QUOTE(Erina @ 2008 07 04, 09:28)
Dėl aptarnavimo SIMENOJ (turbūt ir kitur taipat) tai tiesa. Pirmą vakarą mes padavėjui palikom 5 $, tai kitą vakarą jis laukė mūsų rezervavęs staliuką. Rezervuotų staliukų buvo ir daugiau. Matyt jie taip ''atsidėkoja''. Ir taip kiekvieną vakarą, tik įeinam, o jis jau moja ir kviečia prie stalo ir žino ką atnešt.
Dėl maisto: mano vyras irgi zyzė, kad jam čia nėr ką valgyt, kad jam neskanu, tai pirmas dienas valgė toj užkandinėj mėsainius ir keptas bulvytes, paskui atrado tam nedideliam restoranėly prie baseino "Kemer restaurant" atrodo vadinasi, ant griliaus keptus vištienos kepsniukus.

pasakakiškas skonis, net dabar seilė tysta.
O man visur buvo skanu, o ypač tam didžiajam restorane
Dėl tos rytinės gimnastikos, tai prie baseino mes nebūdavom, nes ta trenerė nuo 10 val. laaabai jau jau garsiai raportuodavo. Ir prie jūros biški vėjelis užpūsdavo, o prie baseino man trūko oro, labai karšta.
Na del maisto, tai aisku skonio reikalas...man patiko

O del aptarnavimo, tai ka as zinau

As ivertinau trim balais is penkiu tik del keliu padaveju, kuriem irgi palikdavome, bet tik kelis kartus, o be tu padaveju, bendrai aptarnavima restorane vertinu 2 balais. Mes sedejom beveik visada be vandens, (jau patilesiu del vyno) ir kruvoje leksciu. Tai nesugadino man atostogu tik todel, kad pati negadinau sau nervu, ipildavau sau vandens ir jokiu problemu. Bet tas padaveju naglumas Simenoje...Tie 5 doleriai kaip tik parodo zema aptarnavimo lygi. Mes praeitais metais buvome Kemer resort, tai bendram restorane niekad neduodavom arbatpinigiu, o padavejai dirbo savo darba

Visada palikdavom tik kavinukej prie baro tam paciam padavejui, kuris atnesdavo mums kokteiliu

Simena aisku daug zemesnio lygio, tai parodo ir viesbucio kaina, be to ir zvaigzduciu maziau. O teritorija tai pasaka
O jus po 5 baksus restorane palikdavot visai dienai penkis, ar po kiekvieno valgio penkis?