Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet bijau

QUOTE(Lane @ 2007 07 25, 19:39)
Aš tai apie krikščionybę kiekvieną dieną kriminaliniuose puslapiuose ir per žinias matau `daug gero` g.gif  cool.gif

Nepasakosiu, forume pilna laimingų merginų, esančių su musulmonais.

visur tu nusikaltimu yra ir bus. bet tikrai negirdejau kad musulmonas nusileistu moteriai.
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 25, 21:49)
bet tikrai negirdejau kad musulmonas nusileistu moteriai.

Man mistika, kaıp galėjot draugaut su žmogum, žinodama, kad būsit žemesnė jo akyse? g.gif Aš tai ne tik girdžiu, bet ir matau g.gif g.gif (ne tik save turiu omenyje)
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 25, 20:00)
Man mistika, kaıp galėjot draugaut su žmogum, žinodama, kad būsit žemesnė jo akyse? g.gif Aš tai ne tik girdžiu, bet ir matau g.gif  g.gif (ne tik save turiu omenyje)

jis mane is pradziu ant ranku nesiojo ir tikrai buvo labai geras, bet veliau kai pamate kad as jau jo tai ir pradejo yla is maiso lyst.ir taip yra daugumoj atveju.taip kaip sake JURGITA as taip pat negirdejau tiek daug baisumu kaip apie egesi musulmonu su moterimis. pati puikiai supranti ka turim omeny. gal temos antrastes neskaitei?o gal ne visa mano istorija perskaitei? nenoriu as apie tavo geraji musulmona sneket gal jis tikrai geras, bet dauguma ju tokie apie kokius girdime per tv laidas. ir nenoriu veltis i sia diskusija nes mano nuomones tai nieks nepakeis nuo tos dienos kai mane besilaukiancia pridauze kad net negalejau susivokt kur esu.taip kad sekmes tau ten su juo.nuosirdziai linkiu visko ko geriausio, bet prasau buk atsargi.tik tiek galiu patart. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 25, 22:12)
bet prasau buk atsargi.tik tiek galiu patart. 4u.gif

Būsiu 4u.gif Gerai, baigiu kandžiotis.. Geriau tau palinkėsiu sėkmės, kad greičiau išsispręstų tavo reikalai į gera 4u.gif Kiaulė jis tikras sad.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 25, 15:45)
o del bendro supratimo galiu paaiskinti apie islama placiau. korane, ju sventojoje knygoje yra rasoma kad vyras GALI musti savo zmona jei ji ka nors blogai daro (o cia paciam vyrui nusprest kada)cia yra jiems idiegta nuo pat gimimo. moterys yra kaip tarnaites. musulmonai vyrai turi teise vesti nemusulmones moteris, bet moterys gali teketi tik uz musulmonu. moteris turi elgtis labai padoriai, niekada nesneketi kai vyras neleidzia.nu zo but tarnaite ir vaikus gimdyt.netgi pacios musulmones moterys nesutinka su korano nustatytomis taisyklemis.negalima sakyt kad visi musulmonai blogi, bet dauguma ju yra tiesiog uzauge taip, kad jei ir gyvena graziai su nemususlmone moterim galu gale kulturos saknys islenda. jei kas zinot tokia istorija kad musulmonas gyvena su kitataute krikscione apie 40metu tai parasykit, nes nelabai tikiu. dauguma ju yra savanaudziaiir galvoja tik apie savo religija. korane netgi askoma kad visi turi patapti musulmonais nes kitaip po mirties eis i pragara.ir jie tiki tokiom nesamonem. dievas jug negali pirma apsireiksti mozei ir padaryt mus krikscionimis o paskui apsireikst mohamedui ir sakyt kad jus nebebukit kriscionys, bukit musulmonai. absurdas kazkoks arba kazko nebesuprantu.aisku reikia  gerbt kiekviena religija, bet deja ne visi jie tai parodo. o kas del draugu musulmonu tai kiek as ju esu turejus tai jiems viena galvoj.jie niekada neskaitys musu lygiais su jais. jie skaito save aukstesne rase, nors to pasakyt nelabai galima is ju issilavinimo. na as cia primaisiau visko bet bandziau atsakyt i dauguma jusu teiginiu. gerbiu jusu visu nuomones, bet as tu geruju budama anglijoj 2 metus tikrai nesutikau.turejau viena drauge pakistaniete. vardas jos buvo Safeena, ji viena augino vaikeli, nes paliko vyra nes jis ja muse, ir darbo ji neturejo.tai as jos klausiu kodel neini i kokia picerija paklaust gal kokia laisva vieta turi.(dauguma take away  parduotuviu savininkai yra musulmonai)o ji sako :''jei as kalbesiu su jais ir neduok dieve nusisipsosiu tai jie pagalvos kad i lova su jais noriu gult..''tai koks ju intelekto lygis tada jei sypsena reiskia seksa?nu zo man tai siutas ant ju ima. nei vieno doro dar nesutikau. dauguma ju gun_bandana.gif  gun_smilie.gif  gun_rifle.gif  fool.gif  pomidorai2.gif

