Įkraunama...
Įkraunama...

Geri viešbučiai vaikams Turkijoje

Štefute, žinoma, kad vežkitės maistelio, juk 7 mėn. kūdikiui neduosit viebutinio maisto. Aš pernai 10 mėn. vaikui viską vežiausi.

Alfa, kaip suprast antras kambarys vienoj patalpoj su vonia? Ką nebuvo durų? blink.gif Labai daug kas jums nepatiko, man tai užkliuvo tik tvarkymas, o dėl triukšmo jokių problemų nebuvo, nes gyvenom per vidurį, nu animatoriai dar galėo būti geresni. O dėl priėjimo su vežimėliais, tai juk visur panašiai, neišklos grindinio iki pat vandens g.gif Ir dar klasuimas: iš restorano neleisdavo vandens išsinešti termose, ar taurėje? Mums pernai net maisto niekas nedraudė išsinešt, tik prašydavo, kad imtumėm plastmasiniuose induose smile.gif Ir po to žmonės labai tvarkingai panaudotus indus palikdavo ant specialių staliukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 05 27, 22:44)
Alfa, kaip suprast antras kambarys vienoj patalpoj su vonia? Ką nebuvo  durų? blink.gif Labai daug kas jums nepatiko, man tai užkliuvo tik tvarkymas, o dėl triukšmo jokių problemų nebuvo, nes gyvenom per vidurį, nu animatoriai dar galėo būti geresni. O dėl priėjimo su vežimėliais, tai juk visur panašiai, neišklos grindinio iki pat vandens g.gif Ir dar klasuimas: iš restorano neleisdavo vandens išsinešti termose, ar taurėje? Mums pernai net maisto niekas nedraudė išsinešt, tik prašydavo, kad imtumėm plastmasiniuose induose smile.gif Ir po to žmonės labai tvarkingai panaudotus indus palikdavo ant specialių staliukų biggrin.gif

Paaiškinsiu dėl kambarių - įėjus pro lauko duris į vieną pusę eina miegamasis atskirtas durimis, į kitą pusę kambariukas iš kurio yra įėjimas ir į vonią. Vonios kambarys atskirtas stumdomomis durimis. Čia aš norėjau parašyti, kad tas kitas kambarys durimis atskirtas nėra rolleyes.gif
Dėl animatorių - man dieniniai animatoriai ganėtinai aktyvūs pasirodė, buvo veiklos. Bet va vakariniai suaugusių animatorių pasirodymai tai visiška nesąmonė. Vieną kartą nėjom, daugiau nebetraukė. Beje vieną vakarą ilgiau užsisėdėjome lauko bare, tai net grojo gyva muzika thumbup.gif.
Dėl vežimo - tai to grindinio nereikia juo labiau, kad yra mediniai takeliai ir gali smagiai privažiuoti kur reikia. Problema, kad nėra iki galo sutvarkytas nusileidimas iki jūros. Jūra gi ten žemesniame lygyje negu viešbutis.
