Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įpratinti vaiką miegoti savo lovoje?

na is pradziu buvo bedu del miego, bet priprato ir labai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(INDIERA @ 2009 05 10, 16:15)
na is pradziu buvo bedu del miego, bet priprato ir labai gerai. biggrin.gif

Jums pavyko,o štai mano sūnui jau 6m ir dar niekaip. 4u.gif
Atsakyti
mes miegojom ilgai vienoje lovoje,o vakar pati pasiprase liuliuko ir i savo lova nuejo bigsmile.gif o nakti prabundu,kazkas man ne taip..ogi ziuriu,maze salia manes parpia lotuliukas.gif lotuliukas.gif O siaip uzmiega mano lovoje,perguldau i jos lova..tik pradejo praktikuoti naktinius atejimus pas mane lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mano pupai jau 4m., o viena niekaip neuzmiega. Visaip bandem ikalbinti- ne ir viskas. Dargi ir uz rankytes palaikyti reikia doh.gif .
Atsakyti
MUSU SUNUI 4 METUKAIVISADA GYVENOM VIENAM KAMBARI TAI ATSKIRAI IR NEBUVO GALIMYBE MIEGOT.BET PRIES GERA PUSE METU PERSIKRAUSTEM IR VAIKAS TURI SAVO KAMBARI.JIS TUO LAB DZIAUGESI BET IS PRADZIU BIJOJO MIEGOT V IENAS,IR NSAKTI VERKDAVO IR SAUKDAVO.BET TEREIKEJO VIENO TIKRO KARTO KAD PAJUSTU KAIP"FAINA"SAVO KAMBARY VIENAM IR TO UZTEKO... smile.gif O IS TIKKRUJU GALVOJU KAD NUO KIEKV VAIKO VIS KT PRIKLAUSO
Atsakyti
Mūsų dičkis vienas kambary miegot pradėjo nuo 3m su puse. Iki tol visada visi miegodavom vienam kambary (uzmigusi perkeldavome i jo lovyte), bet kai nupirkom jam nauja lova, tai vaikis buvo toks laimingas, kad uzteko keliu vakaru salia pagulet kol uzmigs bigsmile.gif pradzioj vis dar uzsimanydavo eit pas mus miegot, bet tada sakydavom kad parduosim jo lova blush2.gif tai viskas tuo ir uzsibaigdavo, begdavo i savo lova kad tik neparduotume lotuliukas.gif o dabar jokiu bedu, net klausimu nebekyla kur eit miegot, pas mus tai net nelabai benori eit, jis sako as didelis einu i savo kambary bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 19:46)
Jums pavyko,o štai mano sūnui jau 6m ir dar niekaip. 4u.gif

kazkaip reiktu privilioti ji i savo lova , kazkuo kas jam tikrai patiktu. g.gif
Atsakyti
schmoll.gif neturejau is vis jokiu bedu-nei su pirmu,nei su antru.tiesiog visalaik miegodavo savo lovelese,kuri buvo arti musu.na,tik kudiki,paimdavau,pamaitindavau,ir vel i lovele,kai uzsnusdavo.prasibusdavo lovelej,o kudikiais kaip buvo-manau -menkai ka tepamena,bet jau nuo 2.5metu,kai lovyte tapo per maza,nupirkom kita,ir nuo tada pradejo miegoti atskirame kambaryje,su 9 netais vyresniu broliu.be problemu.nauja lovyte jam patiko,ir norejo joj miegoti,o ir i vyresni broli norejo but panasus-t.y as jau didelis!
manau,nepratint nuo pat pradziu-ir problemos-kaip nebuta.aisku,tektu kasvakara sedet prie lovytes,laikyt uz rankytes,glostyt galvyte-kol uzmigs-BET SAVO LOVOJ!bet po to- thumbup.gif ,net minties nera,kad miegot kartu ...naktim irgi ,paimdavau ant ranku,nesiodavau,kol uzmigs,ir guldydavau i jo lovyte,man pasiseke-kad tai budavo retai-nes nuo gimimo -ismiegodavo nakti neprabudes.miegalius ir dabar-bet tik ne diena!!
g.gif na,tiesa pasakius ,kaip ir bijojau,jei kartais,uzmigciau su kudikiu,kad jo neprispausciau,nes miegu neramiai,daznai vartausi,bet giliai...ir jau gimdymo namuose-maciau,kad kitos gimdyves,mano palatoj,ima kudikius pas save i lova,ir nakti miega su jais.as to nedariau jau net tada.laikydavau ant ranku,maitindavau,o kai uzmikdavo -is kart i lovyte. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besika: 17 gegužės 2009 - 13:44
maniske niekaip viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Speige @ 2009 05 11, 14:06)
Mano pupai jau 4m., o viena niekaip neuzmiega. Visaip bandem ikalbinti- ne ir viskas. Dargi ir uz rankytes palaikyti reikia doh.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mus tas pats blush2.gif lotuliukas.gif
tiesa, dar ausyte pakrapsyt ir Donalda paskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Mes irgi turime tokią problemą,mano panai jau 5eri su trupučiu o ji sau laimingai miega musų kambaryje tik savo lovoje.Nors ir turi savo kambarį,bijo viena miegoti.Ji nuo pat gimimo labai jautri ,blogai miega naktimis.Net ir dabar kai ne už kalnu 6eri,dazai pabunda naktimis,ir nuo tos minties kad man reikes lakstyti naktį į kitą kambarį bloga darosi.Na bet vis tiek reikes kažkaip pratinti.Jos pačios močiute paklausė kiek miegosi su tėvais tai ji atsakė,kad iki šešiolikos tongue.gif
Atsakyti
neturejom mes tokiu bedu smile.gif ,tik kai tetis isvykdavo dukra pas mane ateidavo,o kai tetis gryzdavo ramiausiai miegodavo viena smile.gif
Atsakyti