na is pradziu buvo bedu del miego, bet priprato ir labai gerai.
QUOTE(INDIERA @ 2009 05 10, 16:15)
Jums pavyko,o štai mano sūnui jau 6m ir dar niekaip.
mes miegojom ilgai vienoje lovoje,o vakar pati pasiprase liuliuko ir i savo lova nuejo
o nakti prabundu,kazkas man ne taip..ogi ziuriu,maze salia manes parpia
O siaip uzmiega mano lovoje,perguldau i jos lova..tik pradejo praktikuoti naktinius atejimus pas mane
Mano pupai jau 4m., o viena niekaip neuzmiega. Visaip bandem ikalbinti- ne ir viskas. Dargi ir uz rankytes palaikyti reikia
.
MUSU SUNUI 4 METUKAIVISADA GYVENOM VIENAM KAMBARI TAI ATSKIRAI IR NEBUVO GALIMYBE MIEGOT.BET PRIES GERA PUSE METU PERSIKRAUSTEM IR VAIKAS TURI SAVO KAMBARI.JIS TUO LAB DZIAUGESI BET IS PRADZIU BIJOJO MIEGOT V IENAS,IR NSAKTI VERKDAVO IR SAUKDAVO.BET TEREIKEJO VIENO TIKRO KARTO KAD PAJUSTU KAIP"FAINA"SAVO KAMBARY VIENAM IR TO UZTEKO...
O IS TIKKRUJU GALVOJU KAD NUO KIEKV VAIKO VIS KT PRIKLAUSO
Mūsų dičkis vienas kambary miegot pradėjo nuo 3m su puse. Iki tol visada visi miegodavom vienam kambary (uzmigusi perkeldavome i jo lovyte), bet kai nupirkom jam nauja lova, tai vaikis buvo toks laimingas, kad uzteko keliu vakaru salia pagulet kol uzmigs
pradzioj vis dar uzsimanydavo eit pas mus miegot, bet tada sakydavom kad parduosim jo lova
tai viskas tuo ir uzsibaigdavo, begdavo i savo lova kad tik neparduotume
o dabar jokiu bedu, net klausimu nebekyla kur eit miegot, pas mus tai net nelabai benori eit, jis sako as didelis einu i savo kambary
QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 19:46)
kazkaip reiktu privilioti ji i savo lova , kazkuo kas jam tikrai patiktu.
manau,nepratint nuo pat pradziu-ir problemos-kaip nebuta.aisku,tektu kasvakara sedet prie lovytes,laikyt uz rankytes,glostyt galvyte-kol uzmigs-BET SAVO LOVOJ!bet po to-
maniske niekaip viena
QUOTE(Speige @ 2009 05 11, 14:06)
Mano pupai jau 4m., o viena niekaip neuzmiega. Visaip bandem ikalbinti- ne ir viskas. Dargi ir uz rankytes palaikyti reikia
.
pas mus tas pats
tiesa, dar ausyte pakrapsyt ir Donalda paskaityt
Sveikos,merginos.Mes irgi turime tokią problemą,mano panai jau 5eri su trupučiu o ji sau laimingai miega musų kambaryje tik savo lovoje.Nors ir turi savo kambarį,bijo viena miegoti.Ji nuo pat gimimo labai jautri ,blogai miega naktimis.Net ir dabar kai ne už kalnu 6eri,dazai pabunda naktimis,ir nuo tos minties kad man reikes lakstyti naktį į kitą kambarį bloga darosi.Na bet vis tiek reikes kažkaip pratinti.Jos pačios močiute paklausė kiek miegosi su tėvais tai ji atsakė,kad iki šešiolikos
neturejom mes tokiu bedu
,tik kai tetis isvykdavo dukra pas mane ateidavo,o kai tetis gryzdavo ramiausiai miegodavo viena