Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Jurmala tikrai superb smile.gif O jeigu reikia ramybės, labai geras kurortas Garciems wub.gif wub.gif Paplūdimiai praktiškai tušti, nerealus pušynas, taip gera, ramu smile.gif Išbandyta 6 metus iš eilės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 04 02, 19:54)
Jurmala tikrai superb  smile.gif O jeigu reikia ramybės, labai geras kurortas Garciems  wub.gif  wub.gif Paplūdimiai praktiškai tušti, nerealus pušynas, taip gera, ramu smile.gif Išbandyta 6 metus iš eilės  lotuliukas.gif

Gal turi kokius kontaktus kur apsistoti? Dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Tame ir esmė, kad mes gyvenom pas dėdę vasarnamyje, apie viešbutukus nežinau mastau.gif Bent jau tose vietose, kur aš buvau, tai vien vasarnamiai, nebent jau kur toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(izola @ 2006 08 30, 16:42)
Mes gyvenam rygoj,tai i jurmala daznai tenka vaziuot.Atvyke draugai nori i akvaparka biggrin.gif Tai tik tas ir yra geras dalykas.O daugiau....  g.gif Nu nzn nieko gero man ten.Nei aplinka,nei jura,nei zmones nepatinka ax.gif O venspily tai jo.Grazu........ thumbup.gif

na va, mes irgi gyvenom rygoj, tik pries pusmetuka grizom, man patiko, jurmala taip pat, plezas ilgas, galima ir pabegti nuo zmoniu srauto smile.gif
Papildyta:
tiesa, savo draugus apgyvendindavom bendrabucio kambariuose rygoje, rajone mezciems, tai kainos budavo apie 5 latikai parai. kambariai neblogi su televizorium, graziai sutvarkyti dusai ir tualetai, tik kad iki juros vaziuot reiketu apie 25-30 km smile.gif
Atsakyti
mes vaziuojam geguze smen. i Ryga, pavaiksciosim po senamiesti, po to i akvaparka, vaziuosim ir i Jurmala. Svarbu kad nelytu tik
Atsakyti
Ar kas nors uzsisakinejote namelius Venspilio kempinge?Ar reikia is anksto pervesti uzstata?
Atsakyti
Pati galiu ir atsakyt,reikia is anksto susimoketi pilna kaina verysad.gif
Atsakyti
DĖMESIO DĖMESIO, SUPERMAMOS drinks_cheers.gif Gal yra kas pabuvoję BALTVILLA viešbutyje prie Rygos? Gal galite kokių pastebėjimų pasakyti šio viešbučio atžvilgiu g.gif

AČIŪ LABAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 28 balandžio 2008 - 16:24
Praeitą vasarą pasivažinėjom po Kuržemę, tai galiu tik pagirti latvius. Atstumas tas pats kaip iki mūsų pajūrio, o kurkas įdomiau. Pamatem tiek, kad i viena pasakojimo dali netilpo
road.lt/latvija-kurzemes-krasto-8230-1185993729
road.lt/latvija-kurzemes-krasto-8230-1185993729 ax.gif
Atsakyti
gal kas galit ka nors gero parekomenduoti VENSPILYJE??? ieskau ka viesbucio, sveciu namu, privaciu apartamentu ne toli juros ir kad butu su virtuve ar bent saldytuvu! nes su trymeciu vaziuojam, tai vat todel turiu toki noro. o aprasymuose sunku rasti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2008 05 04, 22:27)
gal kas galit ka nors gero parekomenduoti VENSPILYJE??? ieskau ka viesbucio, sveciu namu, privaciu apartamentu ne toli juros ir kad butu su virtuve ar bent saldytuvu! nes su trymeciu vaziuojam, tai vat todel turiu toki noro. o aprasymuose sunku rasti sad.gif

http://www.camping.v...v/ru/cenas.html
Atsakyti
o ka nors ne kempinge gal zinot ax.gif
Atsakyti