Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(vivaflame @ 2007 10 22, 20:32)
I kur dazniausiai vaziuojat?
As tai buvau ( bet aisku ne ziema) Jurmaloj, man ji tokia pasirode sovietinio palikimo, bet kazka tokio turi ... atgal traukia smile.gif

Tai dabar trauk i Liepoja..ten panasiai...visada nuvaziuoju prie molo, pasivaikstau po senamiesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2007 10 11, 17:35)
Bet čia tik mano nuomone, gal dar kas pasisakys  mirksiukas.gif Turi jie ir senamiestį, bet vistiek Liepoja kažkoks niūrus sovietinis miestas  schmoll.gif Kad pasakyt, koks įspūdis iš to miesto, sakyčiau - jokio įspūdžio  doh.gif Tai dabar mes jame net nestabtelim, pravažiuojam ir tiek.
Ryga, jos senamiestis, kaip kad ją vadina "Nemiegantis miestas"  wub.gif  wub.gif

Ryga ir man patinka, bet norisi kažko naujo. Rygoj buvus, o Liepojoj vat ne. Bet nieks nieko gero aie ją neparašo, tai turbūt reikia ką nors kito naujiems metams sugalvot g.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif

Sugalvojau,kad labai norėčiau aplankyti Jūrmalą ir kartu Rigą šią vasarą. Norėčiau pabūti prie jūros keleta dienų ir aplankyti įdomias vietas.

Kadangi neturiu jokios informacijos,klausiu jūsų, gal gi atsiras buvusių:
Ką verta pamatyti Jūrmaloje?
Kokiuose viešbučiuose apsistoti ??
Norėčiau apsistoti Jūrmaloje, bet manau tiktų ir Rigos viešbutukai .

Labai tikiuosi,kad kažkas man padės ir aš gausiu šiokią tokią info.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2008 01 31, 10:44)
Sveiki visi  smile.gif

Sugalvojau,kad labai norėčiau aplankyti Jūrmalą ir kartu Rigą šią vasarą. Norėčiau pabūti prie jūros keleta dienų ir aplankyti įdomias vietas.

4u.gif

Pabandykite paskaityti čia, rasite kažkiek info
http://www.supermama...?...236492&st=0
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2008 01 31, 11:44)
Sveiki visi  smile.gif

4u.gif

Pernai buvome Jurmaloje, gyvenome viešbutyje Lielupe - http://www.lielupe.lv/. Taip sau, buna ir geresniu, bet nieko... Pati Jurmala kažkaip nepasirodė labai įdomi, bet mes joje mažai ir dairėmės, važiavome į Rygą, į Kolkos ragą, aplink visur. Kelioms dienoms ir nebuvus - visai nieko, bet jei važiuoti vasarą į latvišką pajūrį - tai tik į Ventspilį thumbup.gif
Atsakyti
Nusprendėm vasario 16 pasilepinti SPA, bet Lietuvoje jau viskas užimta. Užsisakėm Jūrmala SPA akcijinį kambarį, bet procedūros ten gan brangios, o ir negali gauti to, ko nori. Todėl nusprendėm ten tik nakvoti ir pasinaudoti nemokamai suteikiamomis paslaugomis (po vieną paprasčiausią procedūrą ir po kelias valandas pirčių komplekse). Bet dabar reikia susigalvoti, kur pavalgyti, ką apžiūrėti. Livu jau esame buvę. Be to, važiuojam dviese su vyru, tai tokiam atvejui Druskininkų pirčių kompleksas daug labiau tinka. Taigi, gal kas turi kokių idėjų, kur galima smagiai praleisti laiką ir nepalikti poros mėn atlyginimų... Kiek žinau, ten Ryga visai netoli.
Atsakyti
Mane labai domintu bobslėjus ax.gif
Žinau, kad ir mano mažajam vyrukui patiktu mirksiukas.gif Nors mažasis jau tikrai nemažas mirksiukas.gif
Gal kas buvote? ar patiko?
Ar reikia rezervuoti iš anksto? ar tiesiog nuvažiavus galima nučiuožti?
Atsakyti
Laba vakarėli mirksiukas.gif
Birželį su draugais lėksime į Jūrmalą, į Kiely Minoug koncertą thumbup.gif
Galbūt kas galėtų rekomenduoti kokią nebrangią nakvynę Jūrmaloj? Tiesa, palapinės netinka, nes bus mažas lialiukas wub.gif
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(~migla~ @ 2008 02 28, 20:14)
Laba vakarėli mirksiukas.gif
Birželį su draugais lėksime į Jūrmalą, į Kiely Minoug koncertą thumbup.gif
Galbūt kas galėtų rekomenduoti kokią nebrangią nakvynę Jūrmaloj? Tiesa, palapinės netinka, nes bus mažas lialiukas wub.gif
Ačiū aciuks.gif

Pabandykite čia pasižiūrinėti
http://www.jurmala.l...ni/default.aspx
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 02 28, 21:32)

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 02 28, 22:32)

kokia gera nuorodele thumbup.gif
Atsakyti
oj, as irgi info pasiieskosiu. Ketinam sia vasara su draugais ne i sventaja, o i jurmala nuvaziuoti pasitusint biggrin.gif
Atsakyti