schmoll.gif

dieve tu mano, jei nebuciau gyvenus tarp musulmonu ir nebuciau turejus 100 ir vieno draugo ju tarpe, tikrai patikeciau turbut ka cia prirasei biggrin.gif o kadangi ir gyvenau su musulmonu (beje, pati ji palikau, nemuse, baisiai gerbe ir mylejo, tik va gaila as nemylejau, isvaziavau ir susiradau debila lietuvi), ir draugu daug turejau, ir destytoju, ir siaip kaimynu ir pazistamu, todel tokias snekas bandau praleist pro ausis. aisku pikta biski, bet ka padarysi. visokiu nuomoniu turbut reikia wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 07 25, 16:15)
O koranas dalykų, kuriuos parašei, neteigia, teigia žmonės, pasidarę sau naudingas interpretacijas. Kultūringi, išsilavinę ir protingi musulmonai žino, kur yra tiesa cool.gif

teisybe. bet kai kuriems zmonems to neirodysi. tiesiog jie zino kad musulmonai visi blogi, ir tiek biggrin.gif tik patys kazin ar yra kada buve nors vienoj musulmoniskoj saly tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 25, 20:49)
visur tu nusikaltimu yra ir bus. bet tikrai negirdejau kad musulmonas nusileistu moteriai.

man musulmonas yra ne karta nusileides. ir ne vienas musulmonas. tikrai. prisiekt gal reikia kad patiketum? biggrin.gif o ir teisingai parase Lane - forume tiek daug merginu, laimingai ir ne vienerius metus gyvenanciu su musulmonais, kad galit nueit ir paklaust ju apie tai, kaip korane parasyta, kad galima musti moteri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif beje, korane net neparasyta, kad reikia veidus dengtis, taip zmones interpretavo. bet... manau kad nuo temos nukrypom baisiai smile.gif reiktu pervadint "musulmonai - uz ir pries" ir perkelt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 26 liepos 2007 - 07:22
Kava isgeriau,tarsiu zodi -ne islame cia bedos,as turiu itarima,kas braskutes vyrelis,budamas vyriausiuoju sunum,pasieke siame gyvenime kur kas maziau nei jo broliai ir seserys,na kad ir teises studijos...Ir nepilnavertiskumo jausmas vercia ji sakotis ir kelti savo verte pries moteri tokiais budais,kaip kito zeminimas,nes primityviam lygmenyje,kuriame jis ir yra,tik taip jauciasi esas KAZKAS.Tai galioja visiems luzeriams,nepriklausomai nuo tikejimo ir kitu kulturiniu dalyku.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti LANE kodel vengi atsakyti i BRASKUTES klausimus?Vat siaip idomu.
Atsakyti
tikrai neteigiu kad visi jie blogi, tik sakau kad as nesusiduriau su tais geraisiais kaip jus sakot. na nenuskilo man ir ka tu padarysi?cia atejau paguodos ieskot o ne klausyt kaip kas nor musulmonus teisina ar peikia.mano nuomone nera gera apie juos ir tiek.nusibodo man...cia karas kazkoks... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 07 26, 11:32)
Norejau pasiteirauti LANE kodel vengi atsakyti i BRASKUTES klausimus?Vat siaip idomu.

Nes aš ne pats geriausias pavyzdys, kuriuo patikėtumėt dėl aplinkybių lotuliukas.gif Bet yra čia forume moterų, gyvenančių su musulmonais apie 10 metų ir daugiau bei kalbančių taip, kaip aš. Iš jų išmokau. Atėjau į šitą forumą ieškoti merginų, moterų, kurios yra su musulmonais, nes buvo mūsų draugystės pradžia, buvau baisiai atsargi ir įtari, apie metus jam tikrai buvo liūdna dėl mano elgesio su juo vien dėl to, kad jis musulmonas ir Lietuvoj visi kaip vienas aiškino, kad aš durna, jie visi pabaisos ir t.t.