Dėl vandens - neleido išsinešti butelio. Man tai buvo ganėtinai keista, nes iki šiol kiek poilsiaudavom su tuo problemų nekildavo. Dėl maisto išsinešimo gal mums nebūtų kilę problemų, nes tikrai nesunku nueiti pavalgyti ir to maisto nesinori prisiimti dar su savimi, bet tiesiog tiek mūsų vaikas, tiek draugų vaikai buvo apsirgę, ir kelis kartus teko nunešti maisto jiems ir vienam iš vaiką prižiūrinčių tėvų į kambarį. Jautiesi kaip koks vagis nešdamas tą kotletą. Draugė norėjo vyrui nunešti kavos puodelį, ir net nepagalvojo, kad iškils problemų, tai tie prižiūrėtojai pradėjo laaaabai garsiai šaukti "Lady lady, leave the coffee". Absurdas.
Šiaip nėr ten labai blogai, aš išskyriau tai, kas man užkliuvo. Pernai buvom Paloma Grida Village, tai mus net agentūroj įspėjo, kad nesitikėkit to paties Simenoj. Tai teko šiek tiek nusivilti, bet tikrai atostogos dėl to nesugedo. Tai tiesiog viešbutis į kurį antrą kartą nelabai norisi važiuoti ir iki penkių žvaigždučių jam toloka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa: 28 gegužės 2008 - 00:07
Na mes jau irgi vakar grizome is savo atostogu 4u.gif Buvome Alanijoje, Konakli, Club Dizalya viebutyje bigsmile.gif Teritorija grazi, zalia, gelta, nepasakyciau, akd super didele, bet pasivaikscioti uztenka, ji tokia paiilga, gyvenome pagrindiniame pastate, tai ramybe garantuota buvo, nes visas veiksmas vyko salia pagrindinio baseino, ten ir animacija, ir restoranas, barai visi, viskas gale prie juros, tai iki Musu triuksmas nedaeidavo, o su mazu vaiku tai didelis pliusas..kabariai lyginant su Egipto viesbuciu, mazoki, ale tilpome thumbup.gif maitas skanus, bet ivairove maza. vaisu tik obuoliu, aplesinu ir tu zaliu kaip slyvu buvo...ir viskas....saldumynu daug, gerimu gerk kiek nori, ir prie baseino ir kur tik nori, maciau ir i kambarius nesdavosi viska kas tik ka nori....Mano 1 metu sunelis irgi valge nemazai ka nuo musu stalo - vista, mesytes troskintas, ryzius, makaronus, labai tos zalios ale slyvos patiko jam...bet aisku veziausi ir savo - 6 maistukus su mesyte ir zuvyte, 1 misnio pakuote, 2 uzpilmaos koses pakuotes...Bet siaip parduotuvese yra ir misiniu visokiu, ir tyreliu, kosiu visko..... rolleyes.gif Zodziu, alkani nebuvom nei vienas mirksiukas.gif Animacija labai sauni, tiek vaikams, tiek suaugusiems, tiek MB, tiek brolis su teciu mano dlayvavo visose rungtyse, skyne laurus zodziu..vaikai irgi ir ispaisyti maciau vaiksciojo, ir su darbeliais kazkokiais, diskotekas vesdavo, visi laimingi budavo.....Taigi, jei vaisiu butu buve daug, tai skirciau 9-10 balu siam viesbuciui...Bet, kai turiu su kuo lyginti, tai skiriu 8. Bet grizome laimingi, pailseje, su ispudziais kuo geriausiais thumbup.gif
Atsakyti
Na va truputi iliustruoju savo pasakojima 4u.gif
Teritorija Club Dizalya:
[attachmentid=144616]

