apie ka jus cia kalbat? alkoholikas ar narkomanas visad suras priezasti del ko paisvaiginti nereikia del to kaltinti knygu

zinot kazkada ir apie teletabiu filmukus (nors toli grazu Kastanedos nelyginu su jais

) kalbejo jog jie bukina vaikus ir kad buvo kazkoks atvejis kai vaikas soko i sulini mamai mojuodamas "ate" kitaip tariant visokiu yra visokiu reikia juk negali kiekvieno apsaugoti nuo, taip pavadinkime, silpnaprotystes.
jei taip tai reiktu uzdrausti ar cenzuruoti daug geru knygu ir ne butinai ezoteriniu
pati esu perskaiciusi visas jo knygas (kiek zinau) kurios isleistos lietuviu kalba. prisipazinsiu kadaise buvau labai susizavejusi sapnavimu

ir bandziau si ta..man atrodo kad gavosi

nors is tiesu sunku pasakyti nes buvo keistas toks potyrius ir po jo daugiau nebandziau....
siaip tai visi tie ritualiniai "svaiginimaisi"aprasyti jo knygose maziausiai idomus. idomu yra pats poziuris i zmogu ir zmones, gyvenima, gyvenimo prasme, santykius ir pan.
jeigu visa tai ka jis parase is tiesu buvo tadai tai neitiketina, o jei jis visa tai isgalvojo tai jis genijus
stai mano nomone