Įkraunama...
Įkraunama...

Kastaneda, jo knygos, praktikavimas

QUOTE(Lane @ 2007 12 11, 17:05)
Čia yra kokia nors konkreti knyga? Nes jų yra daug. Vikipedijoj irgi rašo:

"yra užfiksuota savižudybių ir nelaimingų atsitikimų, kurie, kaip manoma, gali būti susiję su bandymais atkartoti rašytojo knygose nupasakotas praktikas. Kai kuriose šalyse Kastanedos kūryba cenzūruojama arba visai išimama iš leidybos."

Labai įdomu bus susipažinti ir įvertinti. Nors jau tiek knygų manęs laukia ir vis daugiau užsimanau doh.gif  biggrin.gif

Na. ten kiek zhinau yra gal net 12 tomu, galiu klysti ash skaichiau 4, kurie buvo reikalingi konkreciai mano kursui. Tas buvo preish 6 metus, na kalbant konkrechiai apie mus kursa- tai vienai panelei sukilo temperatura iki 40, laikes 3 dienas, daktai nieko nerado, vienas kursiokas kaip minejau atidure psichiatrinej, ir taip ten liko. Kiti daugiau mazhiau normaliai smile.gif shiaip, jei iki tol nesi skaites, nieko panashaus, nelabai siulichiau rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 12 11, 18:16)
Na. ten kiek zhinau yra gal net 12 tomu, galiu klysti ash skaichiau 4, kurie buvo reikalingi konkreciai mano kursui. Tas buvo preish 6 metus, na kalbant konkrechiai apie mus kursa- tai vienai panelei sukilo temperatura iki 40, laikes 3 dienas, daktai nieko nerado, vienas kursiokas kaip minejau atidure psichiatrinej, ir taip ten liko. Kiti daugiau mazhiau normaliai smile.gif shiaip, jei iki tol nesi skaites, nieko panashaus, nelabai siulichiau rizikuoti.

Koks čia kursas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 11, 17:18)
Koks čia kursas? unsure.gif

chia, kai dar seniai seniai studijavau istorija-filosofija, o kokiam kurse(dalyke) tiksliai nepamenu... Po Martyno,(tevai, buvo pasipiktine, ir kaltino universiteta) atvejo, tai dekanas, sake, kad pakeis... Shiaip, gal chia pabaisintai parashiau, bet tavo atsakymas ish vilkpedijos ir kaip tai patvirtina, Chia mano patirtis, susijusi su shia knyga, bet nebutinai tai tinka visiems.
Atsakyti
nes apisvalgius kaktusu, ir praleidus dykumoj 6 dienas, dar ne tokio velnio pamatysi)

good.gif Šaunuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
Kam nuo Kastanedos, kam nuo Lazarevo čerpės byra. Puikybės pavyzdys-paskaito ir tuoj puola praktikuoti, gydyti, kitiems kišti nepasiruošę. Čia ne saskaita-gavai ir apmokėjai. Kiti ilgą kelią nueina, kol bent dalį parašyto suvokia, o čia paskaitė ir -"tuoj va imsiu ir...nuvažiuosiu..."
Atsakyti
o tai kas ta Neda?
Atsakyti
Lietuvos džiazo dainininkė, "į taveeeee ilgiausias keliaaaaas, oooooo, mano liūdesyyyyyy..." lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažin, ar lietuvaičiai gali praktiškai panaudoti tai, ką siūlo Kastaneda... Kaktusų neturim... Galim nebent "Bobelinės" prisiuostyti g.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau internete ištraukas, šiandien knygyne pavarčiau knygą, nesudomino. Pasidariau baisiai išranki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 13, 14:48)
Pažiūrėjau internete ištraukas, šiandien knygyne pavarčiau knygą, nesudomino. Pasidariau baisiai išranki biggrin.gif

Manau, kad verta paskaityti vieną knygą dėl bendro išprusimo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 13, 14:50)
Manau, kad verta paskaityti vieną knygą dėl bendro išprusimo...

O kurią rinktis? unsure.gif
Atsakyti
O man patinka jo knygos.Kai skaičiau vieną tokią, kur rašo apie driežus, kai akis užsiuvo, kieme pamačiau ....driežiuką, net buvau pasigavus. Ženklas? smile.gif
Atsakyti