Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

O mes su vyru liepos 1 diena islekiame i pajuri... Labai laukiu tos keliones smile.gif Tik baisu, kad oras nesubjurtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 06 11, 13:46)
O mes su vyru liepos 1 diena islekiame i pajuri... Labai laukiu tos keliones smile.gif Tik baisu, kad oras nesubjurtu smile.gif

Va va ir man baugu, kad gali oras pabjurti unsure.gif nelabai smagu butu schmoll.gif bet vistiek noriu prie juros nors tu ka doh.gif kad tik nesnigtu ir nelytu, o visa kita dzin irnesakyk.gif vienais metais pamenu kopose su vaikais su kastuveliais prasedejom striukem apsirenge, duobes kasinedami ir pilis statydami hihihi.gif ir visai liuks buvo thumbup.gif
Man svarbiausia pakeisti aplinka ax.gif nzn kas su manim darosi, ar PMS, ar as jau pervargau, bet noriu pabegt nuo dabartines aplinkos cool.gif
Atsakyti
jauciu, kad kiekvienam zmogui norisi pakeisti aplinka, nors ir trumpam... Juk nusibosta tos pacios sienos, tie patys indai ir aplinka... kartais net nusibosta tas miestas kuriame gyveni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 06 11, 15:03)
jauciu, kad kiekvienam zmogui norisi pakeisti aplinka, nors ir trumpam... Juk nusibosta tos pacios sienos, tie patys indai ir aplinka... kartais net nusibosta tas miestas kuriame gyveni smile.gif

Ir tu visiskai teisi good.gif
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 06 11, 13:51)
Gal galėtumėte telefoną parašyti ir kokia kaina. smile.gif

BAURE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 11 birželio 2008 - 18:52
Sveikos mamytes, galiu drasiai rekomenduoti salia juros kmbarius, puiki vieta, patys atostogavom, buvo saunu. atskiras iejimas, super irengti, yra virtuvele, automobilio stovejimo aikstele. Duosiu numeriuka, gal dar bus laisvu vietu 867132359, kainos nuo 150-200. gero poilsio
Atsakyti
Sveikos, gal žinote Šventojoje kur yra namukai su visais patogumais, būtinai reikia namukų, nes vyras pageidavo vakare kokios mėsytės išsikepti, na kaip fazendoj pasijausti. ax.gif Žinau, kad yra Kunigiškėse, bet ten be patogumų. Laukiu pasisakymų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazminė @ 2008 06 12, 22:40)
Sveikos, gal žinote Šventojoje kur yra namukai su visais patogumais, būtinai reikia namukų, nes vyras pageidavo vakare kokios mėsytės išsikepti, na kaip fazendoj pasijausti. ax.gif Žinau, kad yra Kunigiškėse, bet ten be patogumų. Laukiu pasisakymų. Ačiū 4u.gif

http://www.zuvedrutakas.lt/
Cia gal tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetka @ 2008 06 12, 21:57)

Atrodo graziai, o gal kainas zinote? ax.gif

Beje, gal kas zinote apie namukus netoli autobusu stoties, tik tiek zinau apie juos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazminė @ 2008 06 12, 23:27)
Atrodo graziai, o gal kainas zinote? ax.gif

Beje, gal kas zinote apie namukus netoli autobusu stoties, tik tiek zinau apie juos. 4u.gif

As uzsisakiau 3-vieti,tai 100lt. para.
Atsakyti
QUOTE(Valetka @ 2008 06 12, 21:55)
As uzsisakiau 3-vieti,tai 100lt. para.

Man rodos jura tolokai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 06 13, 06:21)
Man rodos jura tolokai  g.gif  g.gif

Taip, ten iki juros apie 1km (apytiksliai), nes reikia per visa Sventaja pedinti unsure.gif
Atsakyti