Įkraunama...
Įkraunama...

„Baltai“ Kaune, Šilainiuose

Sveikutes,
Keliu tema virsun,nes ziuriu ax.gif visai pamirsta unsure.gif .Ar niekas sportuoti nebeina is supermamyciu? g.gif
Nuo sausio pirmu dieneliu pradejau sportuoti siam klube ir galiu pasakyti,niu super thumbup.gif
Aerobika gal kol kas dar nelabai,nes tempas nemazas,nepratus dar blush2.gif .
O va,treniruokliai-jegele wub.gif .Labai patinka thumbup.gif .Ketinau sportuoti 3 kart savaitej,ale ziuriu,kad visus 5 begu biggrin.gif .Tik bijau,kad vietoj lasinuku tirpinimo, raumenu neprisiauginciau ir nepradejau dar daugiau sverti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 21 sausio 2008 - 13:47
Sveikos, gal kuri lankotės pilateso užsiemimuose Baltuose? Labai idomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti

Sveikos sportininkės mirksiukas.gif

gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) 4u.gif

Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) :
Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % bigsmile.gif
user posted image

SPORTO PREKĖS MOTERIMS

SPORTO PREKĖS VYRAMS

SPORTO AVALYNĖ MOTERIMS

SPORTO AVALYNĖ VYRAMS

SPORTO APRANGA MERGINOMS

SPORTO AVALYNĖ JAUNIMUI

SPORTO PREKĖS VAIKIUKAMS

ADIDAS

NIKE

PUMA

Geros dienos visoms mirksiukas.gif

Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až smile.gif

Atsakyti
As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti.
Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu. bigsmile.gif
Atsakyti
maxima o labia uzgrusta vakare? kuriuo metu eini? as ieskociau drauges kur nors silainiuose ka nors lankyti, noriu aerobikos
Papildyta:
jei kas norit pradeti lankyti aerobika, tai as labai noriu kartu, juk smagiau. as zadu eit vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 01 23, 13:38)
Sveikos, gal kuri lankotės pilateso užsiemimuose Baltuose? Labai idomu atsiliepimai  4u.gif

Buwau pora sykiu, labai panasu kaip joga, wisokie tampymosi pratimai, su kamuoliu dar buna kartais, bet man per letas tempas ax.gif tai as geriau renkuos koki crazy step wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Maxima @ 2008 02 12, 18:49)
As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti.
Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu. bigsmile.gif

joo tas tai teisybe,kad vakarais prisigruda belekiek zmoniu, db pries pavasari, vasara ypatingai jauciasi, nes anksciau tiek zmoniu tikrai nebudawo doh.gif
dazniausiai einu anksciau, kad gauciau normalia spintele,gera vieta salej ir kad stepu ir wisokiu kitu priemoniu(svareliu ir tt) uztektu unsure.gif
kas kwailiausia, kad db rytais jei nori eit,tai buna tokia dilema, nes lb daznai buna kad wos dwi trys ateina, viena syki dwiese buwom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 02 18, 00:09)
maxima o labia uzgrusta vakare? kuriuo metu eini? as ieskociau drauges kur nors silainiuose ka nors lankyti, noriu aerobikos
Papildyta:
jei kas norit pradeti lankyti aerobika, tai as labai noriu kartu, juk smagiau. as zadu eit vakarais smile.gif

Aš dažniausiai einu nu 18 ar 19 valandos, na bet dabar jau stengiusi eiti kaip įmanoma anksčiau, nes grūstis baisi. Paradoksas - labiausiai patinka Nijolės užsiėmimai, bet pradedu jų vengti dėl tos masinės psichozės...
Atsakyti
Sveikutes,
As irgi lankau aerobika Baltuose.Einu rytais is savaitgaliais.Man pati paciausia trenere tai Nijole thumbup.gif , po to Jurate pradzioj ji man nepatiko ir tas cypavimas uzknisdavo dabar pripratau visai faina smile.gif Asta ir Daiva nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2008 02 12, 16:49)

o kaip ta nuolaidini abonementa gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 02 23, 21:05)
o kaip ta nuolaidini abonementa gavai?  ax.gif

Buvo akcija per Kalėdas - perki trim mėnesiam, o moki už du. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

aš irgi planuoju nuo trečiadienio keliauti į sporto klubą "Baltai".. ax.gif Žadu eiti rytais, nes paskaičiau, kad vakarais nekokia situacija ten būna.. Gal dar naujokių atsiras?? blush2.gif Vienai kažkaip nedrąsu pirmą kartą.. tongue.gif
Papildyta:
Ir dar gal kuri galėtų pakomentuoti Nijolės Intervalinę treniruotę (kamuoliai)?? Ar verta ten eiti ir kaip ten kas vyksta? smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
as irgi su drauge ketinam teneiti.Gal galit kas parasyti kokios siuo metu ten kainos 4u.gif
Atsakyti