Mes savąją iki 2 metukų migdėm jos lovytėj, bet mūsų kambaryje, kai suėjo 2 metukai, su visa lovyte iškėlėm į kitą kambarį,taigi jau dveji metai ji miega atskirai.Buvo toks laikotarpis, kai naktimis kursuodavau be perstojo, mat prisigalvodavo visokių bėdų, kad tik mane prisišauktų, bet praėjo...
Visada miegojo atskirai-savo lovelėje, tame pačiame kambaryje.Prieš miegiuką nori, kad pabūčiau šalia, pasakėlių kartu paskaitom, tai pasupu lopšinę dainuodama....Galų gale pabučiuoju ir išeinu iš kambario, nes dar norisi prie tv ar pc pasėdėti.Jokių problemų-užmiega viena
Jai labai jau miego nesinori tai pasiima lėlytę pamaigo, knygutę pavarto...
Jai labai jau miego nesinori tai pasiima lėlytę pamaigo, knygutę pavarto...
Mano sūnui 4,5 metų, ir jis visada miegojo su mumis kambaryje, savo lovytėje. Užmigdydavau savo lovoje, paskui vyras pernešdavo. Nuo 4 metų pradėjau migdyti jo lovytėje, paskaitydavau knygutę, ir laukdavau kol užmigs. Dabar jau susitariam, kad eitų vienas į lovytę ir miegotų, mes liekame gretimame kambaryje žiūrėdami tv ar šiaip ką veikdami, užmiega pats. Ne iš kart taip viskas sklandžiai, tačiau gudraujam.. Jis mėgsta žaidimus prie kompiuterio, leidžiam ne daugiau kaip pusvalandį, tai pažadu du kartus per dieną leisti šeštadienį.
Va taip mes išsivertėm. Kelsimės į naują butą, kur vaikis turės savo kambarį, va čia jaučiu laukiam mūsų nauji nesklandumai
...
Va taip mes išsivertėm. Kelsimės į naują butą, kur vaikis turės savo kambarį, va čia jaučiu laukiam mūsų nauji nesklandumai
na as kol maitinau pati ( tai iki 1 metu ir 2 menesiu ) dazniausiai miegojo su manim,kad nesikelti man nes tingejau
bet po to pradejom migdyti lovcyteje savo,tai tik kartais pas mus miega ( kai sloga ),bet siaip miega lovyte turi pora nedideliu meskiu lovyteje,tai jei nenori pas save i lovyte,sakau meskei bijos vieni miegoti ir verks,kad jis nemiega su jais
tai mums tai padeda,eina pabuciuoja meskius ir sako,myliu jus labai uir miegosiu su jumis,kad nebijotumet
maniske beveik 3 metuku, miega savo lovytej, taciau kadangi gyvenam tik vienam kambari, tai kartu su mumis vienam kambari, tik kad lovos atskiros
Maniškei jau 4-veri, bet naktimis vis blaškosi, niekaip neišmiega ramiai: tai gert, tai užklot, tai rankyte duot jai reikia. Pavargau, verkiu rytais, nes atsikeliu labiau pavargus nei pailsėjus. Tikra mažoji teroristė auga pas mus
Miega ji mūsų kambaryje, bet savo lovoje. Dabar laukiuosi, tai išprotėsiu, jei naktim abu "šokdins". Į kitą kambarį eit miegot dukrytė kategoriškai atsisako
mes sunu visada migdem tik jo lovyteje, nuo 1.5 metuku isnesem su visa lovyte i atskira kambari
kuo anksciau tuo lengviau, po to vaikai visokiu bajeriu prisigalvoja, kad tik nereiketu atskirai nuo tevu miegot
Kai dukrytei suejo 4 metukai, tai po keliu savaiciu pati pasiprase miegoti atskiram kambaryje ir nuo to laiko miega. Tik pries miega praso, kad salia kas nors pabutu, kol uzmigs. O nakti jei prabunda, tai buna, kad ateina ir atraportuoja, kad eina sisioti ar papraso, kad uzklociau (lyg pasitikrina, ar visi savo vietose miega)
Iki 3 metu mano mazius miegojo su mumis viename kambaryje, taciau savo lovyteje. Lovyteje migdziau nuo gimimo, nes esu kategoriskai pries kudiki tevu lovoje. Dabar jau antra savaite kai miega atskiram savo kambaryje savo lovoje. Pries miega paskaitau pasakele,padainuoju lopsines, pasibuciuojam, pasako labanakt ir uzmiega pats. Taciau nakti as visgi miegu pas ji, salia ant isskleidziamos lovos (per daug streso vienu metu ir naujas kambarys ir darzelis). Bet taip bus dar apie menesi manau.
Miega mano vaikūziukai abu savo kambary
,mažąją iškraustėm iš savo miegamojo ,kai buvo 3m.karts nuo karto ateina naktim pas mus ...ir nieko blogo tame nematau...kiek čia tos vaikystės
Nu mums jau trys, visai maziukas miegojo atskirai po to perkrausciau pas save, dabar bandau "iskraustyti" nes dabar turime atskira kambari, pastatys lovyte ir bandysiu palikti viena, nes dabar kol dar yra tik ciuzinys tai as su juo kartu miegu jo kambaryje, bet kai bus pagaliau lova bandysiu itikinti, kad i jo lova nebetelpu. Jis ir siaip labai neramiai miega tai irgi bijau bemiegiu naktu
Mes savo mergyte graziuoju isprasem i kita kambari 3,6m ir ji labai lengvai i tai regavo, parosem jai kambary, viskas nauja, grazu. Manau jai tai patiko todel ji beproblemu miega ten, aisq vakare pries miega ar multfilma ijungiam ar duodam biski su tecio telefonu pazais, o paskui kai jai nusibosta ji isjungia TV arba telefona padeda ant zemes ir graziai uzmiega, as veliau tik ateinu ir naktine lempa isjungiu. Ir po to kai mes ja perkraustem ji tik 1 kara buvo atejus pas mus ir norejus miegot, bet mes visi trys atsigulem ir as jai pasakiau, kad lovyte mums daba permaza, kad mamai bus labai nepatogu miegot, blogai miegos ir as nustebau, kad ji pati atsikele ir isejo i savo kambari, tada palydejau as ja ten, uzklojau ir pabuciavau
tokia protinga tada ji man pasirode 
O seip ji beveik savo kambary nebuna, bet jau vakare tai visada eina miegot i savo lovyte
O seip ji beveik savo kambary nebuna, bet jau vakare tai visada eina miegot i savo lovyte