Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Aciu Laiva, gaila siandien velokai perskaiciau, ryt is ryto pasiskambinsiu as. Gerai butu, kad atisirastu tos vietos unsure.gif . Vis smagiau vaziuoti, kai zinai kad yra kur nakvoti.
Atsakyti
gal kas buvot Liepojoj, kaip ten, kas ir su kuo? biggrin.gif kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2007 07 29, 16:39)
gal kas buvot Liepojoj, kaip ten, kas ir su kuo?  biggrin.gif kokie atsiliepimai  g.gif

asmeniškai man schmoll.gif pamiręs miestas. mieste žmonių nerasta g.gif . važiuoji tuščiom gatvėm. sakysim, kad čia taip netyčia papuolė. bet mano diedas ten važiuoja plekšnių gaudyt. sakė - kad visada taip. praeina vienas kitas žmogus.
yra du dalykai verti dėmesio - šv. Nikalojaus cerkvė ir buvusi povandenių laivų prieplauka - leidžiama su mašina užvažiuot.
user posted image

user posted image

čia negyvenamas rajonas blink.gif kas keisčiausia jis visai netoli jūros. kiemuose auga pušys. pas mus greičiausiai būtų prestižinis rajonas.
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 30, 09:48)
asmeniškai man  schmoll.gif pamiręs miestas. mieste žmonių nerasta  g.gif . važiuoji tuščiom gatvėm. sakysim, kad čia taip netyčia papuolė. bet mano diedas ten važiuoja plekšnių gaudyt. sakė - kad visada taip. praeina vienas kitas žmogus. 
yra du dalykai verti dėmesio - šv. Nikalojaus cerkvė ir buvusi povandenių laivų prieplauka - leidžiama su mašina užvažiuot.
user posted image

user posted image

čia negyvenamas rajonas  blink.gif kas keisčiausia jis visai netoli jūros. kiemuose auga pušys. pas mus greičiausiai būtų prestižinis rajonas.
user posted image

user posted image

oi, ačiū labai už komentarą rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas buvot Liepojoj, kaip ten, kas ir su kuo?  biggrin.gif kokie atsiliepimai  g.gif

Liepoja man rodos net ne kurortas, siaip uostas. Ir nieko gero ten. Va, nebent karo muziejus kažkoks. Pati nebuvau, bet girdejau, kad visai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokiam miesteli jei vaziuojant is Klaipedos yra muitines postas? O kaip kelias ar geras pro Liepoja vaziuojant i Venspili?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 30, 11:38)
O kokiam miesteli jei vaziuojant is Klaipedos yra muitines postas? O kaip kelias ar geras pro Liepoja vaziuojant i Venspili?

Prie Butinges, gal netgi taip ir postas vadinasi. Kelias neblogas, vaziuojant dviraciu, kaip masinoms - neivertinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 30, 11:38)
O kaip kelias ar geras pro Liepoja vaziuojant i Venspili?

iki Liepojos kelias visai normalus. yra viena nedidelė atkarpa tokio šiaip sau kelio. na, bet iš principo tai normalus, jei lygint su keliu, koks yra važiuojant į Rygą per Skaistkalnę blink.gif
Atsakyti
Aciu jums uz atsakymus, jo esu girdejus Butinges kazkoki miesteli. Tai jei kelias geresnis nei Skaistkalne -Ryga, tai tikrai vaziuoti galima.
Atsakyti

QUOTE(Indere @ 2007 07 30, 11:16)
Liepoja man rodos net ne kurortas, siaip uostas. Ir nieko gero ten. Va, nebent karo muziejus kažkoks. Pati nebuvau, bet girdejau, kad visai idomu   mirksiukas.gif

Mano visos vaikystės vasaros praleistos Liepojoje wub.gif biggrin.gif Yra ten ir gražus pajūris ir parkai ir visa kita tik reikia žinoti kur eiti ir kur važiuoti g.gif nemažas miestas Nereikia užmiršti, kad ten buvo karinis jūsų laivynas, o dabar uostas, rusams palikus Liepoją tikrai kiti namai kaip po karo doh.gif , bet miesto pakraščiuose nereikia toli ieškoti Palangoje Žvejų g. prieš 10 metų oi kokie baisūs bendrabučiai stovėjo doh.gif
Aišku nėr ko lyginti su Venspiliu ar Jūrmala schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 30 liepos 2007 - 13:45
QUOTE(Ernesta @ 2007 07 30, 14:45)
Yra ten ir gražus pajūris ir parkai ir visa kita tik reikia žinoti kur eiti ir kur važiuoti  g.gif nemažas miestas Nereikia užmiršti, kad ten buvo karinis jūsų laivynas, o dabar uostas, rusams palikus Liepoją tikrai kiti namai kaip po karo  doh.gif

Latvijoj pajūris man visur patinka. kai kur smėliukas, kai kur akmenys, žmonių ne daug, laukinė gamta. oi, smagu wub.gif biggrin.gif
o kur Liepojoj parkai yra? mes turėjom miesto žemėlapį su lankytinom vietom. kažkaip neatkreipiau dėmesio g.gif
nors reikia pripažint, kad pats centras yra intensyviai tvarkomas, bet vis tiek įspūdžio nepaliko.

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 30, 15:07)
Latvijoj pajūris man visur patinka. kai kur smėliukas, kai kur akmenys, žmonių ne daug, laukinė gamta. oi, smagu wub.gif  biggrin.gif 
o kur Liepojoj parkai yra? mes turėjom miesto žemėlapį su lankytinom vietom. kažkaip neatkreipiau dėmesio  g.gif

Nuo miesto centro einat link pakjūrio ten palei jūrą yra gražus parkas, nenupasakosiu schmoll.gif kaip jį rasti, nes gatvių pavadinimus jau užmiršau doh.gif Ne vienas parkas ten yra bet kaip nupasakoti teai net nežinau, aišku ten nieko įspūdingo, kad vertėtų vien dėl kokio parko važiuoti, ne taip kaip Venspilyje biggrin.gif
Atsakyti