Aciu Laiva, gaila siandien velokai perskaiciau, ryt is ryto pasiskambinsiu as. Gerai butu, kad atisirastu tos vietos
. Vis smagiau vaziuoti, kai zinai kad yra kur nakvoti.

gal kas buvot Liepojoj, kaip ten, kas ir su kuo?
kokie atsiliepimai

QUOTE(Granta @ 2007 07 29, 16:39)
asmeniškai man

yra du dalykai verti dėmesio - šv. Nikalojaus cerkvė ir buvusi povandenių laivų prieplauka - leidžiama su mašina užvažiuot.

čia negyvenamas rajonas

QUOTE(bite maja @ 2007 07 30, 09:48)
asmeniškai man
pamiręs miestas. mieste žmonių nerasta
. važiuoji tuščiom gatvėm. sakysim, kad čia taip netyčia papuolė. bet mano diedas ten važiuoja plekšnių gaudyt. sakė - kad visada taip. praeina vienas kitas žmogus.
yra du dalykai verti dėmesio - šv. Nikalojaus cerkvė ir buvusi povandenių laivų prieplauka - leidžiama su mašina užvažiuot.

čia negyvenamas rajonas
kas keisčiausia jis visai netoli jūros. kiemuose auga pušys. pas mus greičiausiai būtų prestižinis rajonas.

čia negyvenamas rajonas

oi, ačiū labai už komentarą

Liepoja man rodos net ne kurortas, siaip uostas. Ir nieko gero ten. Va, nebent karo muziejus kažkoks. Pati nebuvau, bet girdejau, kad visai idomu

QUOTE(beata_abc @ 2007 07 30, 11:38)
O kokiam miesteli jei vaziuojant is Klaipedos yra muitines postas? O kaip kelias ar geras pro Liepoja vaziuojant i Venspili?
Prie Butinges, gal netgi taip ir postas vadinasi. Kelias neblogas, vaziuojant dviraciu, kaip masinoms - neivertinau

QUOTE(beata_abc @ 2007 07 30, 11:38)
O kaip kelias ar geras pro Liepoja vaziuojant i Venspili?
iki Liepojos kelias visai normalus. yra viena nedidelė atkarpa tokio šiaip sau kelio. na, bet iš principo tai normalus, jei lygint su keliu, koks yra važiuojant į Rygą per Skaistkalnę

gal kas buvot Liepojoj, kaip ten, kas ir su kuo?
kokie atsiliepimai 

QUOTE(Indere @ 2007 07 30, 11:16)
Liepoja man rodos net ne kurortas, siaip uostas. Ir nieko gero ten. Va, nebent karo muziejus kažkoks. Pati nebuvau, bet girdejau, kad visai idomu 

Mano visos vaikystės vasaros praleistos Liepojoje

Aišku nėr ko lyginti su Venspiliu ar Jūrmala

QUOTE(Ernesta @ 2007 07 30, 14:45)
Yra ten ir gražus pajūris ir parkai ir visa kita tik reikia žinoti kur eiti ir kur važiuoti
nemažas miestas Nereikia užmiršti, kad ten buvo karinis jūsų laivynas, o dabar uostas, rusams palikus Liepoją tikrai kiti namai kaip po karo

Latvijoj pajūris man visur patinka. kai kur smėliukas, kai kur akmenys, žmonių ne daug, laukinė gamta. oi, smagu

o kur Liepojoj parkai yra? mes turėjom miesto žemėlapį su lankytinom vietom. kažkaip neatkreipiau dėmesio

nors reikia pripažint, kad pats centras yra intensyviai tvarkomas, bet vis tiek įspūdžio nepaliko.
QUOTE(bite maja @ 2007 07 30, 15:07)
Latvijoj pajūris man visur patinka. kai kur smėliukas, kai kur akmenys, žmonių ne daug, laukinė gamta. oi, smagu
o kur Liepojoj parkai yra? mes turėjom miesto žemėlapį su lankytinom vietom. kažkaip neatkreipiau dėmesio

Nuo miesto centro einat link pakjūrio ten palei jūrą yra gražus parkas, nenupasakosiu