Atėjau į forum! ir nebuvo nei vienos temos, skirtos mamytėms, esančioms Turkijoje ar mamyčių, kurios yra su musulmonais. Sukūriau temą, o merginos labai nedrąsiai jungėsi, nes bijojo kitų puolimo su savo fantazijomis. Džiaugiuosi, kad pagaliau moterys reiškiasi laisvai, nors dar yra užsislaptinusių.

Pagal prisijungimo datą nespręsti, kiek laiko mes kartu, nes aš jau su trečiu niku čia. Sunku turėti draugą-vyrą musulmoną, nes atsiranda persekiojančių, sekančių ir kitaip terorizuojančių iš giminės.

Prirašiau baisiai ne į temą doh.gif Manasis iš Turkijos. Eleina taip pat gyveno Turkijoj. Gal nuo šalies priklauso tas griežtumas ar durnumo laipsnis. Susipažinus aš su savojo gimine, vyrai visada padeda savo moteriai ir laiko lygiaverte partnere. Patys pasidaro valgyti, plauna indus, dengia stalus, tariasi dėl visko. Vakar ėjom pasivaikščioti parke ir mačiau, kaip vyras atsitūpęs paraitojo savo žmonai kelnes, prie prekybos centro mačiau, kaip vaikinas rišo savo merginai batus, jie turbūt visai išprotėjo, gi pačios gali pasilenkti ir pasitaisyti lotuliukas.gif Nesakau, kad čia visi šilkiniai, bet sakau, kad va taip yra ir būna. Priklauso nuo šeimos, iš kur kilę, kur gyvena, ar išsilavinę, nuo piniginės storio... cool.gif

Nenorėčiau draugauti su vaikinu, kurio šeima `įdomių` mums pažiūrų, nes reiktų ir tikėtis, kad vaikinas nebus kitoks. MB giminė gyvena kaip ir europiečiai ar amerikiečiai, ar dar kas, jų pažiūros nuo mano nesiskiria. Todėl ir esu su juo. Skirtumas tik tas, kad jie yra musulmonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 26 liepos 2007 - 12:00

beje stai jums istrauka is korano:

Vyrams skirta vadovauti moterims, kadangi Dievas suteike jiems reikalingas savybes ir padare juos duondaviais. Todel doros moterys klusniai priims sita tvarka ir gerbs savo vyrus, jiems isvykus, sulig Dievo isakymais.O kai del moteru kurios maistauja,is pradziu jas pamokysit,paskui paliksit ju guoli ir kaip paskutine priemone-tebus musimas. Taciau niekas jusu nepateisins jeigu nusizengsit joms tuomet, kai jos paklusnios.Dievas aukstai virsum jusu ir yra galingesnis.

na ir pasakykit jus man kurioj kitoj religijoj Dievas gali leisti smurta, nesvarbu paklusni tu ar ne? schmoll.gif

Labai dziaugiuosi del taves Lane, bet ne visoms taip gerai baigiasi..
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 26, 12:57)
tikrai neteigiu kad visi jie blogi, tik sakau kad as nesusiduriau su tais geraisiais kaip jus sakot. na nenuskilo man ir ka tu padarysi?cia atejau paguodos ieskot o ne klausyt kaip kas nor musulmonus teisina ar peikia.mano nuomone nera gera apie juos ir tiek.nusibodo man...cia karas kazkoks... verysad.gif

brangioji čia internetas ir neaišku kokie žmonės rašo. koks jų tikslas ir t.t. labai daug forumų yra supermamoj, kur žmonės tave pasmerkia, nuteise ir t.t. ar bando suvedinėti sąskaitas. arba nesilaiko forume nustatytų taisyklių. tiesiog reikia arba užsimerkti ir reaguoti tik į tas žinutes, kurios tau yra priimtinos, kurios tave palaiko ir t.t. į tas žinutes su kurių nuomone nesutinki, geriau nė nebandyti atsakinėti, nes užverda arši diskusija ir kai kurie žmonės neturi nė kruopelytės diplomatijos.
ŠI TEMA VADINASI: NORIU SKIRTIS BET BIJAU. VYRAS MUSULMONAS. Tačiau ne visi moka skaityti. Deja...
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Tuo metu, kai buvo rašoma, moterys nedirbdavo, o vyrai moteris išlaikydavo, todėl jos turėjo būti dėkingos. Tokie laikai buvo. Dabar šitas nebeturi prasmės. Čia tik mano aiškinimas. Bet žmonės, kurie Koranu vadovaujasi taip pat, kaip ir prieš beveik 2000 metų yra stupid.gif
Atsakyti