QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 26, 11:15)
brangioji čia internetas ir neaišku kokie žmonės rašo. koks jų tikslas ir t.t. labai daug forumų yra supermamoj, kur žmonės tave pasmerkia, nuteise ir t.t. ar bando suvedinėti sąskaitas. arba nesilaiko forume nustatytų taisyklių. tiesiog reikia arba užsimerkti ir reaguoti tik į tas žinutes, kurios tau yra priimtinos, kurios tave palaiko ir t.t. į tas žinutes su kurių nuomone nesutinki, geriau nė nebandyti atsakinėti, nes užverda arši diskusija ir kai kurie žmonės neturi nė kruopelytės diplomatijos.
ŠI TEMA VADINASI: NORIU SKIRTIS BET BIJAU. VYRAS MUSULMONAS. Tačiau ne visi moka skaityti. Deja...
Laikykis
ŠI TEMA VADINASI: NORIU SKIRTIS BET BIJAU. VYRAS MUSULMONAS. Tačiau ne visi moka skaityti. Deja...
Laikykis

aciu, vat tokio palikymo norisi kai tave zlugdo kiekviena diena,va kad ir vakar kalbejom telefonu tai jis vel apie antra zmona kalbet pradejo...nu nzn...siutas ima...
beje maziuke mano siand ant nugarytes nuo pilvuko apsiverte..

Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 07 26, 11:18)
Tuo metu, kai buvo rašoma, moterys nedirbdavo, o vyrai moteris išlaikydavo, todėl jos turėjo būti dėkingos. Tokie laikai buvo. Dabar šitas nebeturi prasmės. Čia tik mano aiškinimas. Bet žmonės, kurie Koranu vadovaujasi taip pat, kaip ir prieš beveik 2000 metų yra 

nesupyk bet tada dauguma ju tokiu, jei kada buvai ju maldos namuose tai pati paklausytum ka jie ten kalba..pries publikos akis ir maniskis man batukus risa.bet tikrai nenoriu veltis i sia diskusija. matau kad nuomones musu skiriasi ir kad nelabai cia iseina mums sutart.tau musulmonai geri, man ne. cia viskas ka noriu pasakyt