Aš vis tik apsisprendžiau eiti į Baltus. Jau lankau mėnesį laiko. Visai patinka. Lyginant su Linija, treniruotės stipresnės ir trenerės fainesnės. Lankau pasirinktinai nuo 19 val. pirmadienį, antradienį, trečiadienį arba nuo 18 val. penktadienį. Dėl automobilių aikštelės kol kas problemų nebuvo, jei ką yra šalia IKI su didele aikštele, kiek tolėliau Thomas Philips. Jei kas norit galit prisijungti.
Merginos, gal kuri einate i aerobika savatgaliais? Ar verta eiti, susirenka kas nors?
gal kas palnuojat dabar pradet alnkyt? noreciau su kazkuom lankyti

QUOTE(Gerbera @ 2009 02 08, 21:53)
Jei tik nori sportuot tai ir sportuok, lankyk aerobika, nelauk kol surasi kas su tavim eitu. Ten beveik visi po viena eina sportuot

QUOTE(Mugniuke @ 2009 03 16, 13:24)
Jei tik nori sportuot tai ir sportuok, lankyk aerobika, nelauk kol surasi kas su tavim eitu. Ten beveik visi po viena eina sportuot
O aerobikoj tai isvis net neturetum kada kalbet su drauge, ten dirbt reikia 

pirma karta einant tikrai nedrasu, todel pilnai suprantu tas merginas kurios iesko kompanijos.. as ir ikyriai zyziau draugei kad eitu kartu..

QUOTE(IsgaLvoTa @ 2009 03 16, 15:55)
pirma karta einant tikrai nedrasu, todel pilnai suprantu tas merginas kurios iesko kompanijos.. as ir ikyriai zyziau draugei kad eitu kartu..
dabar tai viena sportuoju.. ir atrodo nieko ten baisaus juk nebuvo

As irgi pilnai suprantu, as pati ten tik su drauge pasiryzau eiti

O del ejimo vienai tai is tikruju rekomenduociau aerobika, ten tikrai neimanoma pajust kokio diskonforto. Ten praktiskai visos ateina po viena, o ten va ir susipazista

Laba,
Pradėjau ir aš lankyti baltuose,nors nusipirkau aerobika ir treniruoklius,bet taip per aerobika nusivarau kad jau treniruokliai
.
Man tai patinka Jūratė ir Nijolė,aš dažniausiai į apatinę kūno dalį einu ir anticeliulitinę,nes būtent tas vieteles reikia stipriau pamankštinti.
Gal kurios lankot fat burner ,kas ten per treniruotė .
Pradėjau ir aš lankyti baltuose,nors nusipirkau aerobika ir treniruoklius,bet taip per aerobika nusivarau kad jau treniruokliai

Man tai patinka Jūratė ir Nijolė,aš dažniausiai į apatinę kūno dalį einu ir anticeliulitinę,nes būtent tas vieteles reikia stipriau pamankštinti.
Gal kurios lankot fat burner ,kas ten per treniruotė .
Sveikos,
jau pagaliau prisiverčiau po metų pertraukos vėl į aerobiką. Ryt pradedu. Eisiu rytais. Kokia dabar situacija ryte? Ar daug prisirenka? Ar būna, kad niekas neateina. Nes man baisiausia, jei viena būsiu. dar taip nebuvo, bet, kad dviese būtumėm tai ne kartą buvo. Geriausiai kai kokios 5-8.

jau pagaliau prisiverčiau po metų pertraukos vėl į aerobiką. Ryt pradedu. Eisiu rytais. Kokia dabar situacija ryte? Ar daug prisirenka? Ar būna, kad niekas neateina. Nes man baisiausia, jei viena būsiu. dar taip nebuvo, bet, kad dviese būtumėm tai ne kartą buvo. Geriausiai kai kokios 5-8.
as jau lankau, is pradziu nuejau kartu su drauge, kazkaip nesmagu vienai,o dabar jau varau viena
kaip kazkas cia sake nieko tokio ir nebuvo:)
Fat nurner man labai patinkanti treniruote. Intensyvi tokia ir mankstinamos visos dalys, nu panais i kitas tik tempas greitesnis.
Gal kas buvot is jusu si sestadieni?
Kas zada eiti antradieni arba treciadieni? nuo 19val? Kazkaip butu faina zinoti kad varom kartu ir smagiau butu zinoti kad cia is sm

Fat nurner man labai patinkanti treniruote. Intensyvi tokia ir mankstinamos visos dalys, nu panais i kitas tik tempas greitesnis.
Gal kas buvot is jusu si sestadieni?
Kas zada eiti antradieni arba treciadieni? nuo 19val? Kazkaip butu faina zinoti kad varom kartu ir smagiau butu zinoti kad cia is sm

QUOTE(Gerbera @ 2009 04 26, 22:29)

Aš einu pirmadieniais, trečiadieniais nuo 19 val.
Biski off topic padarysiu. Persiskrausciau is Silainiu ir liko abonementas dar 1 menuo is 3 i "Baltus" ant treniruokliu, tad perleidziu uz sutartine kaina. Abonemento dar like iki 06.06, gal kam aktualu, tai susitartume per AZ