[attachmentid=144617]

[attachmentid=144618]

[attachmentid=144619]

Baseinas pagrindinis:)

[attachmentid=144620]

[attachmentid=144621]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 28 gegužės 2008 - 12:47
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 28, 12:54)
Nu gražu. bigsmile.gif Ech... ir aš greičiau noriu... O kaip Šypsniukas kelionę ištvėrė? bigsmile.gif

na i prieki lektuve tai kylant ir leidziantis biski zyze, nei gerimas, neikas negelbejo, o pati kelione buvo sunkoka, nes ant keliu nenusedi, miegoti miegojo kokia valandzike tik...o kita laika davesi, vaiksciojo po lektuva, aisku as is paskos, ens pats dar nepaeina vienas..Atgal skrendant gavome visas tris vietas tik mums trims, net maista norejo duoti visiems trims..zodziu nesupratau kodle mums taip pasiseke, ne skiti sedejo taip kaip ir i prieki, su vaikais ant keliu....tai va kai atskira vieta buvo, tai daug paprasciau, ir miegojo jis nemazai, nors ir su pertraukomis- tiek kylant, tiek leidziantis skaniai snaude...

Turkijoje buvome tik vienoje kelioneje laivu po Alanija, pirkome is vietiniu, tai ji Pijui patiko, nes kaip ir visur vaikas buvo apdovanotas demesiu.O is keliu prekeiviu net dovanu gavo- apyrankiu, siaip akuciu mazuciu, zodziu rojus jam ten buvo thumbup.gif Buvom kelis kartus miestelio centre Konaklio 2 km mums iki jo, tai irgi dideliu bedu su juo nebuvo...I Alanija vaziavome su autobusu, tai biski zyze, bet, akd kelias neilgas tai ir tas zyzimas neprailgo....zodziu didesniu bedu nebuvo mums, todel jau svajojame apie kitas atostogas ax.gif
Atsakyti
Na mes vis dar atostogaujam FAntasia de Lux Kemere.
Mums su vyru labai patinka, tiesiog viskas gerai.
Valgyti gali bet kada. Pusryčiai, vėlyvi užkandžiai, pietūs vakarienė. Keturi a le catre restoranai (kinų, turkų, žuvies, italų) juos gali išbandyti po vieną kartą. Maisto įvairovės tikrai užtenka, vaikams net staliukai yra atskirai, nei vienas iš personalo niekada nepraeis pro vaikus jų nepakalbinęs ( ir pabučiuoja ir apkabina ir pasikalba) galiu pasakyti, kad čia dirba nuostabus personalas, tvarka visur. Kambarius tvarko net kelis kartus per dieną, jokios drėgmės pas mus tikrai nėra. Norint, kad kondicionierius veiktų visą dieną, tiesiog įkišam vizitinę prie išeinant ir viskas ar paikrauti ką reikia, nes kai niekas neįkišta, tai neveikia nei elektra.
Čia ne tik vaikus užima, bet ir suagusius, ištisai organizuoja kokius nors žaidimus, kviečia žaisti, aišku jei nori gulėk ir nieko neveik, nieks nelįs, bet šiaip labai smagu.
Gerti gali visą dieną, tiek gaiviuosiu gėrimus tiek alkoholinius. Jei nori pleže gerti tiesiog pasakai ir jie tada pila į plastmasinę tarą. Šiandien net nešiojo atšaldytus kvepiančius rankšluostukus prie baseino ir vis juos keitaliojo, aišku jei nori.
Rūkoma visur, bet tikrai nesijaučia, dėl vaikų problemos nėra.
Yra kaljanas jis beje irgi nemokamas, nebent pats nori jam kelis dolerius palikti.
Čia viskas nemokama, tik SPA centras.
Net mūsų Novaturo gidės paklausus kas mokama kas ne nesugebėjo atsakyti, bet nieko patys išsiaiškinom.
Pliaže dar ne viskas sutvarkyta, t.y. nėra dar VIP gultų, nes čia tik nuo ryt sezon atidarymas. Bet juk ir mokam dabar mažiau, bet kitą kartą važiuosim keliom dienelėm anksčiau, kad viskas būtų.
Dar galvojom, kad kai važiuosim su vaikučiais, tai gal kitą viešbutį teks rinktis, nes girdėjome, kad čia mažai veiklos su vaikais. Bet personalas čia taip myli vaikus, kad manome, kad ir sekantį kartą važiuosime čia.
Puikus personalas, manau puikus maistas (aišku aš tikrai visko neragavu, nes kas man neatrodo skaniai, tai ir neeksperimentuoju lotuliukas.gif )
Baseinas čia vienas lauke, čiuožyklų nėra daug, bet man, tai nesudaro esmės, nes čia labai smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
buvau balandzio men alanijoj, ROYAL GARDEN SUIT tai jis oriantuotas i seimos poilsi 4u.gif net buvo keista kai vokieciai suvaziave visai su kudikiais tik sedinciais thumbup.gif yra baseinai vaikams ciuozyklos.. seip vaikams labai tinkamas ramus viesbutis. labai rekomenduociau thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien grįžome iš Antedon Garden viešbučio šalia Kemero, Beldibi miestelyje. Įspūdžiai buvo tokie:
