Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet bijau

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 26, 11:15)
brangioji čia internetas ir neaišku kokie žmonės rašo. koks jų tikslas ir t.t. labai daug forumų yra supermamoj, kur žmonės tave pasmerkia, nuteise ir t.t. ar bando suvedinėti sąskaitas. arba nesilaiko forume nustatytų taisyklių. tiesiog reikia arba užsimerkti ir reaguoti tik į tas žinutes, kurios tau yra priimtinos, kurios tave palaiko ir t.t. į tas žinutes su kurių nuomone nesutinki, geriau nė nebandyti atsakinėti, nes užverda arši diskusija ir kai kurie žmonės neturi nė kruopelytės diplomatijos.
ŠI TEMA VADINASI: NORIU SKIRTIS BET BIJAU. VYRAS MUSULMONAS. Tačiau ne visi moka skaityti. Deja...
Laikykis  4u.gif

aciu, vat tokio palikymo norisi kai tave zlugdo kiekviena diena,va kad ir vakar kalbejom telefonu tai jis vel apie antra zmona kalbet pradejo...nu nzn...siutas ima...

beje maziuke mano siand ant nugarytes nuo pilvuko apsiverte.. blush2.gif aukselis mano auga... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 07 26, 11:18)
Tuo metu, kai buvo rašoma, moterys nedirbdavo, o vyrai moteris išlaikydavo, todėl jos turėjo būti dėkingos. Tokie laikai buvo. Dabar šitas nebeturi prasmės. Čia tik mano aiškinimas. Bet žmonės, kurie Koranu vadovaujasi taip pat, kaip ir prieš beveik 2000 metų yra stupid.gif

nesupyk bet tada dauguma ju tokiu, jei kada buvai ju maldos namuose tai pati paklausytum ka jie ten kalba..pries publikos akis ir maniskis man batukus risa.bet tikrai nenoriu veltis i sia diskusija. matau kad nuomones musu skiriasi ir kad nelabai cia iseina mums sutart.tau musulmonai geri, man ne. cia viskas ka noriu pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 26, 13:22)
nesupyk bet tada dauguma ju tokiu... tau musulmonai geri, man ne. cia viskas ka noriu pasakyt mirksiukas.gif

Sutinku rolleyes.gif Bet jeigu žmogus blogas, nereikia nurašyti jo religijai. Viskas, ką norėjau pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 26, 13:39)
Sutinku rolleyes.gif Bet jeigu žmogus blogas, nereikia nurašyti jo religijai. Viskas, ką norėjau pasakyt smile.gif

Žmogus prašo pagalbos, patarimo ir t.t. o jūs čia su savo išvedžiojimais. Nu kam to reik. Psio baikit musulmonas-gyvulys, lietuvis-sventasis ir atvirkščiai.
Esmė ta, kad merginai ir jos lelytei reik pagalbos, tad kas galite ją ir teikite - ar tai būtų geras žodis, ar patarimas, ar dar kažkas.
Atsakyti
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 26, 12:57)
tikrai neteigiu kad visi jie blogi, tik sakau kad as nesusiduriau su tais geraisiais kaip jus sakot. na nenuskilo man ir ka tu padarysi?cia atejau paguodos ieskot o ne klausyt kaip kas nor musulmonus teisina ar peikia.mano nuomone nera gera apie juos ir tiek.nusibodo man...cia karas kazkoks... verysad.gif

Cia ne karas o diskusija,neimk i galva taip visko.

