QUOTE(*Retro* @ 2007 08 05, 14:34)
Laiva,
ar tikrai ten tokios maisto kainos
o kur apsistojote Ventspilyje?
Kaip zoo sodas, ar verta nuvaziuoti iki jo?
Ne, nesigąsdink, kainos ten kaip pas mus plius/minus keli litai. Tik man ten pasirodė, kad labai striuka su kavinėm kur papietaut. Tai centre buvom užsukę į tokią absoliučiai elementorišką lauko kavinę, tai antrų patiekalų kaina svyravo nuo 5 iki 9 latų. Tai kai mums tų karštų trijų reikia, o dar sultyčių, o dar sriubytė būt gerai ir pnš, tai oi kaip kerta per šimtą litų

Ir kitoj kavinukėj buvom netoli tos, tai irgi panašiai su kainom. Tai tokių perliukų pasitaiko, kaip ir pas mus, bet šiaip kelis kartus buvom baltarusų kavinėj. Visai nieko maistas, kainos kaip ir normalios, už tris karštus, alų, sultis, dvi sriubas sumokėjom vienuoliką latų. Būdami Rygoj pietavom Lido, buvom Kuldygoj - valgėm ten. Tai viskas daugmaž normalu.
Ventspilyje apsistojome Olimpijske, daugiau niekur nebuvo šansų gaut. Tvarkingas trivietis su teliku, dušu ir WC 21 latas. Tik ten man kiek triukšminga nuo gatvės buvo, ryte kai pradeda prospektu važinėt, tai aš jautruolė jau budėdavau stačiom akim
Beje, kas man Ventspilyje neadekvačiai pigu pasirodė tai muziejų, laivo pasiplaukiojimo bilietai - 3-4 litai.
Vien dėl zoo sodo tai turbūt nevažiuočiau. Nu pamačiau kengūrų su kengūriukais kišenėj

, vėžlių didelių..o daugiau plius/minus Kaune yra. Pats zoo sodas tvarkingesnis už mūsiškį. Mes važiavom dėl automobilių muziejaus, dar norėjau į Miunchauzeno muziejų, tik jis tolėliau Rygos, tai jau pabijojau savo pusmetinio kantrybę bandyt. Šiaip jei būsit Rygoj tai gal ir verta

Aš pati asmeniškai ne per didžiausia zoo sodų gerbėja (dėl to ir patarėja menka), bet vaiką nuvest tai reikia

Turbūt iš lankytinų vietų man labiausiai patiko Riežupės olos, Rundalės dvaras ir Ventspilio Livonijos ordino pilies muziejus