Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Bitulka @ 2008 06 10, 07:31)
Ogo blink.gif  as geguzes pradzioje uzsisakinejau, tai jau nelabai ka galejo pasiulyti schmoll.gif  ir musu firminis, nuolatinis kambarys buvo uzimtas beveik visai vasarai unsure.gif  Na bet man ten patinka ir tikiu, kad kitame kambaryje tikrai nenusivilsim poilsiu, kaip ir tame, kuriame pries tai tris vasaras ilsejomes ax.gif  blush2.gif  cool.gif
Papildyta:
g.gif Kad zinociau kuriame korpuse, kuris numeriukas kambario ir ar su patogumais ar be, tada gal ka ir prisiminciau unsure.gif

gali būti, kad kasnors atsisakė rezervacijos
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 09, 08:35)
Ai man tai tie nameliai visai patinka ax.gif  Nostalgija man prasideda, kai prisimenu vaikystej kaip gyvendavom per vasara vos ne menesi laiko wub.gif  blush2.gif  ir bendra virtuve budavo, ir namelyje tik vanduo ir kai kurie indai, na dar saldytuvas stovejo ir gyvenom sau ir vargo nematem schmoll.gif  cool.gif  o dabar ispuike visai, mat atskiros virtuves, duso, tualeto reikia.... blush2.gif  na ka padarysi, toks jau tas gyvenimas - viskas tobule, dideja poreikiai.... 4u.gif

Man jie ir patinka, aš nuo pat vaikystės važinėju į Šventąją su tėvais tik mes visą laiką gyvendavom "Energetiko" nameliuose, kur kopos tik už kelių metrų wub.gif o dabar ir su savo šeimyna važiuoju, nenoriu aš tų butų ir visų patogumų, man ir namelį labai gerai ir vaikai lauke laisvai gali žaist rolleyes.gif Man Šventoji ir tie nameliai kaip antri namai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2008 06 10, 12:17)
Man jie ir patinka, aš nuo pat vaikystės važinėju į Šventąją su tėvais tik mes visą laiką gyvendavom "Energetiko" nameliuose, kur kopos tik už kelių metrų wub.gif o dabar ir su savo šeimyna važiuoju, nenoriu aš tų butų ir visų patogumų, man ir namelį labai gerai ir vaikai lauke laisvai gali žaist rolleyes.gif Man Šventoji ir tie nameliai kaip antri namai wub.gif

Aga ir man wub.gif mes tai "Svajones" poilsiavieteje ilsedavomes ten irgi buvo smagu ax.gif o dabar tik puse nameliu like, kiti nupirkti ir zmones isirenge savaip unsure.gif liko tik prisiminimai wub.gif
Atsakyti
Mes irgi kita savaite vaziuojam tu "Energetiko"nameliu isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, mes irgi jau planuojam savo atostogas ir ieskom kur apsistoti, siaip norejome karkleje bet nieko nerandam..tai turbut kaip visada i sventaja.. siaip visada vaziuodavom i Energetika, visai smagu ten , bet sisia metais norisi pakeisti kazka, gal kas zinot apie namelius Kursiu 15, aprasas cia http://www.manoturiz...as-15.html..gal ir kainas zinot smile.gif
Atsakyti
O gal energetiko namelių numeriuką turit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 10, 13:12)
O gal energetiko namelių numeriuką turit? blush2.gif

Pabandykit sitais :
8 460 45505
8 460 45531
Sveikatingumo centras Energetikas
Kursiu tk.1, Sventoji 4u.gif

Tik gerai nezinau ar cia ta sanatorija, kur Sventosios pakrastyje beveik yra, ar cia tas centras, kur tarp upes ir juros(ten nameliai ir dar prie buvusiu kulturos namu kambarius nuomuoja) g.gif
Ai irnesakyk.gif manau nieks per galva neduos, kad pabandysit rolleyes.gif
Atsakyti
Na o mes jau sumokejome avansa uz Vilma Inga ir laukiu atostogu pradzios smile.gif mes uzsisakeme namelyje dvivieti kambareli, kuriame sake yra balkoniukas smile.gif Tikiuos neteks nusivilti...
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 06 10, 14:37)
Na o mes jau sumokejome avansa uz Vilma Inga ir laukiu atostogu pradzios smile.gif mes uzsisakeme namelyje dvivieti kambareli, kuriame sake yra balkoniukas smile.gif Tikiuos neteks nusivilti...

Tie nameliukai labai mazuliukai Vila Ingoj unsure.gif ir balkoniukas mazytis, bent jau tokie buvo pernai. Bet kas met Vila Inga pleciasi ir tobuleja ax.gif Gal kokiu dar nameliu dasistate g.gif
Atsakyti
sveikutes,
is sventosios gryzau vakar,didzioji dalis kaviniu atsidare tik si sestadieni ,bet tikrai ne visos,zmoniu nera daug siuo metu,vanduo dar svarus lyg ir,bet labai pakraupau nuejus i papludymi,vien nuorukos ir siuksles,siaubas kokie zmones netvarkingi ,kur gula ten tersia. Del kainu siemet nzn,nes gyvenom pas pazystamus,bet pernai buvom poilsio namuose Salduve,dviviecio kambario nuoma su patogumais buvo 40lt,labai ramu tvarkingas kambarys,na zodziu vaziuociau tik ten , nes palyginus kaina lb normali ir viskas yra ko reikia poilsiavimui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite pasiulymu 4 asmenu seimai liepos men. 7 dienoms. Kaina iki 100Lt/parai.
Rasykite i AZ. Aciu.
Atsakyti
va va, dar pamiršau ir apie paplūdimių tvarką parašyti - žinojo, kad bus masė žmonių-šiukšlėms maišų nerasta (pernai buvo). O ir šiaip, penktadienio pavakarę einant paplūdimiu tiek stiklų mačiau, kad peršasi išvada, kad paplūdimys nuo anų metų nevalytas dar. doh.gif
Persirengimo kabina tik 1 nukrypusi stovi lotuliukas.gif

Vanduo nėra labai švarus prie kranto - dumblių jau yra, ir prie molo kvapelis yra mažumytę (kitais metais baisesnis būna) nuo jų.
Atsakyti