Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(Alaja @ 2007 08 06, 08:54)
Gal zinot Jurmaloje kokiu apsistojimo vietu?(ne kempingu)

Labas,

Pernai rugsejo menesi i Jurmala vaziavom. Centre yra turizmo informacijos centras, ten is kart paklause uz kokia suma norim ir pasiule gyvenamaja vieta thumbup.gif centre.

Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 08 07, 21:55)
O dar klausimukas, ar galima Venspili kempinge kurenti lauza? Vakare jei noretum pasedeti ilgiau, tai tamsu bus be lauzo, o gal koki fakela galima uzsidegti?

Mes buvom Venspilio kempinge Piejuras,bet jokiu lauzavieciu nemaciau schmoll.gif ,bet mes uzsidegem zvakes nuo uodu(nors ju visai nebuvo biggrin.gif ) ir sviesos pilnai uzteko pavakarojimui
Atsakyti
QUOTE(minutele @ 2007 08 09, 12:12)
Mes buvom Venspilio kempinge Piejuras,bet jokiu lauzavieciu nemaciau schmoll.gif ,bet mes uzsidegem zvakes nuo uodu(nors ju visai nebuvo biggrin.gif ) ir sviesos pilnai uzteko pavakarojimui

Mes tai turėjom savo šašlykinę, tai ir šašlykų išsikepėm, ir pasišvietėm thumbup.gif . O šiaip kempingas labai patiko, kaip ir pats Ventspilis. Galima ir fakelus užsidegti, bent jau mums niekas netrukdė ir nereguliavo. Mašiną taip pat prie palapinės pasistatėm.
Atsakyti
gal kas galit man paaiškinti,kaip užsisakyti kempinge vietas? blush2.gif beje gal kas turi telefonų numerėlių,adresų kur būtų galima apsistoti pas žmones(jei nebūtų kartais vietos kempinge) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 08 09, 18:15)
gal kas galit man paaiškinti,kaip užsisakyti kempinge vietas? blush2.gif beje gal kas turi telefonų numerėlių,adresų kur būtų galima apsistoti pas žmones(jei nebūtų kartais vietos kempinge) 4u.gif

Niekaip turbut. Nuvaziuoji ir ziuri - yra vietu, nera. Jei nebus, tai pas pacias registratores yra tokia informacija kur apsigyventi. Mums taip ir buvo - atvaziavom, pradejo ziauriai lyti, tai pasiemem ta informacija is ju (beje yra ir lietuviu kalba) ir susiradom kita vieta. Yra ir internetas, galesit ir ten panarsyt, jei niekas is siulomu vietu nepatiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 08 09, 19:15)

http://www.supermama...meliai ant ratu
Va pasiskaityk ten bus keleta nuorodu viduri teksto pasiskaityk wink.gif netingek
Papildyta:
QUOTE(asasas @ 2007 08 10, 09:33)
  Va pasiskaityk ten bus keleta nuorodu viduri teksto pasiskaityk wink.gif netingek

Info internete: ventspils.lv, camping.ventspils.lv, pavilosta.lv, jurkalne.lv., celotajs.lv, viss.lv, latviatourism.lv, meeting.lv, balticcoast.lv.
va suradau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asasas @ 2007 08 10, 07:35)
Papildyta:
Info internete: ventspils.lv, camping.ventspils.lv, pavilosta.lv, jurkalne.lv., celotajs.lv, viss.lv, latviatourism.lv, meeting.lv, balticcoast.lv.
va suradau wink.gif 4u.gif

DĖKUI 4u.gif
Papildyta:
Beje gal kas žinor ar yra kokia tema apie tai "ką reikia vežtis "susiruošus vykti į kokią kelionę?NIEKO PANAŠAUS NERANDU schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2007 08 10, 09:54)
DĖKUI 4u.gif
Papildyta:
Beje gal kas žinor ar yra kokia tema apie tai "ką reikia vežtis "susiruošus vykti į kokią kelionę?NIEKO PANAŠAUS NERANDU  schmoll.gif

Pirma kaerta vaziuojat? As tai ryt vaziuosiu i LATVIJA
Zinok maistas ten brangesnis o jius su palapkem vatrot?
Atsakyti
QUOTE(asasas @ 2007 08 10, 08:11)
Pirma kaerta vaziuojat? As tai ryt vaziuosiu i LATVIJA
Zinok maistas ten brangesnis    o jius su palapkem vatrot?

jo aš pirmą kartą,ir dar su mažiuku vaiku ax.gif žadam vykti po geros savaitėlės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauron: 10 rugpjūčio 2007 - 11:55
Į Gaujos kempingą nevažiuokit - tragedija doh.gif
Atsakyti
Aš nežinau ar dabar vis dar ta akcija-atrakcija Latvijoj vyksta, bet man labai įdomu buvo ten (lyg ir prie Jurmalos) eiti į kkursiją į olas.. Ten renkamos grupelės, veda gidas, einama basomis, pasiėmus žvakes, buvo thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau antri metai is eiles vaziuojame i Jurmala.Daug arciau nei i musu Palanga, o ir zmoniu maziau. Visada uzsukame i LIVU akvaparka, o paskui apsistojame NEMO kempinge.Ten yra dusas, wc,kavine, nameliai, o svarbiausia 5 zingsniai iki juros. Ir visai nebrangu(vaikui iki 10m nemokamai). Beveik puse kempingo-lietuviai.
Atsakyti