Sveikinu tavo dukryte su pasiekymu wub.gif

As va vieno tavo atsakymo neisgirdau,o gal praleidau blush2.gif tai ar tau iseitu i kita miesta isvaziuot nuo jo? g.gif
Papildyta:
LANE ar galetum imesti nuoroda tos temos kur atidarius apie musulmonus,idomu butu paskaityti,tikrai neketinu nieko smerkti ar kritikuoti,kiekvienas mes esam savo gyvenimo kalvis.
Atsakyti
nezinau, dar neklausiau savivaldybes. gal ir iseitu, bet negaliu nieko daryt kol paso jos negausiu.nes gali but kad man dar jo pagalbos prireiks. na jis vis delto tevas,bet kai gausiu jos pasa is jkarto bus viskas baigta.tik nenoriu rizikuot dabar.tuo labiau kad jis ne cia. o beje ir irodymu neturiu kad jis mane musa. gal pavyks kaip nors nufilmuot su telefu, o tada jis jau nebetures teises i nieka, nei imane nei i dukryte. schmoll.gif
Atsakyti
O ka jis kalba apie antra zmona?Ar turi dvi zmonas,ar nori,kad tu butum ta antroji?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 07 26, 06:57)
Kava isgeriau,tarsiu zodi -ne islame cia bedos,as turiu itarima,kas braskutes vyrelis,budamas vyriausiuoju sunum,pasieke siame gyvenime kur kas maziau nei jo broliai ir seserys,na kad ir teises studijos...Ir nepilnavertiskumo jausmas vercia ji sakotis ir kelti savo verte pries moteri tokiais budais,kaip kito zeminimas,nes primityviam lygmenyje,kuriame jis ir yra,tik taip jauciasi esas KAZKAS.Tai galioja visiems luzeriams,nepriklausomai nuo tikejimo ir kitu kulturiniu dalyku.

beje as nesakiau kad jis yra neissilavines. jis taip pat baiges universiteta, pletojes deimantu versla 2000metais dabar uzsiima finansais ir turi savo kompanija. bet jug pinigai nepadaro zmogaus geresniu, gal kaip tik atvirksciai.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Shater @ 2007 07 26, 12:37)
O ka jis kalba apie antra zmona?Ar turi dvi zmonas,ar nori,kad tu butum ta antroji?

jis nori kad buciau pirma, o sako dabar nori antros paieskot.. g.gif man tai siutas ima klausyt net..bet tai ne esme, vistiek as ji paliksiu...na visgi siutas ima uz tokias absurdiskas kalbas.. doh.gif
Atsakyti
ir kiek jam metu?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 07 26, 12:47)
ir kiek jam metu?

38, o ka? cia nuo metu priklauso kas nors?
Atsakyti
Priklauso nuo metu,pvz dvasine branda ir kiti svarbus dalykai kaip aiskiu siekiu formulavimas,atsakomybes jausmas...etc,juk ne 20metis, suauges,nesusimastei,kodel jis iki siol nevedes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 26 liepos 2007 - 14:16
todel kad mulkis yra.stai kodel.as jo neginu ir tuo labiau neteisinu. o gal cia mano kalte del susidariusios padeties?nzn doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
as tikrai atsiprasau jei ka izeidziau, ar kazka pasakiau ne taip smile.gif tikrai to nenorejau, taip pat nenorejau ir kelti kazkokio karo wink.gif beje, man i kara musu zinutes ir nepanasios, diskusija ir tiek. blogai tik kad temos neatitinka, bet pastebejau, SM daznai nuklystama smile.gif
gal esu arsaus budo, bet (sorry) mane ziauriai uzknisa kai kazkas teigia, kad zino kazka (paprastai blogo) apie viena ar kita tauta, rase,religija etc. nu juk negalim apie visus viska zinoti. negalima taip ziauriai absoliutinti smile.gif todel niekaip nesusilaikau neikisusi savo trigrasio, tikrai atsiprasau.
beje, as labai uzjauciu ciauskute kad paaiskejo vyro tikrasis veidas... suprantu, kaip tau sunku ir kaip tu noretum viska baigti su kuo maziau neigiamu pasekmiu... o taip pat suprantu ir tavo pykti ant visu musulmonu, nes susidurus su kazkuo, kas atstovauja tam tikrai grupei ir kas su tavim blogai elgiasi, ima pyktis ant visu atstovu. kaip elementaru pvz galima imti vilniu ir kauna - anot vilnieciu kaunieciai visi forsai, o kaunas mano, kad jie lietuvos sirdis biggrin.gif o juk nera nei visi kaunieciai blogi, nei visi vilnieciai geri ar atvirksciai.
beje ir tas pats koranas tikrai neteigia kad galima moteri musti. ka tik pasiklausiau savo buvusio vaikino musulmono, palaikom draugiskus santykius smile.gif kazin ar i lietuviu kalba ji verte tiesiai is arabu, jis sako kad greiciausiai vertimo klaida. be to - paprastai koranas neverciamas turetu buti. anot mano draugo - net ir meldziasi jie arabiskai, nes verciant galimos klaidos.
zodziu, visai nukrypau nuo temos smile.gif tikiuosi Lane duos nuorodu i merginu, gyvenanciu su musulmonais, pokalbius wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 26 liepos 2007 - 15:01