Įkraunama...
Įkraunama...

„Baltai“ Kaune, Šilainiuose

QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 08, 11:51)
Na as jau siandien irgi jauciu kad koju,siek tiek pilvo raumenis skauda.Na nepasakycau kad skauda,tiesiog jauciasi kad po lasinukais ir raumenuku yra thumbup.gif
Ziuresim kaip ten bus su apatine kuno dalim.o esi buvusi anticeliulitineje treniruoteje,man ten irgi butu idomu nueit.Kazin ka ten daro g.gif
O siaip kai eini vakarais sportuot,tai gryzus dar valgai po treniruotes?As vakar neiskenciau uzsimaniau valgyt tai sukirtau kriause, bei dribsniu su pienu doh.gif

Aš sportuoju ne tam, kad badu marinčiausi. Žiauriai suplonėti nėra mano tikslas. Noriu kūną susiprinti, stangresnį turėti. O ir savijauta geresnė, nes darbas dabar, vasarą, yra prie kompo (aš redaktorė).
Į anticeliulitinę neisiu, nes jūratė veda. tu tai gali ir pamėginti, jei domina... mirksiukas.gif
taigi dabar sportuoju rytais, tai valgau pusryčius po sporto. vakare kai einu, grįžus irgi valgau. ir daugiau nei tu parašei tongue.gif
tai kad labai norisi wub.gif
Atsakyti
sveika, 4u.gif
Klausyk tu pasakyk man durnai,ar pirtis yra ten,kur tokios durys persirengimo kambary yra ane? blush2.gif
Ar pirtis atskirai nuo vyru?
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 09, 14:38)
sveika, 4u.gif
Klausyk tu pasakyk man durnai,ar pirtis yra ten,kur tokios durys persirengimo kambary yra ane? blush2.gif
Ar pirtis atskirai nuo vyru?

taip, ten pirtis ir dar keli dušiukai...Tik, kaip sakiau, ne visada veikia. prieš einant, reikia pasižiūrėt, ar veikia, nes bus nusivylimų... doh.gif
aha, bendros, todėl priegriebk maudymosi kostiumėlį dėl viso pikto tongue.gif

MAGISTRAI užvertė darbo užsakymais, tai mažai jau čia lankausi, nebespėju mega_shok.gif
Atsakyti
tai kad ten kelios moteriskes nuejo tik ranksluosciais prisidengusios blink.gif umn.gif
As taip ir supratau,kad ten pirtis smile.gif
Gerai einu ruostis i treniruote tongue.gif
Atsakyti
o tu devintas dangus kaip suprataub varai vakarais? o gandriukas rytais? tai gal kuri vakara kartu nulekiam a? ba as net nezinau kur eit
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 08 10, 08:38)
o tu devintas dangus kaip suprataub varai vakarais? o gandriukas rytais? tai gal kuri vakara kartu nulekiam a? ba as net nezinau kur eit

aha, gandriukas kol kas rytais sportinasi fitness3.gif , dar rugpjūtį taip ir darysiu, bet rugsėjį, kai darbas prasidės, tada tik po pietų galėsiu... bet keisis viskas, atsiras naujas grafikas, manau, kažką prisiderinsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 08 10, 09:38)

Taip as einu vakarais.O tu zinok ten rodykles yra kai ieini pro laukines duris,tada lipi laipteliais,o jau ten tau administratores (ar kas ten tokios doh.gif )parodys kur eit mirksiukas.gif
Na vakar buvau apaties k.d. treniruotej,ale man kazko sunkiau nei kuno dizaine buvo,bet siaip patiko thumbup.gif
Kitas sav nusprendem nueit ir pas jurate pasicekavyt blush2.gif
Sakem gal pavilksim kojas is po jos treniruotes blush2.gif
Nu o ta Daiva tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 10, 08:59)
Taip as einu vakarais.O tu zinok ten rodykles yra kai ieini pro laukines duris,tada lipi laipteliais,o jau ten tau administratores (ar kas ten tokios doh.gif )parodys kur eit mirksiukas.gif
Na vakar buvau apaties k.d. treniruotej,ale man kazko sunkiau nei kuno dizaine buvo,bet siaip patiko thumbup.gif
Kitas sav nusprendem nueit ir pas jurate pasicekavyt blush2.gif
Sakem gal pavilksim kojas is po jos treniruotes blush2.gif
Nu o ta Daiva tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

matai, kai vasara, tai kažkokia netvarka... blink.gif , jos keičiasi, kad nesugaudysi...rašo tvarkarašty, kad viena bus, ateini - oba doh.gif , kita visai...šiandien ėjau pas daivą į kūno dizainą, pataikiau pas jūratę...jau šiandien kiek gal lengviau buvo, bent ant stepo viską mokėjau (gal tobulėju blush2.gif blush2.gif ). bet krūvis man vis tiek per didelis, nu širdis stojo net tongue.gif unsure.gif .

ir dar apie sportavimo kultūrą blink.gif , atsirado kažkokia ponia boba lotuliukas.gif , kuri jau antrą kartą stepą lygiai priešais mane pasideda, tada savęs nematau, o jai dzin. pasakiau vieną kartą, tai sako - ką čia reika matyt? šiandien vėl tas pats, ne šachmatais ji stoja, bet priešais, vėl pasakiau...nepatiko, bet man tokios irgi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriukas--gandriukas: 10 rugpjūčio 2007 - 09:43
Tai zinoma kad su laiku tobuleji.Va pavyzdziui mes jau antra karta geriau gaudemes zingsneliuose,apie pirmos treniruotes grybavima ant stepo tai patyliu blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 10, 11:53)
Tai zinoma kad su laiku tobuleji.Va pavyzdziui mes jau antra karta geriau gaudemes zingsneliuose,apie pirmos treniruotes grybavima ant stepo tai patyliu blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

išmoksit, visi pirmą kartą varlinėja...juk pavadinimų nežinai, nesupranti... tongue.gif
Atsakyti
sveikos

as irgi anksciau lankiau baltus, bet dabar ne labai galiu aerobika lankyti, tai noriu i treniruoklius tik idomu kaip ten su tais treneriais?
o gal kas buvot pas kineziterapeute?
Atsakyti
As asmeniskai nebuvau,bet irgi noreciau suzinoti kaip ten? blush2.gif
Atsakyti