Norejau paklaust klas naudojate Pupa ar gera pudra ar apskritai nebloga ta firma,mano oda jautri tad noriu kad pudra kai usitepus nebutu pleiskanojimu

nejautai bloga kosmetika??
nusipirkau rinkinuka, kur seseliai, pudra, blizgesiai..tai mano manymu verti demesio tik blizgesiai lupoms..jie tai tikrai ispudingai atrodo:)
Nzn kaip dabar si kosmetika bet pries kokius 6 metus turejau pupos krempudra,prastai tepesi,jautesi kauke ant veido
,tusas irgi sh....Gal dabar sita kosmetika ir ishtobulejo bet kazkaip pirkt nedristu

na o as turiu pupos zalia skysta pudra raudonumui slepti ir esu l.patenkinta, atsiranda kokis nepageidaujmas raudomas taskiux ja patepi o ant wirsaus su krempudra ir LIUX

Vakar nusipirkai kreminius Pupa seselius - tie, kur visokiuose meskiukuose, vabaliukuose supakuoti. Siuo metu Kristianoj jie uz puse kainos. Tai kaip 18 Lt, galima pirkti! Siandien pasitepiau. Dailiai blizga. labai maloniai tepasi. Tik spalvytes tokiso labai jau "light" - jei nori ryskiau, reikia dar kazko kito.
As kazkur pries pora metu pirkau Pupa seselius (buvo is kart 3 spalvu +sepetelis),tai pasidazius vaizdelis
budavo. Daug kam krisdavo i akis seseliu blizgesys, ir kazkaip ne taip greit subegdavo,kaip dazniausiai pasitaiko
Turiu ir Pupos sepeti pudrai, tai irgi ne is pigiuju, nors kokybe nelabai
, seriai byra kas kart pasidazius. Tai as vis ji ciupineju, galvodama- negi jis taip greit nusibaigs
Dar nervas ima, jog to sepecio plaukeliai, ne tik kad krenta, bet ir ant veidelio pasilieka, tai kai as nervinuos net vyras sutinka su manim, sako brangu s... nusipirkai

Turiu ir Pupos sepeti pudrai, tai irgi ne is pigiuju, nors kokybe nelabai

Man Pupos duso pienelis (duzo zele) labai liuks
Taip ilgai kvepia nusiprausus, net kuno pieneliu nesinori tepliotis

Turejau pupos rinkinuka kur seseliai(skysti) blizgesiai ir skaistalai(skysti) na is viso apie 20 visokiu dezuciu. Kadangi as ji gavau dovanu,o 'dovanotas arkliui i dantis neziurima' tai tiek jau to,bet pasinaudojau juo gal kokius 3 kartus.
nu kvapas tai toookia chemija!nieko naturalaus! Smirda kaip ankstesnieji cheminiai lupdaziai! nu ir baisybe.O vat apie kuno prieziuros priemones galiu pasakyti ir si ta gero...turiu 4 gaminius is milky serijos(atrodo,kad taip vadinasi) nu kvapas nepakartojamas

nu kvapas tai toookia chemija!nieko naturalaus! Smirda kaip ankstesnieji cheminiai lupdaziai! nu ir baisybe.O vat apie kuno prieziuros priemones galiu pasakyti ir si ta gero...turiu 4 gaminius is milky serijos(atrodo,kad taip vadinasi) nu kvapas nepakartojamas

QUOTE(Zvirblis @ 2005 02 04, 10:40)
Vakar nusipirkai kreminius Pupa seselius - tie, kur visokiuose meskiukuose, vabaliukuose supakuoti. Siuo metu Kristianoj jie uz puse kainos. Tai kaip 18 Lt, galima pirkti! Siandien pasitepiau. Dailiai blizga. labai maloniai tepasi. Tik spalvytes tokiso labai jau "light" - jei nori ryskiau, reikia dar kazko kito.
Kas del seseliu man taip pat teko isbandyti - patiko ir net labai.

Dovanų gavau Pupa blizgesį lūpoms - pati tikrai tokio nepirksiu. Blizga gal ir gražiai, bet labai jau nemalonus pojūtis kai užsitepi, lūpos tokios lipnios pasidaro

O vat man patinka pupos šešėliai akims,kai kurie lūpų blizgesiai(bet tikrai ne visi) dar skiastalai visai neblogi ,juodas pieštukas akims ir kompaktine pudra...daugiau lyg ir nieko gero man...