QUOTE(jurgita% @ 2007 07 26, 11:32)
Norejau pasiteirauti LANE kodel vengi atsakyti i BRASKUTES klausimus?Vat siaip idomu.
Nes aš ne pats geriausias pavyzdys, kuriuo patikėtumėt dėl aplinkybių

Bet yra čia forume moterų, gyvenančių su musulmonais apie 10 metų ir daugiau bei kalbančių taip, kaip aš. Iš jų išmokau. Atėjau į šitą forumą ieškoti merginų, moterų, kurios yra su musulmonais, nes buvo mūsų draugystės pradžia, buvau baisiai atsargi ir įtari, apie metus jam tikrai buvo liūdna dėl mano elgesio su juo vien dėl to, kad jis musulmonas ir Lietuvoj visi kaip vienas aiškino, kad aš durna, jie visi pabaisos ir t.t.
Atėjau į forum! ir nebuvo nei vienos temos, skirtos mamytėms, esančioms Turkijoje ar mamyčių, kurios yra su musulmonais. Sukūriau temą, o merginos labai nedrąsiai jungėsi, nes bijojo kitų puolimo su savo fantazijomis. Džiaugiuosi, kad pagaliau moterys reiškiasi laisvai, nors dar yra užsislaptinusių.
Pagal prisijungimo datą nespręsti, kiek laiko mes kartu, nes aš jau su trečiu niku čia. Sunku turėti draugą-vyrą musulmoną, nes atsiranda persekiojančių, sekančių ir kitaip terorizuojančių iš giminės.
Prirašiau baisiai ne į temą

Manasis iš Turkijos. Eleina taip pat gyveno Turkijoj. Gal nuo šalies priklauso tas griežtumas ar durnumo laipsnis. Susipažinus aš su savojo gimine, vyrai visada padeda savo moteriai ir laiko lygiaverte partnere. Patys pasidaro valgyti, plauna indus, dengia stalus, tariasi dėl visko. Vakar ėjom pasivaikščioti parke ir mačiau, kaip vyras atsitūpęs paraitojo savo žmonai kelnes, prie prekybos centro mačiau, kaip vaikinas rišo savo merginai batus, jie turbūt visai išprotėjo, gi pačios gali pasilenkti ir pasitaisyti

Nesakau, kad čia visi šilkiniai, bet sakau, kad va taip yra ir būna. Priklauso nuo šeimos, iš kur kilę, kur gyvena, ar išsilavinę, nuo piniginės storio...
Nenorėčiau draugauti su vaikinu, kurio šeima `įdomių` mums pažiūrų, nes reiktų ir tikėtis, kad vaikinas nebus kitoks. MB giminė gyvena kaip ir europiečiai ar amerikiečiai, ar dar kas, jų pažiūros nuo mano nesiskiria. Todėl ir esu su juo. Skirtumas tik tas, kad jie yra musulmonai.