1. Kelionė. Mažoji kelionę ištvėrė tiesiog puikiai. Beveik visos kelionės metu nemiegojo, užmigo tik vežant į viešbutį, bet kaprizų nebuvo, pazirzė tik truputį lėktuvui leidžiantis, trynė ausytes, matyt užkrisdavo.
2. Kambarys. Pakankamai erdvus. Lovytė panaši į maniežą, skiriasi nuo mūsiškės medinės. Bet dukrytė greitai priprato ir labai puikiai joje miegodavo. Iš karto kambarį gavome su langais į gatvę doh.gif . Bet vyras davė priimamajame 10 dolerių ir gavome tikrai puikų kambarį su vaizdu į jūrą. Jei būtume tokio prašę užsakant kelionę, būtų tekę mokėti daug brangiau.
3. Teritorija. Tikrai didelė. Daug žalumos. Pora baseinų suaugusiems 140 cm ir 120 cm. Vaikams su kalneliais 50 ir 35 cm. Yra vandens kalneliai suaugusiems. Aš nebandžiau, bet vyras sakė, kad jie gana vaikiški. Teritorijos minusas, nebuvo nuošalesnės vietos pamigdyti dukrytę vežimėlyje. Gana triukšminga ir ji greitai atsibusdavo. Tekdavo migdyti kambaryje. Su vyru pasikeisdami su ja pabūdavome, problemų tai nesukėlė. Matydavau, kad kiti puikiai migdė vaikus lauke, bet mums nesisekė.
4. Pajūris. Labai netoli viešbučio, gatvės pereiti nereikia. Paplūdimys akmenuotas, be apavo vaikščioti neįmanoma. Vaikučiui labai pravertė uždari maudymosi bateliai, neprilįsdavo akmenukų. Vanduo iš pradžių man pasirodė šaltokas, bet paskutinėmis dienomis buvo šiltas kaip arbatėlė thumbup.gif .
5. Maistas. Tikrai patiko. Vaikui davėme valgyti iš bendro meniu. Problemų su maistu nekilo visai, nors labai bijojau dėl maitinimo, nes po ligų dukrytė buvo labai išranki. Visą mūsų buvimo laiką būdavo nuostabiausių skaniausių saldžiausių braškių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
6. Oras. Pradžioje (atvykome 20, išvykome 31 gegužės) buvo maloniai šiltas, pabaigoje jau ganėtinai karštas (dieną virš 30). Vakarais iš pradžių reikėjo megztuko, paskutinėmis dienomis nebereikėjo. Per mūsų buvimo laiką buvo viena visai apsiniaukusi diena, vieną dieną pusdienį ištisai pralijo, visos kitos buvo nuostabios.
7. Gyventojai. Kaip ir visur, labai daug rusų, bet man jie nepasirodė nei nekultūringi, nei labai triukšmingi, kaip daug kur tenka skaityti. Tiesiog normalūs žmonės. Labai daug lietuvių. Be galo daug šeimų su vaikais ir nėščių moterų thumbup.gif (nedrįsau keliauti, kai laukiausi dukrytės).
8. Mini klubas. Man pasirodė puikus. Nors ten priima tik nuo 4 metų be mamų priežiūros, mes dažnai ateidavom su dukryte. Labai daug visokių dviratukų, mašinyčių, didelis žaidimų kambarys, kuriame kamuoliukų baseinas, visokios čiuožyklos, laipyklos, tuneliukai vaikams. Tikrai būdavo ką veikti. Dukryė ten mielai visą dieną būtų praleidusi. 9 val vakare vykdavo mini disko. Nufilmavome. Dabar kas vakarą šoksim namie thumbup.gif .
9. Animatoriai. Labai šaunūs. Norint būdavo galima visą dieną užsiimti pilvo, lotynų amerikos šokiais, joga, vandens aerobika, dartais, vandens sportu ir visokia kitokia veikla. Vakare vykdavo animatorių vaidinimai. Na man jie pasirodė linksimi ir išradingi. Ir dukrytei patikdavo, po kiekvieno mini vaidinimo sakydavo "dar" smile.gif.
10. Sveikata. Čia mūsų liūdnoji dalis. Nors sloga dukrytei baigėsi tą pačią dieną atvykus, turėjome kitų bėdų. Dukryte buvo kažkam alergiška, bet neatradome kam. Namuose niekam nebuvo alergiška. O ten visą laiką kūnelį berdavo smulkiais raudonais spuogučiais. Atrodo, kad dukrytei tai jokio diskomforto nekėlė, bet estetiškai atrodė nekaip. Paskutinėmis dienomis situacija pagerėjo, matyt organizmas pradėjo prisitaikyti. Spėju, gal tai buvo chloruotas vanduo. O gal kas kita, nežinau...
Turėjome nleaimę. Dukrytė vonioje paslydo ir prasikirto pasmakrę į stiklinę vonios sienelę. Viešbučio medicinos darbuotojas absoliučiai nekvalifikuotas, netgi galėčiau pasakyti - neišmanėlis. Pagalbos suteikti nelabai sugbėjo, bet sugebėjo iškviesti ligoninės darbuotojus. Ligoninėje prakirstą vitą teko siūti. Dvi siūlės ir už tą malonumą 1500 Lt. Matysim, kaip seksis susitarti su draudimu. Telefonu lyg ir gerai susikalbėjome. Maudynių mažylei kuriam laikui teko atsisakyti verysad.gif . Tikiuosi, neturėsime randų unsure.gif

