QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 08, 11:51)
Na as jau siandien irgi jauciu kad koju,siek tiek pilvo raumenis skauda.Na nepasakycau kad skauda,tiesiog jauciasi kad po lasinukais ir raumenuku yra
Ziuresim kaip ten bus su apatine kuno dalim.o esi buvusi anticeliulitineje treniruoteje,man ten irgi butu idomu nueit.Kazin ka ten daro
O siaip kai eini vakarais sportuot,tai gryzus dar valgai po treniruotes?As vakar neiskenciau uzsimaniau valgyt tai sukirtau kriause, bei dribsniu su pienu

Ziuresim kaip ten bus su apatine kuno dalim.o esi buvusi anticeliulitineje treniruoteje,man ten irgi butu idomu nueit.Kazin ka ten daro

O siaip kai eini vakarais sportuot,tai gryzus dar valgai po treniruotes?As vakar neiskenciau uzsimaniau valgyt tai sukirtau kriause, bei dribsniu su pienu

Aš sportuoju ne tam, kad badu marinčiausi. Žiauriai suplonėti nėra mano tikslas. Noriu kūną susiprinti, stangresnį turėti. O ir savijauta geresnė, nes darbas dabar, vasarą, yra prie kompo (aš redaktorė).
Į anticeliulitinę neisiu, nes jūratė veda. tu tai gali ir pamėginti, jei domina...

taigi dabar sportuoju rytais, tai valgau pusryčius po sporto. vakare kai einu, grįžus irgi valgau. ir daugiau nei tu parašei

tai kad labai norisi