksiu prie 2 ax.gif
Atsakyti
kada baltuose keičiasi tvarkaraštis aerobikos?
Atsakyti
vakar kaip tik klausiau,sake nuo rugsejo 10 dienos
Atsakyti