Štai tokie mūsų įspūdžiai. Nepaisant kai kurių nesklandumų atostogos buvo puikios. Viešbutis tikrai nuostabus. Norėčiau ten grįžti pati su šeima ir kitiems rekomenduočiau wink.gif.

Atsakyti
gryzom is Marti Myra, kadangi turkijoj pirma kart buvom tai neturiu su kuo palyginti, bet turiu pasakyti - nuostabu! teritorijos geresnes net nagalejau isivaizduoti - zalia, didziule, daug pavesio, pilna jaukiu ir is tiesu ramiu vieteliu, papludimys didziulis, vaikai zaizdavo tokioje pavesineje, o tevai salia degindavosi, arba nesiodavo jiems vandeni kibireliais biggrin.gif mini klubas didelis, masineles, zaislai, atskira patalpa kamuoliuku baseinui ir laipiojimams, ciuozinejimams, vaikio is ten be asaru nepavykdavo istraukt smile.gif maistas pritaikytas vaikams, buvo ir atskiras stalelis vaiku maistui, bet ten dazniausiai kotletukai, ryziai, bulviu kose, bulves fri, bet visko gaudavo nuo bendro stalo. vakare vaiku diskoteka, kurios vaikas paskutinem dienom laukdavo jau nuo pusryciu biggrin.gif

kambariai.... mes emem standarta, tai didelio ispudzio nepaliko biggrin.gif bet patalyne svari, vonia svari, kondicionierius buvo garsiai veikiantis, taciau mums jo neprireike, atidaryto balkono nakti ir uzdaryto diena pilnai pakako smile.gif kambariu servisas irgi toks - nekoks smile.gif bet puikiai pailseti tikrai netrrukde smile.gif

Annika, maniskis irgi buvo isbertas, pradzioj galvojau nuo maisto, bet matyt nuo silumos, saules, kremo, gryzus ir gavus "gaivaus" lietuvisko vejelio viskas greit nurimo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 06 01, 02:22)
Turėjome nleaimę. Dukrytė vonioje paslydo ir prasikirto pasmakrę į stiklinę vonios sienelę. Viešbučio medicinos darbuotojas absoliučiai nekvalifikuotas, netgi galėčiau pasakyti - neišmanėlis. Pagalbos suteikti nelabai sugbėjo, bet sugebėjo iškviesti ligoninės darbuotojus. Ligoninėje prakirstą vitą teko siūti. Dvi siūlės ir už tą malonumą 1500 Lt. Matysim, kaip seksis susitarti su draudimu. Telefonu lyg ir gerai susikalbėjome.

Pavyzdys kaip svarbu yra apsidrausti keliaujant į kitas šalis..ne tik vaikiukams, bet ir tėveliams 4u.gif

Papildyta:
Dar nusipirkom skėtį nuo saulės, kuris tvirtinamas ant sportinuko. Kažkaip bijau tų tiesioginių saulės spindulių. 4u.gif
Gal kažkuri iš mamyčių pamiršo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes grįžome po svaitės poilsio AMARA CLUB MARINE. Tikrai puikus viešbutis, labai graži teritorija, daug žalumos. Viskas liuks, tik šiek tiek vargino karštis ir vienas minusas - nėra lietuviškai kalbančių animatorių, o tai ribojo vaikų galimybes.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 06 01, 03:22)

10. Sveikata. Čia mūsų liūdnoji dalis. Nors sloga dukrytei baigėsi tą pačią dieną atvykus, turėjome kitų bėdų. Dukryte buvo kažkam alergiška, bet neatradome kam. Namuose niekam nebuvo alergiška. O ten visą laiką kūnelį berdavo smulkiais raudonais spuogučiais. Atrodo, kad dukrytei tai jokio diskomforto nekėlė, bet estetiškai atrodė nekaip. Paskutinėmis dienomis situacija pagerėjo, matyt organizmas pradėjo prisitaikyti. Spėju, gal tai buvo chloruotas vanduo. O gal kas kita, nežinau...

Įtariu, kad tai buvo alergija saulei. kai pirmą kartą buvau Turkijoje su 3 metų sūnumi, jam buvo tas pats bėrimas. Po keleto dienų sumažėjo, na, o sekančiais metais kai važiavom, jau viskas buvo OK.
Atsakyti